Mamici de septembrie - octombrie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata!
Vad ca s-a vorbit intens de ocupatie si vazand cate minti tehnice sunt pe DC, m-am gandit sa mai pun si in partea cealalata un stegulet. Am terminat Stiinte politice, am fost referent politic la o organizatie germana si acum sunt coordonator proiecte.

Flavia 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!!!
Noi plecam in oras sa imi caut halat si camasi de noapte. Sa vad ce gasesc in sensul acesta. Cand venim ne oprim la "Targul Olarilor", sper ca au lucruri frumoase.
Maine si poimaine mergem la raliul Clujului (numai sa fie vreme de stat pe afara).
Fetele care luati Materna, nu aveti scaunul mai inchis la culoare? Asa este la mine ca si atunci cand am luat numai fierul.

Codruta & 29 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

buna dimineata burtici

ma alatur mintilor tehnice de pe forum; de formatie matematician devenit economist

codruta, pe mine m-a avertizat doctorul ca fierul innegreste scaunul; da ce-l mai innegreste! scrie de altfel si pe prospect; probabil materna contine si fier, asa ca n-ai de ce sa-ti faci griji

Ramona 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Neata!

Si eu caut de cateva zile niste pantaloni negri, treisferturi, mai draguti ca sa pot merge la servici cu ei - si nimic. Doar haine de babe! Pana la urma voi sacrifica o pereche de pantaloni pe care ii am si ma duc azi la croitoreasa sa le puna "burta".

Promisesem niste scoruri in Giulesti. La moasa in sala de nasteri 5-600.000, nastere normala 100 $ sau E, dupa posibilitati iar la cezariana o colega a dat 5 milioane lei - (vechi). Asistentele 20-50.000 daca vrei si merita dar cica erau multe fete care nu prea dadeau.
Cat despre "dotari" m-am interesat si nu sunt probleme cu anestezicele, trusele de peridurala... (stiu pe cineva care se pregatise la Cantacuzino cu trusa de peridurala - cumparata ).

pupici,
anya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliuta spune:

Offf, dupa ce am scris atata mi-am dat seama ca nu ma logasem si-am pierdut tot as ca o iau de la capat.
Deci, buna-dimineata burtici!
Vin si eu in gasca cu tocilari - am terminat Dreptul acu' ceva ani da' sunt functionar public cu "multiple atributii" intr-o institutie bugetara!
Cum suportati caldura asta? Imi vine sa-mi pun rochia in cap nu alta. Nici aerul conditionat nu ma mai racoreste, ba mai imi da si dureri de cap si de ochi. V-au mai crescut burticile? eu arat de parca am inghitit o minge de baschet. Si parca creste in fiecare zi. Pana acuma imi faceam probleme ca nu creste odata sa arat si eu a gravida, acuma ma gandesc pana unde are de gand sa ajunga inca 3 luni. Ieri radea tata de mine cica de ce merg cu spatele!?[bang
Mai face vreuna dintre voi tratamente in perioada asta? Sarcina mea a debutat prost si a trebuit sa stau in spital cu tratament prin luna a doua. Si de-atunci fac in continuare tratament cu Gravibinon - o injectie la 2 saptamani.Asta in conditiile in care ma simt excelent, nici macar greturi n-am avut doar o nenorocita de sangerare atunci la inceput. Partea proasta e ca doc. zice ca pana prin luna a 8 nu ma scapa de ele.Stiam si eu de mamici care au facut tratamente cu medicamentul asta da' nu pana la 8 luni!
Week-end placut la toata lumea!
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata fetelor!

Eu mi-am luat niste pantaloni cu talie extrem de joasa, din IDM, 300.000, din in. Aveau absolut toate culorile, eu am crem.

Ramona, mi s-a parut mie ca vad o integrala in okii tai. La mine a fost fain cind am ramas , ca ma obisnuisem cu scaune mai inchise de la Materna, si deodata n-au mai fost asa; si in sinea mea zic "oare cine imi maninca mie fierul asa tare?!?" am aflat dupa o saptamina si ceva ca era bb.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna dimineata, si de la la mine !

Vad ca la voi e cald...aici s-a facut un frig..brrr...si ploua.
De doua zile nu-mi mai curge sange din nas, m-am mai linistit.
Fetele, voi aveti arsuri pe esofag? Eu am numai seara, da aproape
zilnic.
Va doresc un weekend frumos.
Pupici la mamici.

Carmi 22 si bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Anya, multumesc mult pentru "scoruri". M-am mai linistit

Si eu vreau sa imi cumpar o pereche de pantaloni trei sferturi ceva subtire, dar mi-e asa de greu sa plec sa caut.

Sa vad ce reusesc sa fac in weekend.

O zi super,
Cristina, mamica lui Victor (5 ani si 5 luni) si a bebelushei (24+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Neata gravidute!
Am fost si eu ieri la doctor si pentru ca aveam picioarele extrem de umflate mi-a dat sa-mi fac sumarul de urina.
Ioana, am uitat sa intreb de masuratori! Sorry

Pupici
29 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Lasa nicole, ca rezist si fara masuratori. Sa ne zici ce-ti iese la analiza, si cum influenteaza picioarele. Inteleg ca a ramas fetita. La mine sotul mai are o speranta ascunsa ca se va naste baiat.

Ioana

Mergi la inceput