Mamici de septembrie - octombrie 2005 (39)
Raspunsuri - Pagina 11
LiaMia spune:
'Neata!
Mary, ce-s aia 'gongi'?
Banii aia de la primarie pentru nasterea bbului se solicita de la primaria in raza careia isi are sediul spitalul in care vei naste.
Ioana, mi-a placut faza cu soacra si soacra soacrei si mai ales felicitari sotului pentru reactie!!!
O zi buna si voua,
LiaMia
miflore spune:
Buna frumoaselor cu burtici! S-apropie week-end-ul!!!
Ioana, te-ai scos! Te-a ajutat si sotu', merita o prajitura!
Am vazut c-ai scris ceva de un supliment de 10 zile dat sotilor; intrebare intrebatoare: certificatul ala il iei de la medicul de familie al tau sau al sotului? ca la noi nu coincid. Mersic!
Kristinutza, cred ca Sofia se referea la concediul de maternitate si lauzie, nu la CIC, d-aia conteaza salariul (ala de dureaza 120 de zile)
Mary, eu stiu ca prima de nou-nascut se da peste tot, indiferent de oras!- 1800000! Nu lasam nimic, asa!
Ca de luat baietii iau si cu mainile si cu picioarele, sunt un fel de miriapozi!
Anya, felicitari pentru analize!
De azi sunt in saptamana 26!!!
Mihaela 25+
miflore spune:
Da' chiar, ce-s aia gongi? Persoane specializate care te fac sa razi in sala de nasteri?
Cred ca trebuie sa fie bine pregatite, ca altfel si-o iau rapid...
...
Raluca, pe unde esti? Esti in concediu?
Mihaela 25+
andreeeea spune:
'Neata!
Astazi avem o zi cu bunadispozitie
si sper ca si perioada urmatoare de sarcina sa fie la fel. M-am hotarat sa nu mai las hormonii astia sa-mi ghideze trairile spre stari de irascibilitate, ganduri negre etc. Sa vedem macar aceasta perioada in roz, pt ca va fi, cu siguranta, trecuta la capitolul CEA MAI FRUMOASA PERIOADA DIN VIATA, chiar daca sunt si stari mai neplacute. O zi plina de voiosie va doresc!

Andreea, 23+
andreea
LiaMia spune:
Bau, revin sa va mai povestesc ca:
* am facut analizele de trim II si au iesit la general bine. Zic bine pentru ca am un pic de anemie ( proteine sub limita normala) drept pentru care mi s-a recomandat un supliment de fier + acid folic + acid ascorbic (vitamina C)
* urmeaza eco doppler in sapt 35-36
* si dupa sapt 38 vedem cand vine barza.
Altfel spus, SIMT CA AM INTRAT PE ULTIMA SUTA!!!
Si am emotii si n-am in acelasi timp, dar sigur am mare incredere ca totul va fi bine!
Pupici,
LiaMia
Ioana75 spune:
Neata fetelor
!
miflore, adeverinta aia cum ca sotul a urmat curs de puericultura se ia de la medicul de familie al sotului. Acum citeva luni, dr. noastra nu stia nimic de asta, asa ca luna asta m-am dus eu pregatita la ea sa o invat
, dar intre timp mai eliberase unui proaspat tatic.
Fetelor, ieri am promis ca daca scap de socri, fac de mincare
. Asa ca am facut & mincat ca un
pastai cu usturoi. Acum sint cu treaba prin Buc, sint curioasa daca ramin in seara asta sau nu (oricum, intre timp s-a dat cu aspiratorul si mopul prin casa, si mai arata a casa de om
).
Ioana
Carmi spune:
Neatza, fetele !
Eu ma ocup cu consumul (exagerat) de cirese,
cat or mai fi...mmmm...da tare bune-s.
Voi ce mai papati bun?
Mary 25, ´gongi´sunt gandaci? Sau ce?
Pupici la mamici
Carmi 21+
jadi spune:
Salutare grasanelor!
Eu azi plec acasa la mama, dulce Braila am dat comanda de salata de vinete , cirese si prajitura cu visine si daca s-o mai putea compot de visine.
Probabil ca vom ajunge tirziu intii trec pe la dentist .
Mi-am pregatit si rochia cu care ma voi duce la casatoria civila, un pic deasupra genunchilor si e haios ca mi se vede o minge la mijloc , hehe.
Anya, ma gindeam sa iti cer numarul de telefon sa te stressez cum e cu spalatul baietilor mai ales zonele delicate ( vai ce delicat m-am exprimat , ptiu sa nu ma deochi).
Cam atit deocamdata
Jadi & bbLinu'
23+
PS: ieri am vizionat caseta inca o data ... frumos frumos, seamana cu mine hehe
Ioana75 spune:
jadi o sa ma gindesc la tine, salata aia de vinete si prajitura cu visine sint si printre preferatele mele

. Drum bun si distractie placuta!
nicole, bafta la eco azi!
LiaMia, ma bucur ca esti bine
.
Ioana
codruta_grg spune:
Buna dimineata!!
Ieri nu s-a tinut cursul de gimnastica, asa ca nu am ce sa va povestesc. Doar luni merg din nou.
jadi, salata de vinete fara maioneza, nu? Eu stiu ca nu e bine sa mancam oul crud.
Am vrut sa mergem prin oras, dar e o caldura in Cluj ca nu pot iesi nici la ora 11 din casa. Asteptam ploile de care ziceau la meteo.
Si incep sa ma plictisesc in casa, nici n-am chef sa fac nimic!!!!
Codruta &
29 saptamani
poze