Mamici de septembrie - octombrie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza fetelor!
Lia Mia si Ioana, multumesc frumos! As putea face miscarea asta cu medicul de familie, doar ca treaba aceea cu zilele libere ale sotului nu cred ca va avea succes... am pe-aici niste carcotasi...
Raluca, fac de toate! Am mai facut cateva. Deci, ce casuta doresti, cam cum ai vrea, ma adaptez cerintelor clientului! Fetelor, cine vrea case, fac si eu un ban cinstit ca stiti doar c-avem de cheltuit in urmatoarea perioada!

Mihaela 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Fetelor, am o problema majora; va rog frumos sa-mi raspundeti, care ce stiti, ca ma zbat pe-aici!
Sambata a fost pe la mine o prietena; buuun; pe miercuri baietelul ei a facut varsat de vant - eruptia - deci inseamna ca atunci cand a venit maica-sa la mine el era in perioada de incubatie; aseara am vorbit cu prietena mea la telefon care mi-a spus toata treaba asta; ea n-avea nici o buba pe ea; ea a facut varsat de vant cand a fost mica; eu am facut varsat de vant cand am fost mica; maine e o saptamana de cand a venit la mine; eu cu copilul n-am avut nici un fel de contact dar am zis c-o sun in fiecare zi s-o intreb daca i-a aparut ceva pe ea; cat e perioada de incubatie? eu stiam cam 10 zile-2 saptamani; oare boala se ia si in timpul perioadei de incubatie sau numai cand erupe? (eu stiam ca se poate lua si in perioada asta dar riscul e mult mai mic)
E-adevarat ca poti lua de oriunde, te duci la boutique sa cumperi ceva si habar n-ai ca cel de langa tine are cine stie ce sau are acasa pe cineva sau vanzatoarea e bolnava. Ce stiti voi de treaba asta?

Mihaela 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

Referitor la umflatul picioarelor: mie mi-a spus dr sa nu beau apa minerala, sa nu consum alimente care contin conservanti si cat mai putina sare. Incerc sa ma conformez, dar degeaba. Tot umfalte imi sunt. Daca stau cu ele cocotate e ok!

Nici in Timisoara nu stam bine la capitolul haine gravida. Toate sunt sub orice critica si scumpe de nu-ti vine sa crezi! Eu mi-am luat pantaloni cu snur in talie si pe elastic, tricouri mulate, si maieuri largute la burtica! Dcat in hainele alea urate de gravida, e mai bine cu astea!

,
Mary si bb 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza fetelor,
si eu suport tare greu caldura si de cateva zile am urmatorul program noaptea: ma culc pe la 23.00-24.00 , pe la 3.00-4.00 fac o vizita la toaleta, apoi pe la 5.00 cand se lumineaza de ziua ma trezesc iar si deschid geamul ca tantarii sunt deja culcati si apoi ma trezesc iar pe la 8.00 o data cu sotul dar ma culc iar pentru o ora...deja am program de mamica.
Voua v-ar placea ca bb-ii sa va semene sau doriti sa semene cu tatal?
Eu mi-as dori sa ia numai calitatile de la mine si de la el ..defectele nu .

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 29 a
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Ce harnice mai sunteti! Nu intra omul o zi si voi umpleti un capitol.. trebuie sa intru mai des ca nu mai fac fata la citit Am si eu o intrebare: Cand ar trebui sa facem morfologia de trim III?? Ca de sapt viitoare intru si eu in trim III si vreau sa ma programez la eko.Apropos de job- eu sunt asistent manager, dar acum nu mai sunt, ca stau acasa in prenatal Norina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Salut! Si eu mi-am cumparat adineaori pantaloni treisferturi, roz, cu siret si elasitc in talie si papucei comozi. Deocamdata nu sunt probleme mari cu umflatul picioarelor, dar am o alta. Ieri, dupa o contractie nedureroasa, burtica a ramas tare timp de vreo doua ore, cu strangerea uterului la vre 30 de min. Evident ca am intrat putin in panica, am luat si un al doilea no-spa si dupa o lunga sedere pe pat, si-a mai revenit. Insa parca nu si-a revenit de tot. E posibil sa stea burtica mai intarita acum?
O zi racoroasa si Week-end frumos si sanatos!
Andreea, 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Miflore, varsatul de vant se ia si in perioada de incubatie, dar in special dupa eruptie. Asta pentru ca el se ia foarte usor prin cojite. Este cea mai contagioasa boala a copilariei, se ia in proportii mari, 90%. Daca mama lui a avut in copilarie, ea nu mai ia, doar este purtatoare si poate contamina pe altii, dupa eruptia bubitelor. Daca tu ai avut in copilarie varsat de vant, nu mai este nici o problema, nici un pericol, pentru ca esti imuna. Rau era daca nu ai fi avut. Poti intreba si doctorul dar eu te sfatuiesc sa stai linistita.
Poti intra pe linkul cu bolile malei si sa cauti pe site-ul respectiv varicela .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Nu stiu care este legatura dintre apa minerala si picioare umflate, cert este ca eu beau numai apa minerala si pana acum nu m-am confruntat cu aceasta problema. Sarea intr-adevar este contraindiata, pentru ca retine apa in organism. Eu mancam extrem de sarat, dar din cauza infectiei urinarea am redus sarea. La apa minerala nu pot insa renunta. Eu nu pot bea apa plata sau de la chiuveta. Bine ca nu imi face rau.

Anya, apntaloniu trei sferturi negri de gravida gasesti la Carrefour la raionul de bebei. Sunt tare draguti, jos au o banda roz pal. Au si niste rochite tare dragute si frumos colorate. Pantalonii sunt 500.000. Rochitele am uitat.

Nu va mai plangeti de caldura, ca au anuntat ca iar vine frig si ploi de sambata. Si in Brasov este foarte cald, dar prefer caldura frigului si ploilor. Si la servici este tare racoare, ca din cand in cand trebuie sa ies sa ma mai incalzesc.

Flavia 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Miflore, tu ai UM in 23 decembrie, deci astazi ar trebui sa ai 25 saptamani si 1 zi. Eu am in 22 decembie si am astazi 25 saptamani si 2 zile. Si sunt sigura de asta, pentru ca eu merg la control in general vinerea si de fiecare data imi da varsta sarcinii pe poza de la ecograf. Si stai linistita, tu nu mai esti in pericol, daca ai avut boala in copilarie.

Acum am primit de la colegii mei din Elvetia un Babyegg cu sunete din natura. Pentru adormirea si linistirea bebelului. Uite asa, se face incet si zestrea lui Stefan. Sora-mea deja are doua cutii mari de hainute si jucarele cumparate pentru bebe plus un carut, colegii imi trimit cadouri…Iar eu ma simt din ce in ce mai bine cu atatea lucururi de bebel prin casa.

Ce prajituri faceti de Rusalii?

Flavia 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Flavia, mercic, asta seara vizitez si eu Carrefour (dar in Bucuresti).
O sa vanez pantalonii, ca in IDM mi-e tare greu sa ajung.

Cristina

Mergi la inceput