Mamici de septembrie - octombrie 2005 (39)
Raspunsuri - Pagina 6
alinam spune:
Ioana soacra??? parca tu aveai soacra din Galati .... hehehe pai de aia ti se intareste burta mai , de suparare ca vine soacra 
karmenutza spune:
Ioana, mai bine iei pe soacra, socru si soacra soacrei si ii duci la Megadeth!! Poate le trece de vizite!
jadi spune:
Basca daca soacra nu a mai fost de mult la coafor are ocazia sa isi faca un permanent , numai onduleuri.
Am uitat sa va zic , ieri am sunat cele 3 mame ( 2 ale mele + socrela) si ce credeti ca mi-au zis? Asta e mama, toate la unison! dar daca e putza , ce? Nu tot copilul meu este? Ei sa vezi ce le bag in sedinta joi pe ale mele si alta data pe socrela... ca au inceput sa si-o ia in cap. De altfel mama , a facut primul copil tot baiat si acum cind vorbeste de bibi al iei din canada parca vorbeste de zeii egipteni si cind ii aduc aminte , zice ceva si de mine, hehe
Jadi
23+
Flavia_Hurducas spune:
Dar nu toate frimele au preluat contractul colectiv de munca la nivel national. Asa ca nu toata lumea poate beneficia de acest salar.
Stiu ca si Primaria da o suma, este drept mica, dar da ceva.
Flavia 25+
codruta_grg spune:
Ioana, te rugam sa treci in dreptul nostru si cel de-al doilea nume: PETRA. Deci o va chema: ALEXANDRA PETRA.
Flavia, costa 500.000 lei pe an (asa mi-a zis prietena mea). Dar azi aflu totul. Deci si dupa ce o sa nastem, daca avem timp, putem merge la refacere.
Eu inca nu am pofte. Pot zice ca sotul meu are mai multe pofte decat mine. Orice mi-ar zice doctorul, nu fac
pentru ca as sta stresata si pana la urma ...... trebuie sa te simti bine, dar asa...cu stresul....nu cred ca as putea.
La mine la masuratori, circ abdomenului i-a iesit mai mare cu o saptamana decat sunt acuma. Cred ca atunci a mancat sau trebuia sa faca pishu.
Ioana, si eu ma trezesc uneori cu contractie noaptea, si peste zi am ceva. Dar nu sunt dureroase, sper ca nici la tine!!
Codruta &
29 saptamani
poze
Ioana75 spune:
Eu stiu ca CCMN are statut de lege. Daca vreti va caut pe net legea care specifica asta. Si nici o firma nu poate sa nu aplice legea
.
Multumesc de suport fetelor
. Eu nu stiu cum pot fi asa de
, sa ne anunte chiar in ziua in care vin in vizita. Faza e ca soacra soacrei e mai rea de gura decit soacra-mea, iar sa le indur pe amindoua in acelasi timp, fara suportul sotului, cred ca e imposibil data fiind instabilitatea mea emotionala din aceasta perioada
.
jadi, deci ai frate zeu egiptean si nu zici nimic?
Buna ideea cu permanentul
.
Ioana
mary ilie spune:
Marlena, lamureste-ma si pe mine cu ceva, te rog. Si eu am placenta jos inserata si cica ar trebui sa se ridice, dar nu stiu trebuie sa fac inca o morfologica ca sa-mi spuna asta, sau se vede si la echo normala?? La tine cand s-a ridicat placenta?
Mary 25+
jadi spune:
Da da Ioana , pe nume de cod Bibi si aproape ca e cit toti zeii egipteni la un loc , asta din punctul de vedere al mamei mele!
basca si frumos si destept desi eu sustin numai ultima parte, hehe!
Va e clar ca azi nu am chef de nimic!
Jadi
23+
karmenutza spune:
Mary, eu stiu ca se vede placenta la orice fel de eco, nu doar morfologica. Acolo se vede totul foarte clar si detaliat, dar pozitia placentei se vede oricum.
codruta_grg spune:
Mary, placenta se vede si la o ecografie normala. Si eu am avut inserata jos, dar s-a ridicat, cu toate ca acum scrie placentatie anterioara. Cred ca la alte gravidute poate fi si superioara. Oricum, mie mi-a zis ca s-a ridicat din saptamana 22.
Din cate stiu eu, placenta preavia poate fi numita asa de prin saptamana 24-25, daca pana atunci nu s-a ridicat.
Da ce repede scrieti!!!!
Codruta &
29 saptamani
poze