Mamici de ianuarie-februarie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

[font=Verdana]Fetelor dragutelor ma bucur ca nu mai sunteti suparate una pe cealalta, asa ca pupati-va si hai sa lasam micile copilarii pentru cei care sunt indreptatiti sa le faca: bebeii!
Irina eu am fost la echograf la 12s si 2 zile iar medicul a zis ca sunt 12s si 1 zi dupa dimensiunea bbeului. Adica, dupa calculele mele, sambata am facut fix 12 saptamani si luni am fost la control, iar dupa cum l-a vazut nenea doctorul pe bebe, se pare ca luni am facut 12s si 1 zi. Sa-mi spui te rog tu cand mergi la echo...Sa vedem cum stam!
Mara draga mie nu mi-a inspirat incredere acest medic Nanu. M-a deranjat ca dupa ce astept 1 luna sa merg la control nici macar nu ma primeste in cabinet, mai intreaba din hol daca ma simt bine si ma trimite acasa. Daca nu insistam ca vreau echo nici nu se gandea sa imi faca, sa vada cum evolueaza sarcina. Acum nu merg la dr. Micu (mi-a povestit al tau sotior de el, am inteles ca face echo 3D), merg la medicul Geanta- este seful sectiei de ginecologie de la Spitalul Militar- care a fost medicul bunicii si matusii mele si au fost mai mult decat multumite de el! Voi naste cu el la Stanca. Am inteles ca Nanu, daca ajungi in travaliu la clinica lui si nu are paturi in salon (cu toate ca esti luata in evidenta la el si stie cand urmeaza sa nasti) te trimite la Stanca unde nasti cu medicul de garda. Asa ca nu inteleg la ce sa te mai chinui sa mergi la el daca tot cu un medic de garda risti sa nasti. Sau mai exista varianta ca atunci cand mergi la control in saptamana 37 - 38, sa iti propuna sa iti induca nasterea pentru ca atunci are paturi libere. Chestiile astea le stiu de la un coleg de al lui Cristi, a carui sotie a nascut acum 1 luna la Nanu. Si nici nu i-a facut micutului vaccinul acela de 4 zile pentru ca nu avea suficienti nou nascuti in clinica si nu a desfacut o doza....in schimb i-a spus sa ramana 2-3 zile in Cluj ca sa mai apara nasteri noi la clinica si sa vina apoi la vaccin. Problema era ca tipul nu avea unde sa stea in Cluj - ca doar nu o sa stai la hotel cu un copil de 3-4 zile- asa ca a venit la Bistrita si a umblat aici sa ii faca vaccinul celui mic.
Mie mi-a placut acest domn doctor Geanta, si mi-a inspirat multa incredere (ceea ce nu as putea spune de dr Nanu).
Va pup si plec, vad ca iar m-am intins ca o placinta!
Ioana si Samburel 12+

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ioana eu am fost la doctor la 11 sapt si o zi si nu mi-a zis mai nimic in afara faptului ca totul decurge bine insa mi-a notat masuratorile pe o foaie si tin minte ca tu ai zis ceva de 58 mm parca si de aia te-am intrebat ca la mine era 45 mm dar presupun ca e bine deoarece e diferenta de o saptamana . De asta vroiam sa vad cum e la tine ca am impresia ca e diferenta de o zi intre noi. Eu mi-am facut deja o programare in Cta la un eco insa pe 22 iulie deci inainte de a ma intoarce insa cred ca am sa mai fac un eco si inainte poate ne spune daca e fetita sau baietel.Aici imi face morfologicca in august pe 17 si inca un eco cu doua trei saptamani inainte de nastere.Asa ca acasa profit sa-mi vad puiul.
Tine-ma si pe mine la curent cu ce mai faci .
Irina12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

'neata fetelor!

Florinini se pare ca avem aceleasi stari si simptome..adica o stare generala f. buna in comparatie cu colegele noastre care se chinuiesc cu starile de voma, ameteli, etc... Si la mancare vad ca avem aceleasi preferinte, doar ca eu nu pap paine acra de care iti iei tu de-acolo de unde locuiesti.

Si pe mine m-a chemat medicul la Echo in intervalul sapt. 11-13 ( asa cum am mai tot spus..pe 23 iunie)pentru efectuarea unor masuratori si din cate am inteles de la alte mamici se masoara pliul nucal pentru det. sindromului Down...asadar eu sunt f. aproape de efectuarea acestor investigatii Florinini..pentru ca tot intrebai.

Eu si astazi ma simt bine si imi pare rau de voi , cele care chinuiti cu .Am insa o stare proasta intretinuta de mici frecusuri de la serviciu si parca nu ma mai tin nervi si nu sunt in stare sa fac pe nesimtita. Dar sa speram ca o sa rezolv eu cumva problema.

Pe curand.. .

+ Strumf 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

neatza burtici!!!!

ma bucur ca s-au limpezit apele pe aici.
nimeni n-a vrut sa provoace o mica divergenta de opinii.
si eu sunt de acord cu ce a propus Ioana.
trebuie doar sa vb. cu moderatoarele sa ne de-a o parola si sa ne explice cum se face.

azi am fost la injectie si la dr. de fam. cu rezultatele analizelor.
la eco ar trebui sa merg luni, dar voi fi pe drum de la sibiu si oricum la dr. i s-a stricat eco cel performant.
asa ca voi merge spre sf. sapt. viitoare.

rau nu mi-a fost in dim. asta si am fost si la wc.mai nou o data la 2 zile merg.sper sa reintru in normal.

si eu stiu, ca greturile tin pana misca bebele, luna 3-4. asa ca mai avem putin de supartat.
multumesc Domnului ca nu ma simt asa de rau. de mancat, tot mananc putin.

http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 9+baby meter-11 ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna dimineata fetelor,
Va doresc o zi buna la toate fara gretzuri!!!

Krelia,

Fug la trebutze si vorbim mai tarziu.

5+

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Buna,fetele.
Eu tocmai m-am intors de la doctor,mi-a luat foarte mult sange pentru analize.
Mi-a spus ca bebelul meu este ok si are 15 mm;mi-a dat acasa si poza,normal.
Eu m-am saturat de greturi;stiu,sunt de-abia la inceput,nu?
Macar inca nu am .

http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Si mi-a mai spus ca data probabila a nasterii va fi 20 ianuarie.

http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

DPN 20 febr. 2006

Deja au inceput durerile de burtica si de spate si somnnnnnnnnnnn
Andicu vad ca esti pe langa mine cu UM hai sa vedem daca avem acealeasi simptome.

http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

sa va salut!!azi e prima mea zi libera fara munca,fara stres.vin si eu aseara la 11,30 sa va citesc si ma minunez ce polemica pe voi.va dati seama ce fac hormonii astia din noi?ma bucur ca v-a trecut si sunteti din nou.
eu azi m-am dus la anlize pt toxoplasma,hiv,hepatita si toate cele si o intreb frumos pe asistenta daca ma anunta din timp daca iese ceva in neregula.avand in vedere ca am programare la dr.abia peste o luna si deci abia atunci pot sti rezultatele.si-mi spune linistita ca o luna nu-i asa de mult timp,si apoi ma intreaba daca sunt gravida.pai ot ea nu o fi dar pt mine...ma fierb in suc propriu.asa ca nu-mi ramane decat sa astept.
eu in afara de greturi si varsaturi mai am avut in ultimele 2zile dureri de burtik si intepaturi intravaginale.or fi de la cresterea uterului sau e ceva mai serios?de papica mi-am facut acum o adunare generala de legume calite cu ulei de masline(cam ca o zacusca)dar nu stiu dac o sa o tin in stomac.asta e ...bebicul meu e cam mofturos
va pupacesc pe tote si sa auzim numai de bine,cu ajutorul Domnului!
mirelutza8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna fetele,

Azi am fost si mi-am scos un medical pt. 2 sapt. dimineata am , mai rau este ca aseara a fost prima oara cand la alta ora decat dimineata cand ma trezesc E groaznic daca incep si in cursul zilei Nu mai i-au acidul folic pana luni cand ma duc la dr.,poate o sa ma simt mai bine fara...Inainte imi placea foarte mult sa fac mancare cu ardei gras( si in ciorbe si in felul doi )acum nici nu mai vreau sa simt miros de ardei grasCiudata este gravidenia asta[:D Acum am pofta de fasole uscata cu costita
Florinini stii ce imi place mie sa mananc mult ? McRib Denisa la voi este la MC Donalds?
Ce bine de fetele care nu au greturi Acum iar simt ca am stomacul in gat
va pup pe toate, aveti grija de bebei

8+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput