Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Mai fetelor, ori sint ori adormita...cind am intrat pe forum era un subiect de genul "sint tatic...ce sa fac? " sau cam asa ceva; am intrat la noi sa citesc mesajele si acum acel subiect a disparut complet...este doar imaginatia mea sau l-ati vazut si voi? l-am cautat si pe la pag. urmatoare dar nu-l gasesc..

Ina

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ina, asa e cu subiectul a fost postat, erau 3 mesaje si atata..
Bafta in continuare cu sarcina

Denisa
7+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Da, am vazut si eu mesajul, era vorba despre ce acte trebuie sa faca taticul dupa nastere si pe unde sa alerge cu ele. Noroc de voi ca n-o sa fiti in tara ! Nu stiu cum a putut sa dispara asa...

Leea, am citit si eu ca e relativ normal sa ne facem tot felul de ganduri si sa avem chiar cosmaruri in perioada asta. De asta - nu te supara, te rog - e mai bine sa nu ne povestim chiar toate ororile, ca suntem si asa destul de susceptibile si panicoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetele, subiectul a fost mutat la discutii despre copii...etc, il gasiti acolo pe la mijlocul listei dc cautati dupa subiecte active in ultimele 2 ore.

Denisa
7+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

maria_alexia, Denisa va multumesc ca m-ati scos din ceata! am crezut ca ori s-a intimplat ceva pe forum ori am luat-o razna si am iluzii optice..

Ina

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

leea,
visul e fantastic, ce sa mai vorbim...
ai o imaginatie beton; partea buna e ca data e 2 iunie, care a fost deja, ce faceai daca era 2 iulie, avand in vedere si morbiditatea situatiei ? cred ca slabeai cateva kile pana atunci...

dienuta 15+ si bebelusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Fetelor, am o colega de serviciu care e tot insarcinata, si e stresata ca i-a aparut un herpes la gura. Nu stiu ce sa ii spun. Voi stiti cumva daca asta e vreun semn, ca ar fi vreo problema. Eu stiu ca nu, dar poate mai aflu niste pareri....

Adevarul e ca acum si eu ma panichez pt. toate maruntisurile pe care inainte nu le bagam in seama.

Mandy, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ams spune:

Buna seara tuturor viitoare mamici!
Sunt insarcinata in a 15 a saptamana, viitoare mamica de decembrie.
Inca nu stiu ce va fi, baiat, fata. Am pana acum la activ ceva ecografii, cred ca patru, din cauza unor sangerari care mi-au venit in a 7 a saptamana. Nu se stie de ce, cert e ca bb cica e sanatos fara probleme acolo inauntru. A mai avut cineva asa ceva? Eu sper ca nu, dar daca da, scrie-mi te rog. In rest multe greturi, inca!, si mult chef de somn si lenevit
Va pe toate fetele frumoase si astept sa ne cunoastem!
Ana15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna burtici!
Am fost plecat din oras 2 zile, iar cind am intrat pe usa azi nu stiam cum sa deschid calculatorul mai repede;sa stiti ca pentru mine a devenit un drog forumul asta!
Ati fost de belea ieri cu mincarurile voastre , dar beleaua mai mare a fost cu minzatul vostru.!!!!
Draga Mandy, aceeasi problema am avut-o si eu in momentul in care sosul meu a facut un herpes la gura si m-am dus la doc urlind.Herpesul e periculos in timpul sarcinii cind se face genital(e incomod, dureros si e obligatorie cezariana pt a proteja copilul)Atit timp cit se face , chiar de gravida, la gura nu sunt probleme.Eu nu am luat deloc de la sos.
In rest , eu abia astept sa vina ziua de marti(21 iunie) cind voi merge la Iosup.Am tot citit la "surorile de la grupele mai avansate" ca le-a spus ca bb are `retard de crestere1`(adica cred eu nu e dezvoltat corespunzator) si mi-am facut oarecari idei...si cu toate astea abia astept sa merg, sper sa fie bine.
De mincare, raspund si eu cu intirziere, ma gindesc de vreo 2 zile la:CIORBA DE PESTE, SARAMURA DE PESTE,CIOBITA DE FASOLE PASTAI,OSTROPEL DE PUI, CREMA DE ZAHAR ARS, `SPUME` DE CAPSUNI SAU CIRESE SAU VISINE si mai am.
Apropos de socoteala voastra:in cartea mea de `capatai`din care ma tot documentam pina acum, spune ca in saptamina 21 ( in care intru) se face trecerea la luna a5-a; care luna a 5-a tine pina in sapt.26-a de la prima zi a ultimei menstr. In rest sufar tare , tare de cald desi sunt constienta ca nu este chiar de lesinat, ma maninca tintarii..Atena20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ams spune:

Mandy, am avut herpes la gura la inceput-inceput. Cred ca eram insarcinata in a 5 a saptamana daca nu ma insel. Am fost la dr meu pt prima data, am facut cunostinta cum se face ma rog, m-a vazut ca eram cam desfigurata din cauza herpesului si mi-a dat de facut un teanc de analize printre care si astea pt herpes (cica se fac amandoua, cel de la gura si cel genital). Am facut tot ce mi-a zis si dupa 10 zile cand au fost gata i le-am dat sa le citeasca, cica totul e in regula cu bb. Probleme erau daca aveam herpes genital, dar n-am avut antecedente. Eu am avut probleme mereu cu herpesul la gura de cand am fost mica. De fapt prima data imi ieseau ulcioruri (la ochi)dupa care am facut un vaccin de nu mi-au mai iesit niciodata de atunci, in schimb am capatat herpesurile astea care imi apareau in special primavara si toamna. Acum nu prea mai am probleme, dar iti spun erau situatii cand efectiv mi se schimba fata de cat de mult putea sa erupa si de rusine trebuia sa stau numai in casa, iar la servici imi luam liber. Of ce tragedie!
Draga Mandy asta e experienta mea. Spune colegutei tale sa-si faca analize, cred ca ar fi singurul mod sa stea linistita.

Ana 15+

Mergi la inceput