Mamici de septembrie - octombrie 2005 (39)
Raspunsuri - Pagina 7
mary ilie spune:
Ioana, vezi ce afli cu legea aia, ca eu acum aud pentru prima data, dar ma duc sa intreb si eu la mine la serviciu dar macar sa stiu cum sa pun problema.
mary25+
nicole74 spune:
Contractul colectiv de munca este obligatoriu pentru toti angajatorii si se completeaza (daca au) cu contractele colective de munca ale societatii.
Asta nu inseamna ca nu poate fi incalcat.
Nicole 28 saptamani
Ioana75 spune:
CCMN 2005/2006 poate fi gasit pe www.romleas.ro ; emitentul e Ministerul Muncii; daca cititi articolele 1-4 vedeti ca se aplica tuturor "patronilor" si ca CCM la nivel de unitate nu poate fi inferior.
Ioana
nicole74 spune:
Tocmai am discutat si cu un jurist si e obligatoriu sa dea salariul respectiv.
Pupici
Nicole 28 saptamani
moki spune:
Jadi si Ioana,m-ati distrat copios pe ziua de azi!!
Asta cu "soacra soacrei",ca si cand numai o singura idee de "soacra" n-ar fi de-ajuns pentru zece vieti intr-una,m-a dat pe spate!!!!..Vezi si tu cum le faci fata..Oricum ,tre' sa gasesti ceva care sa le streseze raau
..Sa ne povestesti!!
Pup,
Moki
kid2003 spune:
Ioana, fugi la concert!!!
Eu stau cu soacra soacrei in casa, zi de zi (asta fiind bunica sotului, iti imaginezi). Are 90 (se apropie tare de 91 de ani) si e f f activa. Norocul nostru e ca noi avem dormitorul la etaj si ea sta la parter asa ca nu ne intersectam prea mult. Si cand vine si soacra cu socrul, sa te tii...
Eu am ras un kg de cirese acum si ma doare burta. Bebe se agita si parca ma izbeste cu picioarele in jos, spre col, ca am ca niste cutite dureroase inspre partile mai delicate, intelegeti voi.
Eu am deja emotii maxime. Prietena mea (v-am zis ca a nascut prin cezariana joia trecuta) a ajuns ieri cu bebe acasa si azi noaptea a chemat Salvarea (dar nu au venit) ca bebe al ei e bolnav si nu stie ce sa ii faca...Chestia e ca plange non-stop aproape si se chirceste, de mancat mananca bine...i-am zis ca sunt colici dar ea o tine pe a ei, ca ea ce se face, ca ea se duce inapoi la spital.
Ufff, cred ca nu imi dau seama la ce m-am bagat!
Oare o sa ne descurcam? Sunt cam panicata!!!
mysweetest spune:
Mary-ilie la mine am observat ca s-a ridicat placenta la ecografia normala nu morfologica de la 27 saptamani.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 29 a
mysweetest spune:
Ioana eu as suna-o pe soacra si i-as spune ca sunt ocupata diseara ca a intervenit ceva neprevazut la serviciu si am de munca pana seara.
Eu pe soacra mea
nu am mai vazut-o din a 3 a zi de Paste dar nici nu mi-e dor..sper sa nu o vad pana nasc sa ma mai streseze pe mine si pe bb .
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 29 a
andreeeea spune:
Kid2003, si eu simt aceleasi cutite dureroase in zona mai intima. Si e si o durere parca a oaselor. Ce-o fi?
Andreea, 24+
andreea