Mamici de ianuarie-februarie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Giova nu te supara, nu ai de ce.
Astery ma bucur ca stii sa adaugi link-uri si sa deschzii cum trebuie capitolele, eu una nu stiu.Nu pune la suflet ca nu face bine la
haide-ti sa incheiem polemai ca asta ca nua re sens, avem altele, stari de rau, burtici care cresc, ce mincam, etc.
Teolindamultumesc pt sugestia cu mincarea, o sa incerc si eu , nici eu nu le am cu duclele, la fel, doar inghetata cand si cand.O sa vad si eu dc azi pot minca brinza cu rosii, ar trebui sa fie ok.Eu cu carnea ma mai impac din cand in cand.
Acuma ma gandesc sa o sterg acasa ca stau degeaba pe aici pe la job si mi-e si somn.
V apupicesc si sa va gasesc in 2 ore vesele si sanatoase

Denisa
7+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna !

In primul rind, vreau sa va doresc o sarcina usoara si bb-i sanatosi si la termen. Iar in al doilea rind vreau sa va prezint o solutie la mica "problema" ivita: crearea, cu ajutorul moderatorilor, a unui user pentru toate, gen "mamica_ian_feb", cu o parola stiuta de voi si numai de voi. In felul acesta, cum ajungeti la pagina 10, oricine poate intra cu acest user si copia listuta gata formatata. Sint mai multe de mamici care procedeaza asa, iar avantajele sint foarte multe, pe cind dezavavantajele putine.

Sper sa nu va suparati pe mine sau sa mi-o luati in nume de rau, am vrut sa va ofer o solutie democratica la mica problema aparuta.

Sanatate multa,

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ei gata.
sper ca s-a remediat problema.
mi-a trecut supararea.
si fetelor nu e vorba de ierarhie.
eu mai scriu si la alte subiecte, dar ca nu-mi place sa ma bag peste altii, daca nu se cere ajutorul.
chiar vroiam sa cer ajutorul moderatoarei OANA_B pe cand plec la Sibiu, deoarece ea pune lista si link-urile exact asa cum imi place mie.
exact cum le-a pus si acum.
multumesc Oana ca ai remediat problema.

va pupic, acum plec acasa.
ne auzim maine.
pupici la burtici.
o seara placuta fara probleme si greturi.
pe maine.

http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 9+baby meter-11 ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Fetelor, cred ca asta este cel mai mic motiv sa se supere cineva!
Daca io m-as supara ca nu m-a trecut pe listutza de o saptamana de cand ma rog de ea?
Deci sa nu aruncam cu vorbe ca n-are rost si ...atentie Gio, nu cred ca fura cineva subiecte. Cred ca totul este facut din dragoste, si eu as fi procedat ca ea daca as fi stiut anumite kestii, batranetzea isi spune insa cuvantul.

Denisa, sunt OK! Am insa o groaza de treaba pe cap si mai intru si eu pe bucatzele

5+

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ioana75 , in primul rand, bine ai venit pe la noi! Sarcina usoara in continuare iti dorim si tie si bb sanatos si mancacios!

este o solutie foarte buna cea propusa de tine, Ioana. Problema este ca nu stim cate dintre noi vor fi pro si cate contra. poate votam ?

Giova, ma bucur ca ti-a trecut. Inca o data, n-a fost cu ganduri marshave. Nici macar n-am stiut ca tu esti persoana raspunzatoare cu deschiderea noilor capitole. Acum stiu. Acolo, de unde vin eu, de la Aspirante Optimiste, nu exista aceasta problema. Uitre, eu imi cer scuze.

Cine mai poate?

Krelia, ai fugit?

6+ s
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Fetele bine ca v-ati linsitit, eu am plecat de l ajob, o sa zac acasa, am mincat o felie d epizza cu brinza si incerc inca uan vegetariana, sper sa stea in stomac si sa imi revin dc trag un pui de somn.
laurici bine ca esti ok, Astery sper ca si tu esti bine, incearca s amaninci si sa dormi/odihnesti
Va pup si numai bine,

Denisa
7+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetelor eu tot rau ma simt, am stat in pat dar din ce stau din aia imi este mai rauCat priveste deschiderea noilor capitole...hai sa fim serioase....la aspirante nu conta cine deschide Mamicile nov-dec. au o parola stiute de ele si deschid capitole noi pe rand, cand are fiecare timp.Mi se pare o idee buna
M-am saturat sa simt stomacul in gat Nu stiu ce pot sa mai fac...astazi nu am luat si nici nu am de gand sa i-au acid folic.La cat mananc banuiesc ca nu duc lipsa de asa ceva O sa intreb maine medicul de familie daca pot face pauza pana sapt viit cand ma duc la ginecolog.
Va pup pe toate si va doresc simptome usoare

8+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

maraki scumpa, si eu cam la fel cu greturile,acuma mi-am revenit un pic, ammincat o fele de pizza, sa vedem eu am obs ca pina in 12 imi e mai rau, asta e, om face fetite, sanatosi sa fie simbureii.
De acord sa avem o parola si cine poate sa deschida capitol nou, aveti grija si

Denisa
7+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Denisa mie imi este rau, rau, rau....nu stiu ce sa mai fac...daca s-ar putea sa dorm sa nu stiu nimic si sa ma trezesc atunci cand nu mai am simptomele astea!!! Oare le voi avea toata sarcina???Imi vine sa ma duc la spital dar stiu ca nu au cu ce sa ma ajute...Tu saraca dai afara si ziua dupa ce mananci, eu doar dimineata dar in schimb simt toata ziua ca am mancarea in gatE cumplita senzatia..plus ameteli la greuCred ca facem fetite

8+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Iubitelor, voi incerca sa raspund pe rand...
- nu am fugit, ci doar am plecat acasik...
- lauricipani, departe de mine gandul si intentia de a fi rea, ti-o spun cu toata sinceritatea....probabil asa s-a simtit din mesaj...uneori "scripticul" mai denatureaza mesajul pe care vrem sa-l dam...
- asteryaro, ma simt nevoita sa iti clarific - nu te acuz de absolut nimic, pacatele mele si nici nu ma gandesc ca ai putea lua locul cuiva...toate sunteti unice in felul vostru si aveti cate o poveste unica, nu? intre timp....da, am aflat ca Gio este cu licenta, insa asta nu are abs nici o legatura cu deschiderea unui nou capitol...care se face...de obicei (nu este insa o regula), dupa 10 pagini, reprezentand o cifra rotunda. Tot de obicei, daca "forumishtii" se intind prea mult, peste acest numar de pagini, intervin moderatorii si inchid capitolul, deschizand pe urmatorul. Ceea ce inseamna de fapt ca pana acolo au ajuns ei cu verificarea/moderarea si astfel trag linie peste capitolul respectiv.
Fireste ca nu se pune problema monopolului de subiecte si poate e chiar binevenita varianta acelei parole pe care sa o detineti cateva dintre voi, sa puteti edita listutza la nevoie si, de ce nu...evita eventualele neplaceri din partea ......"rau voitoarelor".....
asteryaro, daca vrei, te invatza fata sa pui linkuri ....pentru data viitoare...
- dincolo de bila neagra....tot e bine ca am ramas inca "cineva"....desiiii "ochiu' soacrei" imi placea mai mult...

...acceptati, va rog, scuzele mele, daca v-am suparat....

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

Mergi la inceput