Mamici de ianuarie-februarie 2006 (7)

Mamici de ianuarie-februarie 2006 (7) | Autor: asteryaro

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48563" target="_blank">Mamici de ian-feb 2006 (1)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49186" target="_blank">Mamici de ian-feb 2006 (2)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49823" target="_blank">Mamici de ian-feb 2006 (3)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50161" target="_blank">Mamici de ian-feb 2006 (4)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50420" target="_blank">Mamici de ian-feb 2006 (5)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50695" target="_blank">Mamici de ian-feb 2006 (6)

LISTA MAMICI IANUARIE_FEBRUARIE 2006

1). T IOANA
UM 19 martie........................ DPN 25 decembrie 2005

2). IRINADUM
UM 20 martie........................ DPN 25 decembrie 2005

3). BEE
UM 27 martie....................... DPN 30 dec/1 ian.

4). TEOLINDA
UM 29 martie........................ DPN 3 ianuarie

5). LUIZA
UM 31 martie........................ DPN 5 ianuarie

6). TATIANA G
UM 1 aprilie........................ DPN 5 ianuarie

7). PISOI3
UM 2 aprilie........................ DPN 7 ianuarie

8). PAULA2003

9). IUBE2001

10). MONICA70
UM 3 aprilie........................ DPN 8 ianuarie

11). LACRAMIOARAT
UM 5 aprilie........................ DPN 11 ianuarie

12). LULU.TZA
UM 5 aprilie........................ DPN 8 ianuarie

13). ANABORDEA
Um 5 aprilie....................... DPN 12 ianuarie

14). GIOVA
UM 7 aprilie........................ DPN 12 ianuarie

15). FLORININI
UM 8 aprilie........................ DPN 13 ianuarie

16). ANA_M
UM 9 aprilie........................ DPN 15 ianuarie

17). MARAKI
UM 15 aprilie....................... DPN 20 ianuarie

18). MIRELA10
UM 15 aprilie..................... DPN

19). UTOCATALINA
UM 16 aprilie....................... DPN 20 ianuarie

20). SIMONA
UM 18 aprilie........................ DPN 23 ianuarie

21). DeNISAM
UM 21 aprilie......................... DPN 26 ianuarie

22). CANDA H
UM 21 aprilie........................ DPN 26 ianuarie.

23). CRISTINA1
UM 27 aprilie........................ DPN 31 ian/1 febr.

24). LUNANOUA
UM 30 aprilie....................... DPN 4 februarie

25). danucica
UM 30.04............................ DPN

26). Asteryaro
UM 3 mai ........................... DPN ???

27). andicu
UM 16.05 ........................... DPN

28). gabi25
UM 17.05 ........................... DPN

6+ s
http://community.webshots.com/user/astery100

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Astery, ce faci dragutza, e ok cu greturile, pe mien m-au luat de la 7 sapt si uite ca continua, asta e, pt simbureii nostri facem orice, nu?
In rest toat ebune, tu ce mai maninci..
Fetele cate kg ati luat?

Denisa
7+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

salutare mamici cu burtici!

ma bag si eu ca musca-n lapte din nou, dar nu ma pot abtine sa nu o felicit pe AYUMI. felicitari si sarcina usoara!
ioana, la ce doctor mergi acum? nu cumva la romeo micu? eu la el mergeam dupa ce ieseam de la nanu. si sa stii ca nanu ar fi devenit tot mai atent cu tine pe masura ce sarcina evolua. dar asta e alta poveste. da un semn, poate ne vedem zilele astea.

sper sa nu va deranzeje faptul ca scriu si eu pe-aici...

sarcina usoara in continuare si sa treaca greturile cat mai repede.
tuturor!!!

Andreea & Tudor (9 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Dragelor, sa nu va speriati, sau sa credeti ca am inebunit: eu am ceva pb. la laptop, de aceea o sa vedeti in lista cu mamici anumite greseli. Unele taste nu-mi mai functioneaza (in special cele de stergere!!!). Va rog sa nu va speriati si mai ales sa nu va suparati pe mine. O sa caut sa remediez problema cat de repede voi putea, ok? Si nici link-urile nu le-am putut pune la locul lor...

Denisam, despre mancare... nu spun nimic. Azi am "mancat" o cafelutza dimineata si un mar si un suc Tedi. L-am inceput pe al doilea. Mi-e rau de la orice. O sa slabesc ca naiba... abia pot sa-mi iau pastilutele... mi-e greata continuu. Dar repet, nimic nu mi se pare prea rau sau greu!!!

6+ s
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Asterystai calma cu greselile din cauza laptopului, cnosc.
EU nu mai pot sa beau cafea de o saptamina si vad ca sunt cam ametita asa, fara vlaga.Dar asta e, trecem noi si peste asta, bien c ate impaci cu sucurile, eu nu pot bea, cred ca o sa renunt si la ceaiul asta, ca nu ma targe si stiu ca lichidele sunt importante, sa vad dc apa sau un suc de mere reusesc.Eu stiu ca pe la prinz iti mairevii si pot minca un sandvis si 2 mandarine, ieri cel putin asa a fost, o sa vedem azi.
Numai bine la toata lumea si Doamne Ajuta sa fie bine!

Denisa
7+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Eu vreau sa cer concediu ..si sa nu mai merg la serviciu pentru ca am de parcurs un drum f. lung de-acasa pana la serviciu aprox.30km dus si apoi intors.La asta se adauga faptul ca trebuie sa plec de-acasa la 8 dimineata si sa ajung la 19:30 seara. Si ca sa fie totul si mai OK nu voi mai sta singura in birou..ci peste 2 saptamani voi sta impreuna cu inca 40 de oameni intr-un open-space.Ca sa nu mai va zic cati se mai perinda pe-acolo de n ori pe zi. Asadar eu nu vreau sa risc absolut nimic...nu vreau sa ma izolez complet dar nici sa ma expun de asa maniera, zilnic. Daca unul dintre ei contacteaza vreo boala de la copii/rudele de-acasa si eu ma pricopsesc cu ea?

Nici nu vreau sa ma gandesc. In plus... mai presus de orice este acum sanatatea lui bebe Strumf...sa creasca mare si sa nu il stresez.

Asadar o sa mai intreb si eu de la cine exact iei medicalul...din cate stiu noi trebuie sa luam de la medicul de familie. Motivele...nu stiu dar sunt sigura ca se gasesc.Ca sa nu ma mai intorc la serviciu cred ca este nevoie de concediu de risc maternal...dar am inteles ca lunar te prezinti la o comisie....pana la momentul cand intram in prenatal.

Iube eu fac echo la 12 sapt si 2 zile..pe 23 iunie . Mie ultimele analize, cele complexe mi le-a dat medicul de facut iar restul (adica cele de baza, uzuale) le facusem in martie sa imi verific starea sanatatii inainte de a ramane insarcinata. Cum au fost OK...probabil ca nu a fost nevoie sa le mai repetam asa curand.

Pupici tuturor!
+Strumf 11 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ASTERYARO mersi ca ai deschis in locul meu un nou cap.
de obicei de lucrul asta ma ocup eu sau moderatoarele.

cand termin cu licenta promit sa rectific lista si sa trec si toate link-urile asa cum se face.

fetelor aveti putina intelegere, ca voi revenii cu forte noi si ma voi ocupa cu calm de acest subiect pe care l-am deschis.

http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 9+baby meter-11 ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Astery, Denisa..imi pare rau de voi ca va chinuie . Sper sa va treaca ...asa cum zice toata lumea, dupa primul trimestru daca nu mai repede.

Eu nu am stare de greata si nici nu dar sa nu credeti ca as manca ceva. Carnea nu ma atrage... f.f. putina cand si cand mananc si eu pentru ca trebuie. Branza cu rosii si cu painica sunt prietenele mele cele mai bune . In rest mai mananc batoane cu cereale dimineata desi m-am cam saturat de ele. Am papacit duminica nectarine in prostie...erau acrisoare.Dimineata ma mai pacalesc cu cate o cana cu lapte..un biscuite ceva. In general pot sa mananc orice dar nu am chef..si oricum totul trebuie sa fie in cantitati mici. Dulciuri sa nu vad..singurul dulce pe care il savurez cu placere, oricand (dar nu orice fel) este INGHETATA.
In speranta ca v-am convins sa alegeti ce va inspira din meniul meu de baza...Va doresc numai bine!

+Strumf 11 fix

Mergi la inceput

Giova -Bafta la licenta si stai linistita ca ne descurcam, stim ca vei reglementa totul
Teolindadaca nu te simti bine, ia-ti concediu medical si zici ca ai si o distanta mre, si eu merg in fiecare zi 27 km dus si tot atatia intors, cam pe highway, dar tot merg, si sunt niste calduri aici, de 31C plus humiditate, sper sa mai scada spre vineri-23C.
Bine ca nu ai greturi, e ceva si eu o samerg la mecicu de familei sa imi dea sa fac toate analizele, nu le-am mai facut din ianuarie.
Pupicei la burticutze

Denisa
7+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by asteryaro

Fetele, am deschis Cap. 7! Poftiti!

Din solidaritate pt o gravidutza, prietena....te intreb..
asteryaro, ce faci iubita???
tu esti la subiectul asta de 2 capitole, daca stau si ma gandesc...ar fi trebuit sa stii ca Giova se ocupa de actualizarea listutzei...are unda verde si de la celelalte fete (urmareste discutiile capitolelor incheiate)...si de la moderatori...si are si un atu in plus:
quote:
Originally posted by Giova

buna, ma numesc Ioana si tocmai am aflat ca voi fi mamica peste 8 luni.
sper ca mai sunt pe forum si alte proaspete gravidutze asa ca mine.
este deschizatoare de subiect...
poate nu am nici und rept sa ma bag...insa, aveti intelegere fata de ea, chiar daca mai uita sa va scrie pe listuta....avem mail, avem PM...va gasiti voi una pe alta ...vreau sa cred ca nu a fost cu intentie.
repet....nu este locul meu aici, dr va urmaresc pt ca Gio imi este prietena
Bebei frumosi si sanatosi va doresc!!!

PS...ca sa nu mai zic...frumos ar fi fost sa apara toate celelalte linkuri...si in nici un caz unul singur...si ala gresit...adica nu cel precedent

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

Mergi la inceput

Krelia, Astery a ajutat-o pe Giova sa deschida subiectul pt ca ea este ocupata cu licenta, nu a fost rea intentia, ci din contra, noi trebuia sa scriem, da?
GIova este sefa si ea va deschide in viitor capitole, dar dc ea lipseste, nu inseamna ca noi trebui sa batem pasul pe loc, nu?
De aia suntem aici ca o familie, sa ne ajutam, eu asa vad toata chestiunea asta.

Denisa
7+
BEBIK

Mergi la inceput