Mamici de septembrie - octombrie 2005 (39)
Raspunsuri - Pagina 14
mysweetest spune:
Daca nasc la 42 saptamani o sa -mi iau concediu medical intre timp si apoi postnatal...am inteles ca merge si asa....asa ca nu-mi fac probleme...dar am eu o presimtire ca voi naste in jurul datei de 3 septembrie.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 29 a
sofia_misicu spune:
Buna dimineata!
Bun subiect Cristina! Am notat tot si o sa il "briefuiesc" si pe sot. Sa mai faca si ei ceva!
Am descoperit si eu cu intarziere micile placeri ale cireselor, insa imi creaza un efect secundar destul de neplacut. Burta mea de 20 de sapt se face de 26 de saptamani iar toaleta imi devine cel mai bun prieten.
Astazi nu am prea multi bani asa ca o sa cam fac foamea. Ma simt foarte vinovata cand nu mananc. Am observat ca atunci cand imi este foame incepe si goanga sa se agite!!!
Apropo de gongi, la noi se zic goange si inseamna orice insecta care poate constitui un motiv de a tipa!
JADI, sa nu te prefaci acum ca dispari...Pagina 10 se apropie vertiginos. Stii ce ai de facut.
Fetelor, am si eu o curiozitate de tzatza: voi cu ce va ocupati de felul vostru? Adica de ce meserie scapati odara cu concediu de mama?
Scuzati indiscretia. Eu sunt
(a nu se rade de terminologie, e singura") - ofiter de relatii publice. Ceea ce poate insemna orice de la secretara pana la ziarista...
Pup
mysweetest spune:
Da si la mine se extinde burta din cauza cireselor dar ce sa fac? Oricum de cateva zile am observat o arcuire si mai mare a burtii si mai ales in zona de sub buric care tinde sa devina mai sus decat buricul si ma intreb cat va mai creste in cele 10-11 saptamani ramase.
Oricum mie ciresele mi-au folosit desi m-am dus frecvent la toaleta de la ele ..parca nu mai am senzatia aia asa de tampita cu pipi din 5 in 5 minute .. nici nu puteam merge pe strada...ajunsesem sa ma gandesc la pampersi pentru adulti.
.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 29 a
jadi spune:
Eu sint contabila si oricit as vrea nu scap de nimic... macar o data pe luna si tot o sa imi puna sotul fundul la bataie ca deh o sa fiu cam relaxata acasa, nu?
Nu ma fofilez, astept sa ajungem la pagina 10
Jadi
23+
jadi spune:
Am vazut un subiect cu animale si mi-am adus aminte... unde e Raluca? In concediu ceva? Ca nu i-am mai vazut ochisorii si pleata blonda pe aici,
Jadi
23+
Flavia_Hurducas spune:
Codruta, taxele se pot plati si retroactiv si vei putea beneficia fara nici o problema de concediu pre si postnatal, precum si de CIC. Putina ume stie asta, iar cei care o stiu vor sa ascunda, dar spune-i anajatorului sa faca bine sa iti plateasca urgent toate taxele restanta, ca altfel il dai in judecata si-l parasti autoritatilor.
Flavia 25+
RalucaN spune:
BAU!!!!!
Bai fetelor, telepatia asta chiar functioneaza! Am simtit ca intrebati de mine si am intrat sa vad ce mai ziceti.
Va pupic mult de tot! Pe toate!
As vrea eu sa fiu in concediu, dar nu a dat norocul asta peste mine. Cred ca vara asta ma sare. Am de lucru en gros, plus ca ma simt si vinovata fata de colegi ca plec la toamna, asa ca ii las pe ei sa plece cand au chef si raman eu pe metereze. Ce proasta sunt!
De cand nu am intrat ati scris romane fetelor!
Jadi, dragutza mea felicitari pt. putza!
Miflore 
Raluca,
23 saptamani si
din burtik
poze
Ioana75 spune:
jadi, iti fac galerie sa deschizi tu capitolul
!![]()
Eu v-am zis ce meserie am, am fost programator si de un an m-am "upgradat" la meseria de manager de proiect intr-o firma de programatori
.
Ioana
gabiarama spune:
Mama , mama , dar ce spor aveti ! Si cite preocupari : epilat , soacre , gongi ,cursuri de mame , legi si sa nu uit cumva de 
Of , si eu care aveam planificate pt sapt. asta o vizita la ecograf si una la epilat ! Din pacate am fost la dr. numai cu baietelul meu ; si azi merg la un al treilea .Sper sa aflu pina la urma si ce are : dermatita , alergie sau doar simple bubite de caldura . Voi lasa epilatul pt.sfirsitul lunii , inainte de a pleca la mare , ca sa nu trag de 2 ori aceeasi durere .
Felicitari Jadi pt. baietel .
Miflore ai fost super tare cu definitia ta data gongilor 
Ioana , iti tin pumnii , poate scapi in cele din urma de intrunirea cu soacrele . Ai idee daca as putea beneficia de acel sal. de baza dat la nastere , daca eu sunt deja in CIC pt. primul copil ?
Codruta , sunt curioasa daca sotul tau o sa vrea sa mai stea alaturi de tine si cind bebe o sa plinga
in toiul noptii si nu o sa stiti ce sa ii mai faceti . Doamne fereste sa se intimple asa !
Gabi ,
23 sapt si
Mihnea
http://community.webshots.com/user/gabiarama