Mamici de ianuarie-februarie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 4
Denisam spune:
Krelia ,ok , acceptam scuzele, nu m-am suparat mai deloc eu.
maraki, nu o sa tina starile astea mereu, nu am pling ca mi-e rau doar dimineatza pina in 12, apoi ma simt un pic mai bine.Dupa 12-14sapt cica dispar, asta e perioada critica, imi pare rau ca ti-e asa de rau, bea limonade, asa mi-a spus mama si manica doar ce-ti fae placere.
Te pup si ai grija!
Denisa
7+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
Eu am trecut in sapt. 13 si parca e mai rau ca pana acum deci la mine nu merge ca se opreste in sapt. 12 ba din contra cred ca depinde de fiecare organism in parte . Dar mai e putin si trec( sper)
Irina
12+
maraki spune:
Irina ma sperii
Eu stiam ca simptomele astea puternice tin pana cand misca copilul.Asta inseamna pana la 4 1/2 luni sau chiar 5.Vai de noi![]()
8+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Irina ma sperii si pe mine ca ti-e mai rau,sper sa scap repede si sa nu depasesti 14 sapt.eu sunt optimista ca pe la 3 luni vom termina cu starile astea![]()
Denisa
7+
BEBIK
irinadum spune:
Pai daca voi va speriati de mine ce sa mai zic? Insa diferenta e ca pe mine m-au apucat mai tarziu poate de aia ma tot tine ciudat e ca ma ia doar dupa amiaza si tine pana ma culc.
Si cand il mai vad pe al meu sot ce se mai distreaza
. Zice ca fac ca broastele .Da nu e nimic eu fac ca broastele si el face de mancare.Nu ca e bine? Sa ma tot tina atunci!
Irina
12+
Denisam spune:
E bine Irina ca sotul face de mincare, si al eua facut si cand nu a avut chef m-a scos la restaurant.
Cand te-au apucat pe tine dupa 8 sapt?
Denisa
7+
BEBIK
irinadum spune:
Face nu face nu are de ales da ii si place ( si mie la fel imi place cand face el).Pai cam asa dupa 8 saptamani si nu chiar asa tare ins ensul ca imi vine sa vomit dar nu pot in schimb am un gust nasol in gura si greata la te miri ce insa nu ma pot plange ca vomit nonstop sau ca de abia ma tin pe picioare de rau . Deci pot spune ca spre deosebire de alte fete e chiar bine . Mie mie cam rau seara si acum vreau rosii cu branza acum imi vine sa vars cand le vad si e tare ciudat asa cand e alba cand e neagra.Acum sper ca o sa treaca dupa 14 sapt. insa m-a "linistit" mama care mi-a zis ca ea apatit 9 luni asa.
Irina
12+
Denisam spune:
Haideti sa fim optimiste si sa speram ca nu ne vor tine mult geturile.
O seara buna si fara simptome
Denisa
7+
BEBIK
Florinini spune:
Hei fetelor,
Mai fetelor imi pare tare rau de voi ca va simtiti rau, cred ca trebuie sa fie ingrozitor sa tot simti ca trebuie sa vomiti. Imi pare rau. Dar speram ca dupa 12 saptamani sa reveniti si voi la stari mai bune cat de cat, cel putin sa puteti sa mancati si sa tine-ti mancarea.
Care dintre voi sunteti aproape sa faceti analizele ptr. sindrom Down?
Eu am inteles ca se face intre saptamana 11 si 13, voi ce stiti?Eu am programare la medic ptr. asta pe 7 iulie, cand o sa-l vad din nou pe bebelinu in actiune, sper sa fie bine cu el.
Maraki parca tu ma intrebai despre forma burtii ca ziceai ca ti se pare m-ai umfalata intr-o parte. Eu inca nu am constatat ca s-ar fi deformat in vreun fel, desi parca in interior simt partea cu fibromul mai umflata si uneori parca se umfla ca o broasca si apoi isi revine la normal. Asta simt eu uneori in partea fibromului, de vazut nu am vazut nici o modificare.
Mai fetelor, daca pe mine ma analizati dpdv al greturilor si starilor de rau si vomelor ati zice ca nu sunt gravi. Chiar parca si starea de somnolenta a disparut, ma mai apuca dar nu aproape in fiecare zi si ma tine putin. Sper ca bebele meu sa fie sanatos si sa creasca bine acolo ca eu nu manifest nici un simptom din ale voastre. Nu pot sa zic ca nu am uneori gust rau in gura, sau stare usoara de greata, dar la voi vad ca se manifesta toate astea mult mai "violent". In schimb nu prea mananc, mai mult mananc ca stiu ca trebuie sa bag ceva in stomac, pofte nu am aproape de nici unele, sau daca am sunt foarte vagi. Imi place sa mananc branza cu rosii, branza cu ceapa verde, paine cu gem, lapte acru si la ce-mi lasa gura apa este un fel de paine mai acra aici pe care cand o vad si chiar si acum cand ma gandec imi lasa gura apa, dar apa de trebuie sa o ingit pana scap de ea. Intr-o zi m-am dus la magazin si am luat painea aia si nu m-am putut abtine sa nu incep sa mamanc din ea in magazin fiind, asa ca la plata, painea mea era cam jumatare. Mi-am cerut scuze, am platit-o si am mancat-o pana am ajuns acasa. V-am mai zis eu ca mananc ca o nesimtita fara maniere si ca la botul calului. Ce-mi mai place mult sunt salatele(special un fel de salata greceasca, pe care cand am mancat-o ultima data, ma credeti sau nu, am tremurat pana mi-am bagat in gura primele imbucaturi. M-am mirat eu de mine ca nu ma puteam controla, dar a trecut, si salivam de ziceai ca sunt cainele lui Pavlov. Dupa ce trece totul stau si rad singura de ce ispravi sunt in stare sa fac.
Doresc la toate fetele noi venite numai bine si sarcini usoare cel putin cum este a mea, fara greturi si dat la rate.
Florinini
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
asteryaro spune:
Buna dimineata, fete frumoase! Va doresc o zi placuta si fara simptome neplacute.
Krelia si Giova
pace!
pt. toate fetele. Am fugit la treaba.
Ayumi, te sfatuiesc sa o rogi pe OanaB, una dintre moderatoarele noastre, sa te treaca pe listuta. Lapu' meu e tot defect, si cine stie ce tampenie mai iese. Nu te superi, da? 
6+ s
http://community.webshots.com/user/astery100