Mamici de ianuarie-februarie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 2
lauricipani spune:
krelia, am io senzatia sau simt putzina rautate in mesajul tau???
Ne bucuram toate sa stim ca Gio (care-i o fata deosebita si o tzukam mumos)are asa o prietena buna dar...Astery a facut o fapta buna cu care a fost de acord si Gio tinand cont de faptul ca i-a si multzumit fetei.
Io nu m-am suparat ca nu m-a trecut pe listuza Astery cu toate ca suntem foarte bune prietene.
cel putzin din partea mea ![]()
5+
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
Denisam spune:
Laurici mama, ce bine ca mai dai un semn de viata, ce face fetita, cum te simti?
Subscriu la cele spuse de tine pt GIO-Bafta!
Denisa
7+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
asteryaro spune:
Draga Krelia,
Apreciez "solidaritatea", dar aici nu este cazul. Crezi ca am facut-o cu vreo intentie urata? Te asigur ca nu. Cred ca intre timp ai aflat ca Gio, despre care afirmi ca-ti este prietena, este fff ocupata, cu licenta, si-i tinem pumnii. Zau ca nu inteleg interventia ta...! Nu stiu daca trebuia sa ne intindem pe vreo n'shpe pagini din cauza ca nu avea cine sa deschida sub. nou. Stai calma, eu nu sunt aici sa iau locul cuiva, eu am locul meu in aceasta comunitate. Te-ai lamurit? S-auzim de bine!
Laurici, pup fata! Sorry ca nu te-am trecut. Da' stii, ma simt nashpa tare. Si uite ochiu' soacrei cum ma urmarea,... Esti bine, sper. Eu incerc sa mananc cate ceva, da' nu prea-mi iese...
Pupici tuturor viitoarelor mamici!
6+ s
http://community.webshots.com/user/astery100
Giova spune:
fetele nu va suparati pa KRELIA.
a vazut ca m-am suparat si vroia sa ma ajute.
sincer trebuia sa ma anunte, prea frmuos nu e ce a facut.
mai ales ca maine vroiam sa deschid un nou cap.
cum era sa deschida fiecare cate cap. si la cate nr. de pag. vroia.
haideti sa nu ne mai certam si sa ne vedem fiecare de treburile noastre.
repet, nu am nimic cu Asteryaro, stiu ca vroia sa ma ajute, dar putea sa ma intrebe inainte.Mai ales ca azi am fost pe forum si am tot scris.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 9+baby meter-11 ianuarie 2006
irinadum spune:
Giova daca ai timp te rog lamureste un pic discutia ca nu mi se pare corect ca "cineva " pe care nu stim , nu cunoastem isi permite sa scire un asa mesaj mai ales fiind in necunostinta de cauza. In plus nu cred ca pe tine te-a deranjat ca a deschis altcineva capitolul pentru ca pana la urma urmei nu e proprietate personala . Noi stim toate ca tu te ocupi si am fost toate de acord insa Asteryaro nu cred ca a facut-o din rautate ci din contra .
Ba chiar as propune ca pe viitor daca tu nu poti si intelegem ca nu ai timp tot timpul ori sa nominalizezi pe cineva ori sa deschida noi capitole cine stie sa o faca macar asa nu mai sunt discutii mai ales ca la noi nu au fost niciodata " discutii" de genul asta.
Irina
12+
Giova spune:
am spus si repet.
krelia nu are nici o vina.
a spus ce a gandit.
Asteryaro a vrut sa ajute, numai ca puteam sa o fac si eu, fiind aici, inca.
ca nu deschideam azi un cap. si-l deschideam maine, nu era nimic.
se mai intampla sa se ajunga la 12-15 pag. si nu e bai.
pe mine m-a deranjat, ca putea sa ma anunte, atata tot.
haideti sa revenim la ale noastre si sa nu ne mai enervam ca nu face bine la bebei.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 9+baby meter-11 ianuarie 2006
teolinda spune:
Astery, Denisa..imi pare rau de voi ca va chinuie
. Sper sa va treaca ...asa cum zice toata lumea, dupa primul trimestru daca nu mai repede.
Denisa eu merg doar pe centura Bucurestiului ...deci am un peisaj f. deprimant dar multumesc ca nu e nebunia din oras. Si oricum nu am nici o motivatie sa raman la serviciu in aceasta stare. ( nu exista nici remuneratie pe masura si nici apreciere).
Eu nu am stare de greata si nici nu
dar sa nu credeti ca as manca ceva. Carnea nu ma atrage... f.f. putina cand si cand mananc si eu pentru ca trebuie. Branza cu rosii si cu painica sunt prietenele mele cele mai bune
. In rest mai mananc batoane cu cereale dimineata desi m-am cam saturat de ele. Am papacit duminica nectarine in prostie...erau acrisoare.Dimineata ma mai pacalesc cu cate o cana cu lapte..un biscuite ceva. In general pot sa mananc orice dar nu am chef..si oricum totul trebuie sa fie in cantitati mici. Dulciuri sa nu vad..singurul dulce pe care il savurez cu placere, oricand (dar nu orice fel) este INGHETATA.
In speranta ca v-am convins sa alegeti ce va inspira din meniul meu de baza...Va doresc numai bine!
(Conflictul de mai sus..chiar ca nu isi are sensul... Gio stai iubita linistita si pregateste-te sa scapi de licenta.... ne descurcam noi nu te impacienta din nimicuri. Astery
fata pentru grija de a deschide un nou capitol...nu pune la suflet rautatile).
+
Strumf 11 fix
asteryaro spune:
Giova, draga mea, zau ca nu pricep!
Oameni buni, ce-i cu noi?
N-a fost cu rea intentie, si-apoi ce naiba, parca ti-as fi luat ultima bucatica de ciocolata din mana... Imi pare rau, chiar n-am stiut ca tu esti sefa aici. Dar promit ca o sa tin cont.
Hai sa vorbim despre greturi, burtici, alea-alea... nu despre ierarhii! Pe cuvant ca-mi erai simpatica tare, dar acum, fara suparare, mi-ai dat de gandit. Ma si gandeam, uite fata asta si graviduta, si cu licenta si cu listuta pe forum, si familie, sot, etc... te admiram , intr-un cuvant! si-acum, ce faci? imi dai cu bata-n cap? nu-i frumos.
6+ s
asteryaro spune:
OanaB
, multumesc frumos pt. editarea pe care ai facut-o.
Imi cer scuze ca nu-s asa de "priceputa" in ale computereleor. Insa am facut o precizare, ca nu-mi merge laptopul/tastatura. Si link-uri chiar nu stiu sa pun
. Krelia, sper ca nu mai esti suparata.
6+ s
irinadum spune:
Fara suparare dar cred ca va lipseste o doaga
.Am glumit.
Ioana la cat ai facut eco la 12 saptamani fix sau la cate ca as vrea sa compar cu tine ca noi suntem la diferenta de o zi.
Irina
12+