Mamici de ianuarie-februarie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 9
maraki spune:
Irina ce faci? A mai curs ceva? Du-te la spital ca sa fii sigura ca nu este ceva rau!Doamne ajuta sa fie bine
Denisa eu sant in urma cu o ora fata de Ro, cu 6 ore inaintea Canadei.Acum m-am trezit fetelor,parca nu am mai fost atat de rau ca ieri, o fi de la acidul folic care nu il mai i-au?
Va pup pe toate, sa auzim numai de bine,noapte buna![]()
8+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Ana_m spune:
Buna burtici,
Bun venit noilor mamici !
Eu de 3 zile ma simt relativ bine , nu am greturi, in schimb ma omoara
. Cred ca am inceput sa fac si un inceput de hemoroizi. Cred nu sunt sigura dar ceva ma deranjeaza.
Azi am primit o veste super pt mine , pe care vreau sa vi-o impartasesc si voua : de azi am primit drept de munca si de rezidenta. Nu o sa imi serveasca foarte mult in urmatoarele luni ( cine va angaja o gravida) dar pt viitor e ok. Imi voi plati eu asigurarea sociala, cu toateca nu voi lucra , deci voi avea alta cheltuiala in plus . Asta e , oricum sunt fericita.
Mirela , draga, imi pare rau ca ti-a zis sa astepti o luna. Dra poti sa te duci mai repede la medicul de familie si sa iti zica el rezutatele. Ei oricum sunt toti conectati in retea asa ca trebuie sa le aiba.
V-am pupat
Denisam spune:
Irina, dc nu mai curge sia fost maro, poti sa nu te stresezi si sa te odihnesti si sa dsai maine un telefon.
Stu ca doar d c e rosu treb mers la urgenta, ai mare grija si dc mai vezi ceva suna sau mergi la dr.
Multa bafta si sper ca a fost ceva fals.
Denisa
7+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
Maraki si Denisa va multumesc mult pentru raspunsuri sper si eu sa nu fie nimic grav insa sunt asa speriata de nu pot sa va spun .De curs nu a mai curs insa tot nu imi revin de frica ma gandesc ca am mers mult si cum am mai debarasat dupa mese poate ca am carat prea mult mai ales ca eu nu am facut nici un pic de efort pana acum.O sa stau maine linistita cu toate ca as fi vrut si eu sa fac cumparaturi pentru cei de acasa (asa imi trebuie daca las pe ultima zi).
Va multumesc inca odata
Irina
12+
Denisam spune:
Irina, fa-ti o lista pt maine cu ce vrei sa cumperi si mergi o ora singura si apoi paeaza istasotului sa o termine. In felul asta te menajezi si au si ai tai cadouri, cand plecati, simbata?
Numai bine, ai grija si zbor placut si vacanta frumoasa!
Denisa
7+
BEBIK
irinadum spune:
Pai ii fac lista si il trimit pe el eu nu mai misc din pat a zis ca face el si curatenie si tot numai sa stau in pat.Sincer mie frica sa ma mai misc asa ca doar urc in masina vineri si in avion si apoi om vedea sambata la prima ora merg la doctor. Vineri dimineata plecam insa o sa fie lung ca ajungem repede la Bucuresti insa astia de la CFR sunt in greva si cine stie cat o sa stam sa asteptam un tren.
Si eu sper sa fi fost ceva trecator si sa fie bine da pana sambata innebunesc.
Merci oricum pentru incurajari
Irina
12+
Denisam spune:
irina, eu zic sa nu te risti cu trenul, mai bine luati dc am inteles, din Bucu un taxi sau un autocar, e mai safe si mai comod.
Calatorie placuta si ai grija de voi 2
Denisa
7+
BEBIK
irinadum spune:
Denisa eu cam am rau de masina si asta de cand am ramas insarcinata si in plus pana la Constanta e ceva si mai ales pe caldura care e acum .Iar ca mijloc de transport nusunt decat microbuze care nici nu iti imaginezi cum poate sa fie cu ele am fost odata si m-am simtit ca un sac de cartofi aruncat in toate partile.
O sa vedem cum facem daca sunt obosita tare poate rmanem o zi la Bucuresti.
Irina
12+
Denisam spune:
Bine Irina, cum crezi tu ca e mai bine pt tine, nu stiam ca asa proaste sunt microbuzele alea, off.
oricum ai grija si numai bine, sa revii in fortza si sa faci o baie si pt mine in Marea Neagra.
Take care
Denisa
7+
BEBIK
T_Ioana spune:
Irina drgauta nu intra in panica! Du-te la Constanta la un medic si explica-i ce s-a intamplat, gaseste un medic bun. Eu mergeam la Peteanu cand eram in Cta (are cabinetul pe B-dul Mamaia, aproape de Capitol, la parterul unui bloc) dar cu siguranta iti vor recomanda prietenele tale pe cineva. Asa cum au spus si fetele, daca sangele este rosu deschis este semn rau, daca este maro sau rosu foarte inchis nu cred ca trebuie sa iti faci probleme. Oricum, du-te la un medic si iubita, NU MAI FACE EFORT! Mie mi s-a interzis sa ridic mai mult de 5 kg dar cred ca fiecare dintre noi ar trbui sa tina cont de faptul ca orice efort il poate pune in pericol pe bebelica! Fa plimbari lungi pe malul marii, prin parc, dar nu te obosi! Si mai ales, odihneste-te cat de mult poti!!!
Pupici de la doi arici
Ioana
si Samburel 12+
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"