Mamici de iulie-august 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 7
mamini spune:
hai ca stiam ca am uitat ceva: Dede, e bine ca ii dai ceva cu anestezic sa amorteasca suprafata fiindca sunt oribile si o sa inceapa sa pape el, oricum e cuminte daca e asa cooperant si te poti intelege cu el...ai baiat mare, sa iti traiasca!
M30+
irinabungau spune:
Neatza burtici,
am dormit de-am spart!!!! cu o pauza pe la ora 6 dimineatza ca bebelusha mea avea chef de topaiala, a stat pe chat cu Oana0204 si apoi am bagat somn din nou pana la ora 10!!! Cin, si bebelusha mea vad ca este cuminte, sa n-o deochi!!!![]()
Monica, te asteptam cu vesti bune de la echo!!! La tine ar mai fi 2 sapt. si-l scoateti pe bocanila de la cutiutza, nu???
Cocoloasha, esti tare frumusica, burtica nici nu ti se vede!!!
Anis, multzam de intrebare... ZZ a inceput sa treaca, durerile au trecut aproape definitiv, mai am asa junghiuri din cand in cand dar trec repede... Merg in continuare pe supliment de B1 si B6 si ma dau cu tinctura de galbenele.
Mamini, dar eu stateam bine cu moralul
!!! Sper s-o tin tot asa pana dupa nastere...![]()
![]()
Vesti de la LAURA25: acum am sunat-o, ea este bine, se reface dupa operatie, s-a ridicat din pat, s-a plimbat, iar bebelusii sunt foarte bine: Rares Mihai este chiar foarte bine, iar Bianca Andreea este la incubator, respira singurica dar este bine pentru un prematur. Se pare ca si Laura si bebelusii vor sta in spital pana recupereaza Bianca Andreea, cand va ajunge la 2,200 kg vor iesi toti trei din spital. Va pupa pe toate!!!
Anis, poti sa treci si numele bebelusilor, acum ca am aflat cum ii cheama!!
Pupici,
Irina si bebe 31 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
KULTA spune:
Buna, fetele.
Azi e prima zi de munca a sotului. Ma bucur pentru el, ma bucur pentru noi, cu ajutorul lui Dumnezeu putem aplica pentru imprumut in banca pentru a ne cumpara casa. Am primit si eu pe pasaport viza permanenta(rezidenta) si dupa 5 ani pot aplica pentru cetatenie.
DAR........nu stiu de ce imi vine sa pling.......azi noapte n-am dormit aproape deloc, sunt deprimata. coplesita, parca viata mea se termina odata cu nasterea celui de al doilea copil, parca nu mai am nici un viitor, n-am o scoala facuta aici iar cea din Ro e egala cu 0 aici.
Ce voi face cu viata mea? Toti urca, eu stau pe loc, fac, copii si imbatrinesc. Doamne ce sentiment am........Pling si-mi vine sa nu mai ies din casa, ma simt inutila, batrina, grasa urita si proasta.
Mamini, se pare ca si eu am intrat in crize.
Katink, ma bucur ca toate-s bune cu voi. Sa va ajute Dumnezeu.
Va pup
K30+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
mitub spune:
Anis ceea ce stiu eu precis ca voi face este sa clatesc de doua ori hainutele, ca sa fiu sigura ca iese tot detergentul din ele. Apoi, pe masura ce ma lamuresc cum e pielea copilului, trec la toate chestiile normale, inclusiv spalat in aceeasi masina toate hainele din casa, asha cum am facut si la Miruna relativ repede
Andreea AC bravo ghemotocului, sa nu mai fii suparat pe el ca e baiat bun...pana la urma.
Monica bafta maxima, abia astept sa povestesti ce-ai facut
Katink iau tot 2 pastile pe zi, mi-a zis sa fac tratament asha o luna si apoi repetam analizele. Oricum la fier nu mai renunt indiferent de analize pana la sfarsitul sarcinii si perioadei de lauzie.
cocoloasha inca eshti restanta pe listutza de telefoane
Eu asta noapte am facut antrenament cum va fi cu bebe mic. Miruna ne-a facut febra ieri si ne-am tot sculat sa verificam sa nu creasca febra, asha ca m-am sculat de vreo 3 ori si am dormit oricum super cu grija. Pe la 3 jumate ardea din nou si i-am mai dat o lingurita cu Nurofen, iar astazi am vorbit cu dr. sa facem intr-un fel sa o vada. Mi-e asha o ciuda ca ieri tocmai vorbeam cu o mamica si ma laudam ca Miruna nu face NICIODATA febra cand sunt eu acasa, de pe la vreun an... asta e
Va pup,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 32 + (DPN 1 august)
andatudor spune:
Buna dimineata fetele!!
Aseara am avut probleme cu netu'si n-am mai putut scrie.
Cocoloasha-esti ff frumoasa si imi place tare mult rochita!!!!
Monica-Elena-succes la control si chiar daca nu poti dormi ,nu te mai scula ca mai rau fauge somnul.Sati in pat ca adormi tu pana la urma.Si mie mi se intampla sa stau in pat cu ochii pe pereti si cate 2 ore ,dar stau acolo,nu ma ridic ,ca dupa aia e si mai rau!!
Andreea-ma bucur mult pt. tine,ce bine ca s-a intors ghemotocul tau!!!
Cred ca am mare lipsa de calciu ,pt. ca azi dimineata cand ma spalai pe dinti imi sangerara gingiile fff rau.
De fapt ma trezi ca-mi curge sange pe mani si nu stiam de unde!!! Dupa asta vazui ca e de la gingii.A mai curs si inainte dar ffff putin, acum pur si simplu curgea sange.Oricum o sa merg sa-mi fac analizele la sfarsitul lunii,sa vedem cum mai stam.
Voua vi s-a intamplat?
Anda si
buburuza din burtica 29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/album?.dir=2275&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
irinabungau spune:
Kulta, pun batul pe tine!!! Cum adica viatza ta sta pe loc??? Ai o fetitza mica si inca un bebe pe cale sa apara... esti departe de casa si nu te poti baza pe ajutorul parintilor pentru a merge la cursuri pentru a-ti echivala studiile, asta-i singura problema!!!. Dar partea cea mai buna a lucrurilor este ca poti face lucrul asta dupa ce mai cresc copilasii... in Ro si la 45 de ani poti face facultatea... Parerea mea este ca a fi mama nu-i usor, iar tu esti chiar mama eroina cu Danutza micutza si bb2 pe cale sa apara... Nu-ti face griji, ca de munca... o sa te saturi, acum bucura-te de fiecare zambet al Danutzei si sut al lui bb2!!!
Sfat: ia-ti o ora la masaj sau la coafor sau la cosmetica, orice!!!! Iesi din casa si bucura-te de viatza!!! Scapa de norii negri!
Pupici, ai grija de tine si sper sa iesi cat mai curand din depresie!!
Irina si bebe 31 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
mamini spune:
Kulta, imi pare rau, pe mine ma apuca periodic aceste crize, aveam si inainte de
...e dorul de casa, combinat cu raceala astora, problemele pe care le-ai descurca altfel daca ar fi familia aproape
, "vara" asta cu 12 grade si ploaie, iernile care nu se termina, tomana cu 4-5 ore de lumina pe zi, primavara cu zapada pina la genunchi...ti-am mai zis eu tie, da-l pe brazda si pe tzutzu mic, du-i la day-care si fa-ti si tu un rost, o sa te simti un pic mai bine. noroc ca starile astea trec si mai ales tu o ai pe Danutza, macar pt ochisorii ei frumosi si tot te ridici de jos. si nu te gindi ca esti batrina, aici e f obisnuit sa faca scoli mai tirziu, eu faceam facultatea a doua oara si aveam colegi mai batrini ca mine care erau la prima...nu dispera. si sunt si parti bune,comoditatea, linistea, spitalele curate, o sa vezi gradinitele cum sunt...hai, uite-te la frumusica ta cum ride ca o papusa scumpa ce e si rizi si tu .
M
andatudor spune:
Kulta-Nu mai plange ca astea nu sunt motive de plans.Uite un
sa-ti mai treaca deprimarea!! Si eu am stari din astea,si am decat un BB in burtica dar tu si cu BB si cu Danutza,te cam inteleg,dar gandeste-te ca ei sunt cele doua comori ale tale si cele mai mari realizari pe care le poti avea vreodata!!! Cum poti sa zici ca esti buna numai de facut copii? Ai toata viata inainte si vorba lui Mamini de scoala te poti apuca oricand!!! Sterge-ti lacrimile ,ia-o pe Danutza la plimbare si bucura-te de perioada asta minunata din viata ta ,ca niciodata ,poate ,nu te vei mai intalni cu ea!!!
Anda si
buburuza din burtica 29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/album?.dir=2275&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
mamini spune:
Anda, singerarea gingiilor nu e de la lipsa de calciu, e de la gingivita de sarcina. suna si tu la un cabinet-nu trebuie sa fie musai dr, poate fi o tanti igienista, fa un detartraj si un periaj profesional si chiar daca curge singe, spala dintii normal, da cu ata dentara si cind scapi de tartru si bacterii inflamatia se duce si nu mai singereaza nimic, sau poate doar asa...o picatura. dupa ce vine bebe, se potolesc hormonii si nu mai accentueaza asa tare inflamatia. du-te cu curaj, nu e rau si poate iti da si cu un pic de fluor, e tare bine. eu am fost luni pe la servici si am prins o igienista libera si mi-a facut si mie un periaj si o fluorizare( nu am mai facut tartru de ani de zile)si m-am simtit ca dupa cosmetica...
M
andatudor spune:
Mamini-mersi de raspuns!
O sa-mi fac o programare daca zici ca nu doare!! Chiar ma duc pt.ca dupa aia mi-e frica sa nu fie mai rau!!O sa-ti spun cum a fost!
Anda si
buburuza din burtica 29+