Mamici de ianuarie-februarie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuly_met spune:

buna fetelor!
si eu sunt o proaspata viitoare mamica, asa ca si voi.de 5+.
eu am inceput de saptamana asta sa am ceva greturi usoare, insa ametelile sunt ingrozitoare, de se misca peretii cu mine.noroc ca nu sunt prea dese astea.
problema e ca ma doare burtica, asa ca la ciclu.mai mereu.aproape in fiecare zi.si destul de rau.dimineata nu s-a oprit durerea decat dupa ce am pus caldurica la burtica. s-a mai intamplat la cineva? stiti de ce oare sa ma doara? poate sunt racita la burtica?
va multum mult.
pupici si burtici sanatoase!
pa-pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacralina spune:

Multumesc pentru incurajari, incerc sa revin la o stare de spirit normala, pentru ca lui BB nu-i face bine sa aiba o mamica .

Pupici,

Alina 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Bun venit alaturi de noi Alina...un bebe sanatos si tu multe pofte {;)]!

Gabi eu acum iau 2 pastile de acid folic pe zi ( cam de 2 sapt.) de cand am schimbat medicul. Inainte de a ramane insarcinata si pana acum 2 sapt. am luat cate 1 pastila pe zi. Cred ca medicul stie cel mai bine cat trebuie sa iei.

Monica de ce nu mai iei acidul folic? Mie de la acid folic nu mi-e rau. Mi-a fost de la No - Spa ( il luam pentru dureri de spate/burta)...dar am observat ca am de la No-Spa pentru ca l-am luat impreuna cu acidul folic si cu Materna. Cand l-am luat separat nu mi-a dat reactii adverse...respective .

Denisa, iubita... fata sa treaca raul... Fii curajoasa...mai este un pic si scapi.

Va pe toate si va doresc numai bine.

Pe mine tocmai m-a anuntat sotul ca pe 3 sept avem o nunta si cu botez, pe 10 sept. o nunta + 17 sept nasim noi.... Deci in sept o sa am activitate la nunti in fiecare sambata ( saracu' bebicu' o sa ameteasaca de-atatea paranghelii).
Trebuie sa ne organizam bugetele/plicurile/scuzele..si sa vedem pe unde o scoatem....

Pe curand!

+Strumf 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Teolinda bravo ca mergi sa te distrezi, o sa-i placa lui bebe ca va fi maricel.
Maraki ce faci?astery esti bine?

Denisa
7+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ce sa fac, va citeam Eu intru si pe la celelalte mamici sa vad ce simptome mai au, ce analize au mai facut...Stau intinsa pe canapea si cu laptopul pe picioare.Am greturi dar nu le bag in seama.
Teolinda eu am luat doar acid folic, nu a fost combinat cu nimic in plus, din cauza asta m-am gandit sa fac o pauza sa vad cum ma simt.Oricum eu mananc destul si nu cred ca duc lipsa in organism de el si de vitamine.In septembrie esti in "focuri"
Denisa cat este ceasul la tine? Apropos...daca am fetita vreau sa-i pun doua nume: Denisa-LuizaMa cert cu sotul pe tema astaLa ei se pune numele de la bunic sau bunicaDin cauza asta toti verii au acelasi nume
Bun venit noilor gravidutze Sarcini usoare cu bebei sanatosi

8+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Maraki, sunt este 10:20 aici, cred ca is 5-6 ore diferenta, si mie imi place numele ales de tine, si noi avem pt fata, pt baietzel doar unul, suntem innegcoieri, dar sotu a venit azi nopate la 1 acasa de la job, asa ca doar in weekend avem timp de discutii ca lumea
Nu stiu ce sa maninc acuma, ma tot gandesc, cred ca un ou fiert cu piine prajita, sa vad dc vrea.
Te pup

Denisa
7+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Noi inca nu ne-am gandit la nume...asteptam sa aflam sexul sa restrangem aria de cautari.

Oricum sotul vrea baiat....toata lumea ne ureaza sa avem o fetita (spre disperarea lui ... va dati seama). Cand il intreb ce nume vrea sa-i dea lu' bebe...nu stie. Stie in schimb ca vrea sa fie brunet (ca noi doi...eu sunt blonda pt. ca ma vopsesc) si cu ochi albastri (ca ai mei). Eu insa parca il vad ca o sa fie brunet cu ochii negri , exact ca el ( indiferent ce sex va avea).

Abia astept sa-i vad mutritza lu' bebe...pana in ianuarie nici nu mai este mult... uite ici vreo 6 luni.... iaca acuma trec .

Monica pe ce motiv ti-ai luat medicalul azi...zi sa ma inspir si eu .

+ Strumf 11+

Mergi la inceput

Bun venit noilor buticutze! Teolinda si eu vreau sa cer medical pe motiv ca mi-e rau sinu vreau sa se afle la job inca, deci medicu de familie treb sa inteleaga.
Si eu as vrea ca bebe sa fie brunet ca mine i cu ochii albastri ca a bunicilor, dar vom vedea, sanatos sa fie.

Denisa
7+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Teolinda noi santem apropiati cu medicul de familie, doar spun ca vreau medical si mi-l face...la diagnostic baga un cod si nu stiu ce a scris.Spune-i dr-ului ca nu te simti bine, ca ai greturi, ameteli....doctorii nostri din Ro sant cam scarbosi cand e vorba de medicaleSper sa iti dea maine

8+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bun venit noilor burtici, in special lui MAGDUTSA!!
ma bucur ca ai reusit sa intrii in sf. pe forum. si-ti doresc multa activitate aici.

frumoaselor va pup!!!
plec acasa. maine la sibiu.
tineti-mi pumnii pt. vineri si duminica.
si sper sa ne auzim cu vesti bune marti.
o sa-mi lipsiti!!!!!!!
pupiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sa dea Domnul sa nu va mai fie asa rau.
asta sper si eu, sa nu vars la ex. sau in fata comisiei.
Doamne ajuta la toate si sa ne auzim cu bine.
aveti grija de voi.

http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 9+

Mergi la inceput