Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Lavi, cu ciotul de masea nu stiu ce sa-ti spun...
e bine sa mergi la dentist sa vada ce ai. dar dr. mea nu face anestezii/ lucrari dureroase pe timpul sarcinii (desi zice ca in trim. 2, in cazuri grave, se poate face (anestezia), dar daca exista metode de amanare, mai bine nu). ca de-asta ma tot duc sa-mi schibe pansamentul... In primele sapt. de sarcina mi s-a inflamat gingia si am fost la ea si a gasit o carie profunda, a scormonit ea pe viu ce a scormonit si a curatat, si dup-aia mi-a pus un pansment cu ceva dezinfectant... dar n-a putut sa-mi puna nici macar o plomba provizorie, pentru ca focarul de infectie exista inca si sa poata sa ajunga la el usor. si pansamentul asta cade cam lunar, si ma duc sa mi-l inlocuiasca....
Si nu pot sa o acuz ca umbla dupa banii mei si sarcina e un pretext sa ii tot dau, la fiecare pansament, pt. ca dentistul e acoperit de asigurarea sotului - deci gratis - asa ca n-ar fi interesata sa ma tot cheme, ca e pierderea ei de timp.
Oricum, daca te duci la stomatolog, spune-i obligatoriu ca esti insarcinata.

C & bb 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi,
te sfatuiesc sa te duci la dintolog, sa-i spui ca vei produce un BB si va vedea el despre ce e vorba, i functie de cit e de grava situatia. Eu am fost in trimestru I si mi-am plombat doua masele, dar pe una mi-a pus o plomba provizorie si a zis sa revin in trimestrul II, ca atunci nu mai este asa de mare pericolul. Evident, nici nu s-a pus problema de anestezie, radiografii, etc. si oricum, fara prea multa durere. Adica a zis clar, ca daca ma doare rau, o lasam pentru trim. II, sau chiar dupa nastere si pina atunci o pacalim cu solutii trazitorii.
Bafta la doctor astazi, spune-i tot ce ai pe suflet, ca dac e ceva, Doamne fereste!, doar el te poate ajuta.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

BUNA, CE FAC BURTICILE ?
hai, ca azi mi se vede burta bine de tot, ca am o fusta mai mulata, asa; sefu meu cica : "ia uite, mai ai facut si tu burta ca mine, da macar tie o sa-ti treaca !!!" - zau ca m-am simtit bine...
aaa, si m-am impacat cu sotul; m-a sunat ieri la servici de cateva ori, si nu am vrut sa vb cu el, pana m-a sunat dupa numar privat....mai, mai, cat efort... i-am zis ca vb acasa, si cand a venit m-a rugat sa nu mai fiu suparata, ca el nu stie ce a visat, si ca nu are rost sa stam suparati, asa ca ne-am impacat.

dienutagraviduta 15+ si bebelusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

multumesc tare mult pt gindurile voastre, cel mai tare mi-e frica de col, dar sper ca nu se va mai intimpla si de data asta .

cu maseau vad eu,sa gasesc un dentist bun, si pe urma...o cimagesc pina la distrugere.

http://community.webshots.com/user/lavinia295

Lavi

Mergi la inceput

aoleeeeeeeeeeuuuuuuuuuuu......nu mai pot sa stau pe scaun!!!! e oribil. l-am dat mai sus, mai jos, mai pe spate, cu piciorele pe calculator, cu picioarele pe casetiera, nu mai poooooot.
si varianta parc nu tine, ca ieri am bananait de la 4 la 6 si m-am copt de la caldura, mi s-au umflat mainile&picioarele. asa ca abia astept sa ma duc acasa sa ma trantesc in pat si gata... nu mai vreauuuuuuuuuu sa stau pe scaun!!!
C intepenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Cora, dar ce te incomodeaza? Eu stau pe scaun fara probleme, doar in picioare sa nu ma pui sa stau....

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Azi se pare ca e mai liniste pe-aici...

Deci asa cu vizita la dentist, cel mai bine in trim. 2 ?!? Notat.

Eu am azi o zi groaznica, toate m-au apucat, varsaturi de dimineata, stare de rau continua, imi tiuie iar urechile... Din cate am citit pe http://reclama/luna3.htm , astea s-ar putea sa fie ultimele si cele mai acute manifestari, sper sa fie asa!

Lavi, trebuie neaparat sa-i spui medicului cum te simti!! Mai bine sa te porti preventiv, nu ?

Tania, sper ca a fost bine aseara la medic si te-a linistit.

Sa petreceti ore cat mai scurte din cat a mai ramas din serviciu si apoi o dupa-masa & seara placuta!

Mergi la inceput

in primul rand ma doare treimea inferioara a coloanei si niste nervi pe-acolo, care radiaza pana in picioare. prefer sa stau in picioare, desi ma apuca cu lesin & fac varice, sau sa circul, desi mi se umfla extremitatile. dar eu tre sa stau pe scaun, ca asa-i munca mea... sincer, as da orice sa am macar un fotoliu :)
fara legatura: azi am luat prima pastila de fier. astept sa vad cum reactionez
C & RECLAMA ILEGALA 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

CORA,
daca te face sa te simti mai bine, sa stii ca si pe mine ma doare noada de la scaun de innebunesc; si de cate ori ma cheama careva pe dincolo, ma ridic in chinuri groaznice....
chestia e ca nici de ture nu am chef, ca ma dor picioarele de nu mai poooot!

dienutagraviduta 15+ si bebelusha

ps . mai ce-or gasi unii placerea sadica sa-mi faca in ciuda ca am baiat, daca eu vreau fetita ?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Fetele "indurerate", pe mine ma doare "noada" daca stau culcata pe spate. Cand ma ridic merg oftand si schiopatand de zici ca tocmai am nascut... Vad ca pe scaun n-am nimic.

Tania, ce-ai facut ieri la cardiolog? Mandy, ma bucur ca n-ai prolapsul de valva mitrala.

Mergi la inceput