Mamici de ianuarie-februarie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 10
T_Ioana spune:
Din cate stiu eu exista si autocare spre Constanta (mai ales acum ca la CFR este greva) si au si aer conditionat. Eu mergeam cand eram studenta la Buc cu autocarul la Constanta si eram super multumita. Intereseaza-te Irina, ca nu e de mers cu mizeriile alea de microbuze, iar cu trenul risti sa faci ore bune sau sa ramai la mijlocul drumului!
Pup
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
mary_k spune:
Buna tuturor,
Ma primiti si pe mine in club?![]()
Sint o viitoare mamica cu data probabila a nasterii 10 ianuarie 2006.
Pupici si sanatate la burtici!![]()
AYUMI spune:
Irina,asa am patit si eu saptamana trecuta.Ieri cand am fost la doctor mi-a spus ca atata timp cat nu e sange,sa nu imi fac griji.
http://community.webshots.com/user/ayumi118
tomasa spune:
Va saluta o fosta mamica de ianuarie-februarie. Mi-am bagat si eu putin nasul pe aici amintindu-mi trairile si intamplarile anului trecut. Eu am avut noroc de o sarcina foarte usoara, fara greturi si alte neplaceri. Baietelul meu s-a nascut prin operatie cezariana, pe 9 ian 2005 cu Dr. Cristian Radoi de la Spitalul Municipal. Acum are 5 luni si este un galagios.
Va doresc bebelusi sanatosi si sa treceti cat mai usor peste toate problemele sarcinii!
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat
lauricipani spune:
Buna dimineata fetele,
Irina, eu stiu ca in situatia asta trebuie sa iei Utrogestan sau ceva progesteron. Oricum, este mai bine sa iei legatura cu medicul cat mai repede.
Asteptam vesti.
pup tare burticoasele
6 fix
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
teolinda spune:
'Neata burtici mari si mici/veterane si nou venite!
Astazi am o stare psihica mai buna... sunt mai optimista si abia astept sa plec acasa ( nu mai am decat vreo 8 ore de stat pe-aici).
Iube inca nu am fost sa iau rezultatele ca nu am avut timp sa fug in pauza de masa pana la IDS dar am sunat si mi-au spus ca sunt gata.
Maraki m-am gandit sa ma duc dupa vizita din data de 23 iunie de la Echo...sa vb si cu medicul de familie si sa-i pove ce si cum si sper sa fie intelegator.
Denisa poate reusesti si tu sa iei medical iubita, mai ales ca te simti rau.
Eu chiar am fost finuta pana acum si nu am facut mutre sa lipsesc sau sa plec acasa mai devreme (desi am avut si eu momente de rau si
).
M-am trezit dimineata cu gandul sa-mi cumpar fructe ( cam de 4 zile am mancat cam bine si mi-e frica sa nu ma ingras
).Asa ca am oprit in drum spre serviciu si mi-am cumparat 1 kg de cirese si jumatate de kg de nectarine. Ciresele le-am devorat deja
.
Uneori ma ingrijorez si eu ca nu mai am stari de greata...semn ca bebe este acolo...dar ma linistesc pentru ca ma deranjeaza mirosurile (mai ales cele de cosmetice/parfum, cafea si tigare).
Cred ca bebe al meu este foarte cumintel...sper sa fie asa si dupa ce iese de-acolo
.
Astazi primesc vizita finutei mele de numai 5 luni ( nascuta pe 8 ian.2005) si abia astept sa o revad .
Va
pe toate si revin curand!
Mi-am adus aminte, Denisa...eu am ochi albastri si i-am luat de la bunica..( parinti au ochii caprui)asa ca bebe al tau are toate sansele sa ia de la ei.
Cineva mi-a spus ca daca eu am ochii luati de la bunici , copii mei s-ar putea sa nu aiba ochi albastri...Nici nu-i spun sotului meu ca nu vreau sa-l dezamagesc de-acum.Oricum nu conteaza culoarea ...sanatos sa fie eu doar asta imi doresc cel mai mult acum.

+Srumf 11+
magdutsa spune:
Buna dimineata fetele,
Eu azi ma simt mult mai bine decat de obicei desi aseara am avut o durere de cap ingrozitoare. Nu am auzit pe nici una dintre voi sa aiba dureri de cap ...e anormal?? Eu cred ca e de la oboseala.
Seara cand ajung acasa de la serv sunt moarta de oboseala ... chiar asa voi cum va descurcati la serviciu cu greturile si mai ales cu mirosul de cafea ... eu nu-l suport!!
Sa aveti o zi buna 
7+
irinel2005 spune:
Salutare gravidutzelor!
Mă pot alătura și eu?
Trebuie să vorbesc cu cineva care trece cam prin aceleași stări ca mine.
Altfel, am impresia că ceva nu e în regulă cu mine. Noi suntem în săptămâna a 8-a și ne e foarte rau. De fapt, mie mi-e rău. Cea mai mare problema nu e disconfortul fizic 

(pot trece peste asta), ci impresia că sunt cam inutilă. Sunt extrem de ineficientă la serviciu (fac într-o oră ce ar trebui să fac în 10 minute), lucrez fără tragere de inimă, nu am randament si mă simt ca o idioată. 
Am o stare aproape permanentă de panică, de neliniște, care mă cam sperie.
E OK? O să-mi treacă?
S-aveți o zi frumoasă și ușoară, cu multe fructe, iaurțele și înghețată. Vă pupăcesc.
8+
Irinel
iube2001 spune:
Ola!
TEolinda scumpa ai grija sa nu faci ca mine!Ieri mi-am luat si eu ca-mi era pofta 1 kg de cirese, cateva nectarine si lebenitza pe care le-am bagat ca haplea in mine in aceasta ordine!
Ce a urmat dupa..........rasu -plansu........ numai pe wc am sta cu o diareee de toata frumusetea!!!
Saracu bb ce haplea de mama are
!!!!!!!!!!!!
10+
diana
teolinda spune:
Bun venit Irinel!
Sarcina usoara si stari mai optimiste...ar face bine la bebic!
Si mie imi este o lene....si n-am chef sa fac nimic...si as face orice numai la serviciu sa nu vin ca nu sunt in stare sa ma mobilizez. Si cand ma mobilizez..nu ma tine prea mult!
Iube...lasa draguta ca uite asa mai curatam si noi organismul. La ce vrei sa te astepti de la cirese/pepene si nectarine?
Magduta eu am avutde vreo 3 ori cate o durere de cap de nu stiam ce sa mai fac. De la oboseala...sau de la deochi...nu stiu...dar am cascat pana m-au durut falcile si am bagat somnic de seara pana dimineata cand m-am trezit fresh.
Cat despre mirosul de cafea...nici sa nu simt...nici macar cuvantul cafea sa nu-l aud.
pe curand!
+Strumf 11+