Mamici de septembrie - octombrie 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 4
cge spune:
Fetele, si eu tot asa simt.
Ca oricate proiecte as finaliza, niciunul nu se compara cu proiectul 'Victor' sau 'Bebelusha'.
Si eu am pofta mare de fructe: orice caise, lubenita (stiti ce e asta
, eu mi-s olteanca) si portocale.
si de niste prajituri cu fructe, nebunie nu alta.
In rest, si familia noastra tot pizza mananca.
Cristina
codruta_grg spune:
Nu mi s-au batut albusurile spuma!!!!!!!!! Oare de ce? Ca le-am facut cu mixerul in loc de "aia" de batut cu mana?
Codruta &
29 saptamani
poze
Flory72 spune:
Jadi, felicitari pt reusita
!! Ne poti invata si pe noi!
Si pt ca s-a vorbit despre profesii, eu sunt economista (specializarea Banci si Burse de Valori), dar de 2 ani sunt din nou STUDENTA
.
Astzi am o mare bucurie. Sa nu radeti va rog de mine! Stiu ca pt voi o mare bucurie sunt prajiturile si fructele. Pt mine e APA MINERALA!!! Am gasit de cumparat!! Nu va inchipuiti ce bucuroasa am fost! Daca vroiam sa beau o bautura carbogazoasa tb sa cumpar Cola, Sprite or Pepsi. Acum am ceva ce-i bun si sanatos!
Flori 21+
codruta_grg spune:
Am scapat putin galbenus in albus....de aia nu s-au batut. In rest a iesit ok.
Si eu tot economist sunt de profesie, dar la firma unde lucrez fac de toate (banca, contabilitate primara....). Dar, la firma care o am impreuna cu sotul meu (SCOALA DE SCHI), unde va asteptam cu copilasii peste cativa ani...... sunt Director-Administrator (fara salar)
Codruta &
29 saptamani
poze
mysweetest spune:
Am observat sa atunci cand e cald afara creste si secretia de leucoree..nici nu imi mai ajung 2 tampoane..la voi e la fel?
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 29 a
album
codruta_grg spune:
Ba da Marlena. Si la mine e mai densa de vreo 4-5 zile. Chiar ma intrebam: oare dupa ce am facut tratamentul cu clotrimazol, asa repede sa apara din nou?!! Dar se pare ca e normal!
Codruta &
29 saptamani
poze
codruta_grg spune:
Asa haine urate de gravide sunt aici!!!
Zici ca avem 180 de ani, asa de babalace.
Si nici o haina sport, niste pantaloni scurti, ceva asa.....nimik
Codruta &
29 saptamani
poze
mysweetest spune:
Asa e si prin Galati la haine de gravidutze...numai urate si am renuntat sa mai cumpar ceva de genul acela...am cumparat haine cu un nr. mai mare, cu elastic in talie sau extensibile.
Si eu am crezut referitor la secretie ca e din cauza micozei , apoi am dat vina pe orele de nesomn si datorita oboselii dar acum stau acasa si daca ies afara in miezul zilei am o secretie foarte abundenta si cu un miros specific parca de transpiratie iar daca stau in casa sau undeva la racoare e mult mai bine.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 29 a
album
monicafrosa spune:
Salutare,
Stiu ca va scriu rar, dar dimineata, cand incep sa citesc, la voi ziua e in toi, iar paginile se umplu cu repeziciune, asa ca nu mai apuc sa va raspund.
Eu am fost la inca doua cursuri prenatale si am discutat despre alimentatie, probleme specifice sarcinii, exercitii de respiratie in timpul travaliului si am vazut si trei nasteri filmate. Foarte interesant.
Cat despre haine de gravidute, aici se gasesc niste chestii superfaine. Mi-am luat doua fuste din voal cu elastic pe burtica, doua maieuri mulate, ca, deh, sunt tare mandra de burtica si oricum imi stau mai bine decat tricourile largi; pantaloni scurti f. confortabili, erau de toate culorile, eu mi-am luat galbeni si crem. Mi-am luat si doua sutiene cu sustinere speciala si, gata, sper sa-mi ajunga pana in septembrie, pe langa celelalte.
Pe maine, Monica