Mamici de ianuarie-februarie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lacralina spune:

Buna, fetelor!

Sunt o gravida nou-noutza, am aflat luni ca voi avea un bb, primul, pe care de altfel il astept sa se hotarasca sa apara de muuuult, muuult timp. Nu am avut nici un simptom, doar ca mi-a intarziat menstruatia vreo 5 zile. Dupa primul test, mi s-au inmuiat picioarele si am crezut ca lesin. M-a apucat si plansul. Mi-am mai facut inca unul, diferit, care mi-a aratat tot doua linii. Medicul meu e Alexandru Badiu, f solicitat, la care am reusit sa ma programez abia pe 8 iunie, cand voi avea cam 8 saptamani. Pe 4 mi-am facut programare si la echo, sper ca va fi totul bine. De azi au inceput gretzurile si ametelile, insa trebuie sa far fresh aici, la birou, pentru ca nu vreau sa se afle inca.
Va pupic si sa ne "vedem" cu bine!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Buna fete

Denisa
7+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Buna fetele,
Maraki,cred ca este la McDonalds dar eu nu maninc de acolo deloc, f.rar ceva, ighetata maybe. imi pae rau pt tine,si eu am acuma de dimineatza o greatza pe mine si sunt cam vara vlaga, noroc ca azi stau acasa, sa vedem maine cand o sa merg la doctoru de familie.
Eu nu am pofte, am facut ieri peste prajit, poate azi reusesc un spanac, sa vedem.
Eu mai mult de o portocala nu stiu ce sa maninc acuma si am enerveaza ca mi-e foame, mai trazziu o sa fac o limnoada cuun pic de miere ca ma incerca ceva usturime de gat.

Aveti grija de voi

Denisa
7+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Spuneti-mi si mie ce acid folic luati si cat, ca mie mi-a dat de la farmacie o cutie cu 30 de tablete a 5 mg.?!

http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacralina spune:

Pe langa lipsa poftei de mancare (azi am mancat cateva cirese), eu ma confrunt cu stari de angoasa, imi vine sa plang din orice si de fapt din nimic. Parca ma apasa ceva, as vrea sa plec in lume. E normal? Sunt la sfarsitul celei de-a cincea saptamani.

Va pupic,

Alina
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Denisa ai inceput si tu sa simti cu adevarat gravidenia Incearca sa bei un ceai cu miere si lamaie multa, ceva cald daca spui ca te ustura in gat.Nici pe mine nu ma atrage mancarea din casa, nici eu nu stiu ce sa manancAm pus sa fac un pilaf cu pulpe de pui pt. al meu sot pt ca il bag la regim sa mai dea jos din kg...Poate iti bagi si tu maine un medical

8+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Da Maraki, maine facem 8 sapt si mai avem o luna de greturi, ce sa facem, asta e, sper maine sa obtin ceva sau un medicamnet, am auzit ca exista unul pe baza de vitamina D dar numai cu reteta de la medic, o sa cer.
Am avut o ustyrime, nu mai am, o sa beau si ceai, acuma nu imi trebuie nimic, am gaze si greatza si e nasol.
Pup fetele

Denisa
7+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Alina, nu esti singura, si eu am trecut prin asa ceva chiar ieri.
Si eu tot spre sf sapt 5 sunt dar medica mi-a zis ca ar fi cu o sapt mai devreme.

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Laurici si Alinaaceste stari sunt normale, incercati sa va linistiti si sa fiti increzatoare ca totul va fi bine.
marakieu tocmai ce am dat afara portocala, cred ca secretu e ca pina la 9 am sa nu maninc nimic decat saratzele, o sa fac si un ceai peste vreo juma de ora, ca macar acuma m-am mai linistit un pic. Mofturosi simbureii nostri, asta e.
O zi buna si aveti grija de voi

Denisa
7+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutsa spune:

Buna ziua fete cu burtici!

Eu sunt noua pe aici, sunt foarte fericita ca am gasit acest forum, si sper sa ma primit in grupul mamicilor de ian-feb 2006.
Vad ca multe dintre voi va confruntati cu aceeasi problema cu care ma confrunt si eu ... greturile (eu toata ziua) si ametelile.
Sper sa nu va suparati daca va mai pun si eu cate o intrebare din cand in cand
7+

Mergi la inceput