Mamici de septembrie - octombrie 2005 (39)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetele, in sfarsit nu ma mai plang si eu.
Se pare ca am scapat de raceala cat de cat.

Azi noapte am visat cum alaptam bebelusha si ce incantata era ea de lapticu' meu. Asa o senzatie de multumire am avut dimineata cand m-am trezit.

L-am amenintat aseara pe sotu' din dotare ca il trimit la cursul de puericultura si apoi urmeaza sa isi dea atestatul.
Era asa haios , ma tot intreba ce inseamna puericultura.
Ganditi-va ca noi avem deja un baietel de 5 ani.

Anya, care sunt scorurile la Giulesti ? Ai reusit sa afli ?

In Bucuresti, se organizeaza 'Scoala Mamicii ' ?

Subiectul de care va povesteam ieri cu drumurile taticilor se gaseste la :

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51163

O zi super,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Cand am mers ieri la Scoala Mamei, ne-a zis ca de soti deocamdata nu e nevoie, o sa ii anuntam cand sa ne insoteasca. Al meu sot a fost asa suparata.....cum adica sa nu participe si el???? Nu ar fi normal, mai ales pt sotii care habar n-au despre copii nimic, sa fie si ei prezenti??? Mai ales daca ei vor sa participe la tot???

Codruta & 29 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ioana, mersic! Din pacate la medicul meu se putea si la al sotului, nu. El a ramas fara, medicul a murit acum vreun an si nu ne-am mai ocupat sa-l reinscriem...si habar n-am, o fi inscris la altul din oficiu, oricum nici nu-l cunoastem...
Jadi, salata de vinete si prajitura de visine!!!!!!! Ce buneeeeee! Drum bun si sa te gandesti si la noi cind vei infuleca de zor!

Mihaela 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza
vreau si eu salata de vinete si prajitura cu visine .
L amine astazi e prima zi de concediu prenatal ...pana acum am avut 2 saptamani de concediu de odihna.

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 29 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Marlena, trag o fuga la Galati daca poftesti prea rau , hehe.
Nu sint decit 15 km asta daca nu e inundat digul

Jadi
23+

Mergi la inceput

Jadi ...chestia cu pofta de bere am auzit-o la mai multe mamici care au avut baieti ...o fi vreo regula...si am observat ca mamicile de baieti au chef mai mult de decat cele de fete in timpul sarcinii ...la tine cum e ?

Mergi la inceput

Marlena, cum ti-ai calculat cate zile iti iei din prenatal? De cand vrei sa iei CIC-ul?

Codruta & 29 saptamani

poze

Mergi la inceput

Codruta imi iau 81 zile prenatal si restul 45 zile postnatal.
Am gresit ceva la numaratoare?
Sunt 11 saptamani si 4 zile in total adica 81 zile prenatal..pana pe 4 septembrie (asta a fost DPN cel mai tarziu pe care mi l-au dat dr. )
CIC il voi lua dupa cele 45 zile zile de postnatal.

Mergi la inceput

Daca nastem la 41 sau 42 saptamani? mai raman cele 42 zile de dupa....De asta mi-am calculat eu din 1 iulie sa il iau.
Noi suntem apropiate ca data nasterii.
Ma duc pana la un magazin din apropiere sa imi iau o rochita....asa nu se mai poate (cu caldurile astea)..
Poate mai sunteti cand vin eu inapoi.
paa

Codruta & 29 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Taman m-a sunat mama sa imi confirme meniul de miine! Vinete proaspete nu exista in Braila , nu au venit turci inca dar se gasesc in congelator.

Marlena, nu am pofta de sex de cind cu cerclajul desi la eco de marti m-a anuntat doctorul ca am col de 37 mm... ciudat nu? a crescut circa 1 cm , ma gindesc ca la cerclaj a tras de el

Jadi
23+

Mergi la inceput