Mamici de septembrie - octombrie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Ioana nu mai zice de prajituri ca astazi aveam o pofta si dupa ce am mancat iar un kg de cirese m-am dus si mi-am luat si vreo 3 prajituri si am mancat tot .

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 29 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Hop si eu, sa echilibrez balanta, apropo de
pregatire tehnica. Eu sunt absolventa de Filologie,
insa de doi ani (de cand sunt in Germnaia)stau acasa,
iar in viitorul apropiat...mamica, apoi, cand creste un pic
bebe, mai vedem, ne orientam.
Pupici la mamici.

Carmi 21+ si bebe Fabiano.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Marlena, nu mai scap de tine, tot umar la umar mergem. Si eu tot asa azi: cirese, prajituri, nu mai zic de pizza de la amiaza ca aia e "by default". Azi aveam +12kg, dar nu se pune decit ziua in care ne cintarim amindoua, nu? Sa ma anunti din timp, sa ies bine la cintar.

Ioana

Mergi la inceput

Ioana m-am gandit ..oricum va fi saptamana viitoare si nu luni ...te anunt din timp nu-ti face griji...eu ma gandeam ca cel mai probabil miercuri sau joi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Dana Lucia, mie mi-a zis medicul ginecolog, ca data viitoare vorbim despre nastere, deci pe la 32 saptamani.
Ioana....asa si eu...acuma am bagat la cuptor o prajitura cu capsuni, in rest pizza, mai mananc cate o salata si fructe ca sa nu am probleme cu constipatia.....

Codruta & 29 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Eu imi amintesc ca am auzit/citit ca dupa saptamina 28 bb tre sa doarma 90% din timp si sa dea din picioare zilnic, dar doar 10% ... Se pare ca Miruna nu a citit acelasi articol ca mine, pentru ca mie mi se pare ca da din picioare 90% din timp si doarme 10%. Daca cineva stie mai exact cit de mult trebuie sa pedaleze bb dupa saptamina 28, rog sa-mi zica, sa-i citesc si lu' bb.

Ioana

Mergi la inceput

Observ ca toata lumea s-a pus pe mancat prajituri astazi...

Mergi la inceput

Ma inscriu si eu la cantar...............cred ca incep acuma vertiginos sa acumulez....si cu dulciurile astea!!!!!!!!!

Codruta & 29 saptamani

poze

Mergi la inceput

Ioana, eu din propria mea experienta pot sa iti zic asa:
acuma o saptamana am fost stresata ca nu am mai simtit-o pe bebelusha asa ca pana atunci. Am mers la doctor si i-a facut un EKG si a zis ca e ok. Luni am fost la ecograf si mi-a zis ca s-a intors deja cu caputul in jos. De sambata deja am simtit pedalari puternice in jurul buricului.

Codruta & 29 saptamani

poze

Mergi la inceput

Ioana la mine sa stii ca s-a mai cumintit ...doar seara la culcare mai are program ritmic fiindca nu ii place pozitia in care dorm probabil si mai reactioneaza la muzica cu mult bass facand mici cutremure in burtica dar in rest e liniste....chiar ma mir ca e atat de lenesa.
Aici mai sunt detalii despre trimestrul III http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment3.php dar nu precizeaza cat trebuie sa doarma.

Mergi la inceput