Mamici de septembrie - octombrie 2005 (39)
Raspunsuri - Pagina 5
Flavia_Hurducas spune:
Mary, felicitari pentru fetita si Jadi pentru baietel. 

Sa fie sanatosi!
Si eu vroiam sa pariez ca Jadi are baiat, dar nu am mai apucat. Faceam si eu un ban cinstit!![]()
Codruta, in Cluj cat costa o sedinta la Scoala mamei? In Brasov este 250.000 sedinta de 1 h. Dar am inteles ca merita. Si la ultimele doua sedinte te cheama si cu sotul, dare eu nu vreau sa il iau pe al meu. Sper sa ma accepte si fara.
Cu epilatul nu am probleme. Folosesc in continuare aparatul si nu pot spune ca ma doare mai tare. La fel ca inainte. Probema este ca nu mai vad sa ma epilez inghinal si am apelat si eu la cosmeticianul meu, sotul. Eu nu pot sa ma duc la cosmetica la epilat cu ceara, pentru ca nu suport ceara.
La capitolul
, eu stau foarte bine, adica am mai mult chef decat oricand, dar sotului ii este mereu teama sa nu pateasca ceva bebe. Asa ca stau de fiecare data sa il conving ca fi-su nu pateste nimic si ma aleg si eu cu ceva.![]()
Flavia 25+
Carmi spune:
Jadi, felicitari !
Flavia,
ultimul tau paragraf...
asa e si la noi.
Fetele, ma duc sa-mi iau cirese (treŽsa calatoresc 15 km pana
la piata) ca nu mai pot de pofta.
Pupici la mamici!
Carmi 21+ si bebe Fabiano.
nanadana spune:
Jadi felicitari pt
si sa iti traiasca 
Codruta mersi,cit despre
noi am spart gheata dupa 5 luni si de atunci nu ne mai oprim ![]()
dana24+1
Mary_25 spune:
Mersi de urari!
Vero: daca tu te minunezi, ce sa mai zic eu? Asa a iesit la eco cand i-a masurat capul si femurul 26 saptamani si 2 zile! Sa vedem la urmatorul consult cum stau lucrurile!
Si mie mi s-a parut mult 500 euro, dar asta e!
si ne mai auzim,
Mary si bb 26+, cred
alinam spune:
Salutare burtici!!!
m-am intors si eu dupa o luna de concediu ...ce bine a fost, acum ma trezesc iar dimineata, naspa, vreau in prenatal dar mai am de asteptat o luna ......
nanadana spune:
Hei fetele care vroiau copii cu parul cret ,ati auzit ce spune JADI:ca de la sex face bebe parul cret
,asa ca la treaba
comica mai esti jadi
dana24+1
Ioana75 spune:
Ieri mi s-a intarit atit de mult burta, ca am decis sa-mi cumpar No-Spa Forte, de 80mg. Si am luat unul de dimineata, sper sa-mi fie mai bine. Dar ... bomba (sint cam off-topic dar trebuie sa ma pling
): a sunat azi dimineata socru ca vine cu soacra si cu soacra soacrei diseara la noi
. In casa e dezastru, sotul are bilet la concert (Megadeth
), iar eu trebuie sa stau cu ei
. Cred ca mai bine ma duc si eu la concert, si ii lasam sa ne astepte in fata blocului pina la miezul noptii (bine ca nu au cheie
).
Ioana
nicole74 spune:
Buna gravidutelor!
Stiati ca avem dreptul la inca un salariu de baza la nastere?
ART. 51
În afară de ajutoarele prevăzute de lege, la care au dreptul, salariații vor beneficia și de următoarele ajutoare:
c) un salariu de bază, plătit de unitate mamei, pentru nașterea fiecărui copil; dacă mama nu este salariată, soțul acesteia beneficiază de plata unui salariu de bază;
E contractul colectiv de munca la nivel national pe 2005.
Pupici
Nicole 28 saptamani