Mamici de ianuarie-februarie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 8
AYUMI spune:
Iuli met,nu iti face griji.Exact aceleasi simtome le-am avut si eu inca din 5+.Si acum ma mai doare burtica desi au trecut 3 saptamani de atunci.Sarcina usoara.
Maraki,se pare ca bebeii nostrii sunt de aceeasi varsta.Um 15 aprilie;si azi mi-au spus de la doctor ca DPN va fi,probabil,20 ianuarie.
http://community.webshots.com/user/ayumi118
Denisam spune:
Giova multa bafta la examnene si sa inchei cu bine sesiunea.
Doamne Ajuta sa fim bine si sa nu aiba nimeni probleme si simbureii sa creasca frumos si sanatos!
O zi buna, eu ies un pic din casa, am papat un ou , sper sa fim ok.
Denisa
7+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
lauricipani spune:
iuly met, in nici un caz caldurica la burtika!!!!! Ia NoSpa si Scobutil pana la 3/zi. Caldura face f rau bebeului. Cel putzin asa stiu eu. Si eu am ametzeli dar le-am pus pe seama Gravibinonului.
pupici si ai grija!
5+
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
maraki spune:
Iuly-Met daca intri la primul capitol o sa vezi ca la inceput toate am avut dureri de burtik
Ne intrebam una pe alta ce simtim si daca sant normale durerile astea...au intrat si mamici mai avansate si ne-au linistit...Sant foarte normale in primele saptamani, nu iti face nici o grija si nu mai tine nimic cald pe burta, nu face baie fierbinte, mai bine faci dusuri in primele saptamani,i-a ce spune Laurici ca stie!
Da Ayumi, mergem mana in mana pana la termen
Mai sant fete cu acelasi termen aici
8+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
danucica spune:
buna fetelor. eu azi ma simt mai bine, mi-a mai trecut din greata si din aciditate. si asta imi da momente de optimism ( ce n-am avut niciodata)
. imi imaginez o fetita bucalata si cu ochi mari si negrii cum eram eu cind eram mica. sper insa ca la personalitate sa semene cu sotul caci el e asa de calm, relaxat si optimist.
si m-am mai linistit un pic ca m-au sunat de la clinica sa-mi faca programare cu moasa inainte sa plec. eram foarte stresata ca n-o sa vad pe nimeni si voi fi in Italia sapt 9-11.
este cumva semn rau daca imi trec greturile? ( asta e sapt saptea) am citi ca daca ai greturi e semn ca sarcina continua bine.
aici doctorii si restul lumii jura pe ginger pentru greturi. fie ceai, radacina cruda, sau biscuiti cu ginger. pe mine ma ustura in git dupa el ca-i prea "piperat" dar poate face minuni pentru alte burtici.
va pupacesc si numai bine.
dana
6+
pisoi3 spune:
Buna gravidutelor
Bun venit, Lacralina, Magdutsa, Iuly si Ayumi, sa va traiasca bebeii si sa va bucurati de ei!
Giova, bafta la licenta, tinem pumnii!!!!
Eu nu am mai intrat in ultimele doua zile pentru ca noua ne e somnic non stop si cateodata nu mai am puterea sa deschid calculatorul.
in rest, parca nici nu sunt graviduta, ma simt super, nu mai am greturi, doar mi-e somn. Fetele care va simtiti rau, nu ma injurati, da?
Dea Domnul sa va simtiti si voi bine in curand!
La mine e mai greu cu mancarea, ca nu prea stiu ce vreau sa mananc, azi mi-a venit pofta de cartofi la cuptor si mi-am facut, acum se fac si eu nu mai pot de foame...
Lacralina, si eu am trecut prin aceleasi stari ca tine, e de la hormoni, e normal, se intampla, gandeste-te la bebe si ai sa treci peste!
Va pupic pe toate cu mult drag
si fug sa pazesc cartofii, ca mai au putin si trebuie sa ii scot. Aveti grija de voi si de bebei!
Anda
si matzul subacvatic 9+
toujours optimiste
T_Ioana spune:
Fetili noi, bine ati venit! Va doresc din tot sufletul tuturor sarcini usoare, fara greturi si sa va lase bebeii sa papati cat mai curand tot ce va pofteste sufletelul!
iuly_met si pe mine ma doare burtica si vorba aia...ar cam trebui sa imi treaca. Asa cum spuneau fetele, in nici un caz caldura pe burtica. Ideea este sa nu iti fie frig la picioruse. Eu totusi te sfatuiesc sa tratezi serios problema si sa il informezi pe medicul care te are in evidenta despre asta. Mie mi-a interzis doctorita de familie sa fac baie in cada pana nasc, am voie doar dus si sa nu fie fierbinte....tocmai pentru a nu favoriza aparitia sangerarii!(Si sa nu va spun ca eu nu "stiu" sa fac DECAT baie in cada....altfel, cu dusul, parca niciodata nu reusesc sa ma spal asa cum imi place...dar ce sa fac, trebuie sa ma sacrific pentru bebelica!)
Pup fetili
Ioana
si Samburel 12+
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
iube2001 spune:
Ola burtici!
Bun venit noilor burtici!

!SA va traiasca si sa va bucurati de bebelasi!
Teolinda ai fost dupa analize?
Fetili,sa vedeti ce am visat azi-noapte:eu care nu stiu de ce mi-a intrat in cap ca am un baietel in burtica, parca....in vis ma uitam si luam in brate o bebelina scumpa scumpa si ii spuneam.... hai iubita deschide ochisorii sa vada mami ce ochisori are fetita.... si bebelina mea a deschis ochisorii si a aratat la mama niste ochisori senini, albastri ca ai lui tati!Asa frumoasa era...........m-am sculat asa de fericita !!!!!!!!!!
Intrebare:mie nu mi-a mai fost greata si nu am mai varsat de o saptamana!E normal oare?
10+
diana
Denisam spune:
Fetele,
Am venit si eu dupa 2h de negreatza si plimbat. Maninc o felie de pizza pe ideea ca ieri mi-a facut bine.
Eu stiu ca fiecare sarcina e unica, nu te poti baza ca esti in 7 sapt sau 10 si de ce nu ai sau ai gretzuri. sunt semn bun, e adevarat dar si dc se opresc inainte de sapt 12 nu inseamna ca nu e de bine.
Deci cele ce nu aveti greturi bucurati-va de starea buna!
Monica ce mai faci, cat e ora la tine in Germania?
Denisa
7+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
Apropo de 12 saptamani sa va spun ce mi s-a intamplat mie astazi.Am fost sa ajut niste prieteni care au un restaurant si i-am ajutat sa serveasca sa debaraseze in fine cam peste tot.Cand am ajuns acasa am vazut pe tamponul( de unica folosinta) ca era aproape tot maro.De atunci nu a mai curs insa am intrat in panica totala unde nu mai pui ca de abia sambata pot ajunge la doctor.
fetelor va rog e vreuna care stie ceva sau are vreo idee?
Sa fie de la carat? Mentinez ca nu e rosu e maron . va rog daca stiti ceva spunetimi si mie ca inebunesc de tot pana sambata.
Irina
12+