Mamici de ianuarie-februarie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 11
lacramioara t spune:
Salutare mamici,
Va citesc in fiecare zi dar din pacate nu prea am putut sa va scriu.Am cativa colegi care sunt tare interesati de ce fac eu asa ca nu risc sa ma vada pe net.Vin la mine fix pana langa calculator
.Ce sa mai,nesimtiti(din punctul meu de vedere).
Dar sa revin,Iube sa ma fi vazut pe mine acum o sapt.,cand dupa 1/2 kg.de cirese am mancat smantana rece,ca de poftea bb.Am plans toata noaptea de dureri si a doua zi nu am putut face nimic.
Fetelor sa va zic ca de cateva zile nu mai am nici un fel de greturi si ma simt minunat(Doamne ajuta),mananc ca sparta de 4-5 ori pe zi,nu am pofte speciale ca sa zic dar imi fac ganduri daca e trebuie sa fie asa sau nu.Iar azi-noapte am avut un cosmar de m-am trezit si cu fata la cearsaf.Se facea ca am mers la baie si acolo am inceput sa sangerez dupa care dureri mari de burtic si pana sa ajung la medic am pierdut sarcina.Mai si plangeam de nu ami puteam.Ii povestesc sotului iar el imi zice"nevasta tie nu-ti este somn,ca eu nu visez nimic,ca ma innebunesti cu visele?".
Hai ca m-am intins cam mult cu povestile si nu vreau sa plictisesc.In rest cum va spuneam ma simt bine si acum merg in pauza si voi manca a 3-a oara
.
Am o burtica la 2 luni si jum de juri ca am 4.La prima sarcina nu am asa burtic mare.
Va pup dulce si mai intru dupa pauza.
Lacra.
mirela10 spune:
,sa va salut si pe ziua de azi!!!ma sculai ca o
harnicuta si ma pusei la facut curat...apoi ma duc ca si ieri la cumparaturi si vin incarcata cu 4sacose ce cantareau vreo 15kile.incepusem sa zic pe drum rugaciuni ca sa pot ajunge cu bine acasa.si apoi ma mai mir ca ma doare burtikul
.nu degeaba a zis sotul meu ca ma bate
,pai si merit ca tare sunt incapatanata,vreau sa fac totul singura.azi am fost sa caut si un cabinet particular pt eco dar costa 100euro si parca nu prea imi vine sa dau mai ales ca am dat 50 inainte ca sa nu-mi spuna mare lucru.
in rest aceleasi greturi cu
de rigoare si mai nou constipata de ma doare si burta cand fac efortul de
.a,si din cand in cand am intepaturi f jos in vagin cred ca este colul.de la ce-o fi?iar gandurile negre ma mai apuca si pe mine dar asta e,doar nu vom fi intr-o stare de euforie continua.
MARAKI,SCUMPA MA BUCUR CA ESTI MAI BINE.PROFITA SI PAPA MULTE FRUCTE SI LEGUME
IRINA sper sa fie totul bine cu bebikul tau!gandeste pozitiv ca Dumnezeu e bun
.sa te balacesti si pt mine putin
.
TEOLINDA draga esti o fericita fara greturi,inseamna ca bebel e tare cuminte
.
ANAM FELICITARI PT ACTE

CA STIU CAT DE GREU ESTE FARA!!!MI-AI DAT IDEE SA COTIZEZ SI EU CHIAR DAC NU MUNCESC,ASA NU VOI PIERDE URMATOAREA TARJETA.UN
MARE.
IOANA,DENISA ,LAURICI,PISOI SALUTARI!SI SA MA IERTE CELELALTE GRAVIDUTE DAR NU-MI VIN IN MINTE TOATE NUMELE,ORICUM PUPICEI

LA TOATE CA TARE DRAGI IMI SUNTETI.
SI BUN VENIT FETELOR NOI
.SARCINI USOOOOORE SI BEBELICI SANATOSI SI VOIOSI.
VA LAS CA MI-AM LUAT O DITAMAI CUTIE DE INGHETATA SI 2KILE DE CIRESE
.CE MAI SUNT CEA MAI CU MOT,POATE OI REUSI SI EU 
MIRELUTZA
8+
T_Ioana spune:
Mirela ai grija mai mama. Cred ca ar trebui sa "vorbim" cu al tau sot sa iti dea bataitza aia cat mai repede....auzi la ea 15 kg......
Chiar voiam sa va intreb, dar se pare ca ai fost mai rapida, despre intepaturile alea. Eu simt asa ca niste junghiuri/crampe la intrarea in vagin si uneori ma doare atat de rau incat mi se taie respiratia. Aveti idee ce ar pute fi? Voi patiti asa ceva?
Nu prea cred ca e colul pentru ca sunt mult prea jos....da ce stiu eu!
Pup burticili!
Ioana
si Samburel 12+
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
andicu spune:
Buna ziua gravidutze.
Intru si eu dupa 3 zile;am fost asa ocupata cu serviciul ca n-am mai apucat sa scriu nimic pe forum.
Gabi, ai dreptate cred ca avem aproape aceeasi DPN; mie mi-apare ca 17 feb 2006.Ma intrebai de simptome in perioada asta: pai, ma dor sanii,dar nu prea tare,mai mult cand ma sprijin in ei
, mi-e o foameeeee de vreo 4 ori pe zi cel putin
(na, ca si-acum mi-e foame, numai ca vad poza asta), m-apuca somnul ca pe sugari, dupa ce mananc,si mi s-a desfundat nasul
,acum simt de la 1 etaj distanta mirosul de cafea sau de gratar,de zici ca s-a gatit la mine in camera
,norocul meu ca nu mi-e greata rau inca, dar nici bine nu mi-e!
Am si eu cateva intrebari la burtici : pe voi cand v-a chemat prima oara la echo?
Si a mai avut cineva scurgeri foarte slabe cantitativ,dar aproape zilnice, de o culoare bejulie spre maro deschis? nu e sange,dar pe hartie se vede ca la mucusul cervical,cremos. Scuze ca v-am dat atatea amanunte
,dar sunt ingrijorata un pic, desi doctorita a zis sa nu-mi fac griji, ca nu e grav.
Si mi-a dat sa iau 2/zi Duphaston si No Spa 1/zi.Mai ia cineva dintre voi ?
Am scris o groaza, dar gravidutzele avansate stiu cum e la inceput
,pana te obisnuiesti cu toate...
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
gabi25 spune:
Andicu si eu sunt toata ziua cu foamea in gat si cu somnul pe ochi:)) Dar cand ajung acasa de la servici vine si Rares de la camin si adio somnic.
Uite de exemplu o ciudatenie, cand eram insarcinata cu Rares m-am trezit mult timp la ora 3 noaptea si stateam asa vreo ora. Acum ma trzesc de vreo trei zile la 2 fix in fiecare noapte si la fel adorm dupa o ora.
Deja ma doare burtica si spatele, de cap nici nu mai spun, ca si in prima sarcine de altfel.
La prima sarcina nu am avut greturi, dar de la 4 luni am stat la pat cu iminenta de avort si tratament la greu, vom vedea de data asta cum va fi. Nici pofte nu am avut, dar acum deja se intrezareste o sarcina plina de mofturi si pofte..... spre disperarea sotului, chiar i-am promis ca il voi exploata pentru ambele sarcini:)
Camelia 4+
http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````
Denisam spune:
Bun venit noilor gravidutze!
teolinda multumesc pt urari, acuma ma pregatesc sa merg la doctor si o sa revin peste 3h cu vesti, sa vedem ce iese. Acuam de diminetaza nu am psu nimciin gura si nu am de gand pina pe la 10, sa vedem d co sa fiu mai bine, de obicei am observat ca asa e mai bine, dupa ora 12 incep sa ma simt mai bine, totusi.
Irina sper ca esti ok si ai gasit solutia optima pt drumu bucu-c-ta.
laurici ai si tu grija si mai vin-o cu vesti.
maraki si Astery unde sunteti?
Andicu si gabi 25 starile voastre sunt normale, nu va ingrijorati!
Acuma ma duc sa ma aranjez si sa o intind la dr, am cam o ora de condus, asta e..
Denisa
7+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
andicu spune:
Multumesc Denisa,succes la doctor si ai grija cum conduci!
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
Denisam spune:
Andicu multumesc, o sa fiu atenta ca aici e cam innorat, bine ca sunttemepraturi mai normale, 24-25C de la 36-37C.
Stai si tu linsitita si odihneste-te asta e cel mai important!
va pup si voi reveni
Denisa
8+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
iube2001 spune:
Ola!
Bun venit la cele mai noi burticutze!
Gabi poate ne mai dai niste sfaturi ca am inteles ca ai experienta deja cu
!!
Irina draga sper ca esti ok! auzi vezi ca interciy cred ca merge.Am inteles ca varianta cu masina cade.......
Mirela scumpa ca si IOana cred ca meriti bataitza
!Ai grija te rog.........
Denisa asteptam vesti si pozici cu bebe strumf!
va pupacesc pe toate,toate!!!!!!!!!!!

10+
diana
iube2001 spune:
Ola!
Bun venit la cele mai noi burticutze!
Gabi poate ne mai dai niste sfaturi ca am inteles ca ai experienta deja cu
!!
Irina draga sper ca esti ok! auzi vezi ca interciy cred ca merge.Am inteles ca varianta cu masina cade.......
Mirela scumpa ca si IOana cred ca meriti bataitza
!Ai grija te rog.........
Denisa asteptam vesti si pozici cu bebe strumf!
va pupacesc pe toate,toate!!!!!!!!!!!

10+
diana