Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Dienuta, te inteleg perfect - si eu vreau fetita cu codite... si eu patesc la fel cu unii oameni, mai ales baieti, imi zic ca o sa fie baiat si ca o sa semene cu mine...

Cu statul pe scaun eu nu am probleme, dar recunosc ca nu stau cu coloana chiar in unghi de 90 de grade, ci mai aplecata de spate si in majoritatea cazurilor, pun picioarele sus pe scaunul de vizavi. Asa se explica de ce nu mi s-au umflat picioarele pina cuma. Dar cu statul in picioare, NENOROCIRE.
Pupici
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Corap[/b], eu de saptamana trecuta am inceput sa ma simt ca naiba pe scaun, oricum il fixez nu e bine.Asa ca din cand in cand fac o pauza si fac ture pe coridor.Nici in picioare nu prea imi place dar n-am de ales.[b]Alexandrina[/b], probabil si tu o sa ajungi ca noi, dar noi cu Corap suntem mai "avansate" un pic la numarul de saptamani si poate chiar are vreo legatura.

[b]Alina
, eu cred ca o sa continu sa spun nr. de saptamani in care sunt insarcinata la cine o sa ma intrebe ca nu pot sa trag nici o concluzie clara in ce priveste corespondenta dintre cele doua variante..Saptamana viitoare merg la eco si o s-o descos pe dna doctor un pic...un pic mai mult.

Fetelor nu stiu cum e la voi dar burta mea parca creste de la o zi la alta, deja si dimineata e maricica cred ca atunci cand o sa ajung la termen nu o sa-mi mai vad degetele de la picioare.

Mandy, , 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

noki,
eu am o angajata la constanta cu care vb zilnic de cateva ori, si de fiecare data ma intreaba "ce face david?" - e placerea ei, iar eu ii raspund ca andra face bine-mersi.
si apoi mai e sor-mea, care are baiat, si cred ca s-ar cam oftica sa fac eu fetita, mai ales ca ea a vrut baiat ca sa-i faca placere sotului ei, care nu prea vroia copil deloc...

si o tine intr-una : ca nu-mi place ciocolata, pt ca am baiat, etc...

dienuta 15+ si bebelusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

mandi,
normal ca nu o sa iti mai vezi degetele de la picioare inainte sa nasti ... - bine, le putem privi in oglinda ...

dienuta 15+ bebelusha

Mergi la inceput

Mama ce mesaj "estetic" am trimis mai sus.

Lavio2 si eu ma bucur ca nu am prolaps de valva mitrala, dar uite asa din cauza unei prostii am stat pe jar o luna si mi-am facut numai rau. Ca numai stresul asta imi mai lipsea..

Mandy, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mandy, cre'ca prostia a fost a ta ca te-ai dus la dr de familie. Eu nu m-am dus si vezi ce happy sunt?

Glumeam, of course. Cine stie ce naiba oi avea si eu dar imi mai prelungesc zilele fericite cu alea pana merg la !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Buna fetelor!
Ieri m-am dus acasa si am facut ciorbita de salata, salata orientala si salata de vinete, ca de, asa imi trebuie daca am pofte ...in ciorba eu obisnuiam sa pun omleta(o faceam si apoi o taiam in cubulete) dar am facut reteta asa cum ati spuns-o voi si ouale alea amestecate cu multaaaaa smintina s-au cam imprastiat prin oala si seamana cu buna la gust insa. Ptr. vinete nu stiu daca stiti potul asta: cind le amestec cu mixerul adaug si putin lapte batut sau lapte (le face mult mai albe si gustoase).
Astazi vreau sa fierb niste porumb ca-i place lui sosu si il mincam cu unt si sare. Maine poate pun de-o placinta cu brinza si stafide, mi-e cam pofta..si uite asa, sa te mai miri de unde se aduna kg! Cei din jur imi spun ca mi se vede burtica, celor f. apropiati le-am spus clar " fratilor, nu va lasati inselati de aparente ca bb cintareste vreo 50 gr. restul este grasimne".
Ma gindeam zilele trecute, buburuza asta micuta a mea nu-mi da multe batai de cap minca-l-ar mama, nu tu greturi, nu tu stari nu stiu cum, doar din cind in cind pofte...este un dulce.
Am sunat ieri la la dr.de fam. si mi-au dat progr. ptr. marti, vreau sa vad, poate o conving sa-mi dea trimitere la echo. vreau sa stiu sexul lui bb nu mai rezist pina in iulie nu stiu cind!
Echo din iulie va fi recomandat de med. gin-ob. dar sa vedem daca am eu noroc de doua, cam dificil.
Va doresc o zi minunata cu mult soare (la noi aseara a plouat cit ptr. o luna de zile!).

& sufletel 15+

Ina

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Dienuta,
hai sa-ti spun o poveste de bine - daca de la inceputul sarcinii crezi ca e fetita si o mai cheama si Andra si atunci cind vorvbesti de ea, ii spui pe nume, e clara treaba - asa este. Ca si pe mine ma cheama Andra si mama mea vorbea de mine de la inceput asa, si pe ea o necajea lumea ca are baiat, si iacata ca sunt fetita bine mersi.
Iar cu povestea cu ciocolata, nici mie nu-mi trebuia, asta cind eram mai micuta ca burta - cam pe la 10-13 sapt. Ca acum as balota vreo 3 pe zi.

Asa ca, conluzia juriului, FETITAAAAAAAAAAAAAAAAA! SI TIE SI MIE.
Pupici!

19+

Mergi la inceput

Dienuta sau in pozitia de culcat ne vom vedea degetele de la picioare

Mandy, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Bine v-am regasit fetelor.Mie imi e ceva mai greu sa intru pe net, datorita faptului ca sint destul de mult pe teren.Dar cind intru citec cam tot ce scrieti voi.Voiam sa va spun ca azi am fost din nou la echograf.Cica belelacul meu se agita de mama focului si e bine mersi.Ma bucur tare pt asta caci credeam ca l-am chinuit rau cu stresul, plinsul si deznadejdile mele.Mi-a zis d-rul ca va misca pe la 19-20 de saptamini.Deci vesti bune, avind in vedere ca azi-nopate am avut un cosmar de proportii.Am visat ca cineva din Bucuresti mi-a trimis sicriul cu Guta(manelistul ala) mort, sa il ingrop eu undeva.De unde pina unde eu:ca nu imi plac manelele.Eu am acceptat, dar a doua zi l-am vazut la TV.Deci era altcineva mort in sicriu.Am sunat primarul si un prieten al meu senator si i-am intrebat ce sa fac.Ei au zis ca am incurcat-o si nu pot sa ma ajute.Iar eu ma trambalam de colo colo cu sicriul dupa mine si mai si putea ingrozitor.In cele din urma am hotarit sa il ingrop pe un cimp.Ajunsa acolo am deschis capacul si inauntru era de fapt un cap de porc in putrefactie.Si pe o ureche era scris cu pix negru, ceva in ungureste(limba pe care nu o cunosc).Dar am deslusit o data:2 iunie.Apoi m-am trezit, cutremurata.N-am mai putut sa adorm.
Intrebarea e : si voi aveti cosmaruri? Ca parca am citit undeva pe site-ul asta ca nu e exclus sa visam timpenii pe la 3 luni.

Va pup pe toate
Sper ca sinteti bine12+

leea

Mergi la inceput