Mamici de septembrie - octombrie 2005 (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mire, salariul in plus este specificat in CCMN ART. 51, LIT. C, publicat in Monitorul Oficial, Partea V nr. 1 din 22/02/2005.

fetelor, s-a certat toata ziua sotu' pe telefon cu parintii lui, si nu mai vin. Adica vin, dar se opresc sa doarma pe traseu la niste rude. Va dati seama, sint ofticati, dar mai bine ofticati ei decit nervoasa eu.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Bravo,Ioanaaaaaaa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Off, ce zi oribila si nu s-a terminat inca. Va scriu de la birou. Toata ziua au urlat aia de la megadeath in capul meu. DIn fericire nu trebuie sa stau la concertul din seara asta ca imi iese copilul stresat. Uite, numai cand ma gandesc la asta a inceput sa dea din picoare a protest. Dupa cum ziceau, toata ziua au facut "vocalize" in incercarea de a nimeri acel sunet cristalin care se apropie foarte mult de ce faceam noi la baie dimineata in primele luni.

Mergi la inceput

Off, ce zi oribila si nu s-a terminat inca. Va scriu de la birou. Toata ziua au urlat aia de la megadeath in capul meu. DIn fericire nu trebuie sa stau la concertul din seara asta ca imi iese copilul stresat. Uite, numai cand ma gandesc la asta a inceput sa dea din picoare a protest. Dupa cum ziceau, toata ziua au facut "vocalize" in incercarea de a nimeri acel sunet cristalin care se apropie foarte mult de ce faceam noi la baie dimineata in primele luni.

Acum spre rusinea mea imi astept sotul sa ma ridice de pe scaunul asta de care mi s-au lipit oasele.
Eu intampin destul de multe probleme la birou in ceea ce priveste concediile si tare mi-e ca o sa imi faca probleme mari la nastere. Eu am trecut salariul minim pe economie si o sa am un halal de indemnizatie de maternitate.

Acum ce sa mai zic. Ma bucur ca nu mi-au facut probleme mai multe...

Voi cu ce mijloace de transport va duceti in concediu. Mie imi e tare frica de masina insa nu avem de ales: megem la cuca macaii in Bulgaria si nu se ajunge cu nimic altceva. Am citit ca masina e cea mai periculoasa iar eu sunt pe deasupra si panicoasa...
OFFF
Gata, nu va mai retin ca incep sa raga roakerii pe aici.
Seara placuta

Mergi la inceput

Vedeti ca pe forumul cu probleme legale gasiti destul de multe informatii legate de drepturile noastre cu conditia sa treceti peste hatisul limbajului birocratic.

Sanatate si virtute si mai multe indrazneala celor stresate de . Pana una alta ne-a adus aici impreuna. Iar pe Discovery au zis ca face chiar bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

sofia, ce daca ai salariul minim pe economie? indemnizatia e aceeasi pt toata lumea. cele cu salariul mic sunt avantajate, cele cu salariul mare sunt dezavantajate. toate o sa avem 7.820.000 lei/luna. (sau cam asa ceva...).

cristina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Bravo Ioana...ma bucur pentru tine !

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 29 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flory72 spune:

`Neata fetele, Cu siguranta unele dintre voi nici nu v-ati trezit inca. Pe-acasa trebuie sa fie ora5.30. Aici e deja 8.30 si soarele e destul de puternic. Nu stiu ce ma fac cu caldura asta!

Jadi, felicitari pt baietel. Sa-ti traiasca sanatos, voinic, voios.

Codruta it inteleg temerea legat de .
Inainte am avut un aparat de epilat, dar s-a stricat chiar inainte de a veni aici. Si in orasul in care locuim (un oras mic pt CHina - 2 mil locuitori) nu se gaseste asa ceva.

Ieri am fost la control si ca de fiecare data imi spune ca burta e prea mica si sa manac. Dar ce sa fac? Mananc normal, dar burta nu creste. Vorba sotului: doar sanii cresc. Mi-au masurat burta de la buric (cred) in jos si am 19, iar talia e de 79. Am 21 de sapt si 4 zile. Credeti ca e normal? SI nici nu misca prea des. Doar cand stau culcata. Fetele care sunt prin sapt 20, 21, 22 cum stati la cap. miscari ale bb-lui?

Flory 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Buna dimineata !!!! Vesela va fie viata!

Se pare ca iar dau trezirea pe aici.

Ieri am fost la medic cu toata caruta de analize, ecografii, triplutest, rh...si de pare ca sunt normala! De fapt sarcina e normala si copilu', ca mama.... n-a fost niciodata! HE HE!

Felicitari Jadi pt. "PUTZA" (sa-ti explic cum tb. spalati baieteii???)
Felicitari Ioana c-ai scapat de soacra si soacra soacrei (va dati seama daca exista si soacra soacrei soacrei ce era in casa oamenilor? - concert megadeath !)

kid- ulet.. ne descuracam noi cu copiii. Primele trei luni sunt mai grele ca dupa ce trec colicii ...incep dintii...

pupici (cred ca trebuie sa mai si muncesc)

anya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

Hop si eu!

Restul inca dormiti? Noroc cu Anya, ca altfel........!

Ioana: Cineva acolo sus te iubeste!

Anya: Felicitari pentru analize!

Cine a pomenit de indemnizatie, ne-a dat de lucru!
La toate primariile se dau acele prime de nou-nascut?
Eu m-am hotarat sa nu renunt la nici un drept ce mi se cuvine. Statul roman nu merita nimic! De medicamnte gratuite nu mai beneficiem, spitalizarea o platim oricum, spaga , pardon "atentii" trebuie sa dai vrei nu vrei. Pai nu castigi cat trebuie sa dai! BIP, BIP, BIP. BIP! Scuze, dar nu ma pot abtine! Deci, imi da statul 500 de lei, ai iau nu las nimic.
Auzi tu, sa dea ei 2.000 si ceva de euro pentru un aspirator la parlament (am vazut aseara la stiri!). BIP, BIP, BIP!!!!!!!!
Scuze, m-am descarcat si eu. Ca de la 4 nu mai pot sa dorm, ma gandesc la nastere, daca nu vine dr., daca or sa fie gongi in salon (la Timisoara asta-i moda),etc.....

Va urez zi cat mai placuta,
Mary si bb 26+(cred!)

Mergi la inceput