Mamici de iulie-august 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 6
AC spune:
Irina bebe nu-i asa mare. Are aproape 3 kilute...si teoretic de la 6 pounds trebuia sa-l nasc dar am tot amanat...
Oricum nu s-a produs minunea chiar fara ajutor. Am primit medicatie ca de stopat contractiile premature (relaxeaza peretele uterului) pentru momentul in care s-a incercat manevrarea lui externa... care nu a functionat si am mai primit o doza si pentru incercarea mea... l-a convins pe doctor al meu 'ot.
Dar cum zice ginecologul acum trebuie sa merg ca sa avanseze capsorul lui bebe si sa nu-i mai arda de gimnastica
. Mi-a dat emotii cat pentru ambele sarcini ghemotocul acesta.
Adriana
ah nu astepta sfarsitul lui 41 SA... dar nici nu te grabi.. ca zau ca e dureroasa nasterea indusa. Sau mai precis majoritatea lor. Si eu eram nerabdatoare cu primul bebe
voiam sa termin o data cu micile mizerii ale sfarsitului de sarcina.
Andreea si galusca
si ghemotocul
asteptat pe 4 iulie 2005
Monica-Elena spune:
Mai e cineva care nu doarme la ora asta? Nu stiu de ce dfar nu am somn bebe Bocanila si tati sforaie numai mami umbla ca zaluda prin casa.![]()
Monica si Bocanila de 36 sapt din burtica
AMR 22 zile
Esentele tari se tin in sticlute mici.
AC spune:
Eu nu dorm
si galusca sforaie obosita de atata alergat si dat pe tobogan
. Al meu e la job incercand sa termine cat poate inainte de bebe ca sa fie apoi putin mai liber... vino pe chat de vrei
desi zau ca ar trebui sa incerci sa te odihnesti cat mai poti
.
Andreea si galusca
si ghemotocul
asteptat pe 4 iulie 2005
Monica-Elena spune:
Neata burtici! Uite ca iar nu am somn. Cred ca am ceva emotii ptr ca mergem azi la control. Am chef de plimbare. E asa de frumos afara.
Monica si Bocanila de 36 sapt din burtica
AMR 22 zile
Esentele tari se tin in sticlute mici.
cin spune:
Neata fetelor..
Andreea ma bucur ca bebe s-a intors si poti naste normal...si eu incep sa sper ca voi naste la fel...
Monica...bafta la eco si te asteptam cu vesti bune..
Mai fetelor...am ajuns maniaca...cum vad cate o gravida pe strada ma uit la forma burtii si mi se pare ca toate sunt rotunde si frumusele, numa a mea-i in colturi..![]()
Am inceput sa merg noaptea la wc cu ochii inchisi, ca sa nu ma trezesc..si bebe e un dulce...ma lasa sa adorm repede..e un bebe tare cumintel...
Nicoleta (33s)
http://photos.yahoo.com/chireanicoleta
anis spune:
'Neata fetele...
Asa e m-ati prins cu lectiile nefacute...o sa citesc din urma despre spalatul hainutelor...
Ce ma bucur ANdreea pt tine...te asteptam cu vesti care sa aibe legatura cu un bebe frumos si sanatos!
Irina, merci pt raspuns...azi vreau sa ma duc sa mai cumpar cate ceva...de fapt in principiu trebuie sa cumpar lucrurile pt bagajul de spital, pt ca pana acum n-am luat nimik....si va trebuii sa spal si lucrurile lui bebe incepand cu saptamana viitoare..de fapt dupa ce apare mobilierul in camera lui bebe.Tu cum esti cu ZZ?
Monica-Elena, sora-mea....nerabdatoare...energica...oare sa se grabeasca gineri-miu sa iasa??? Ca asa se zice...AR TREBUII SA TE ODIHNESTI>>ca dupa aia nu mai apuci>>>sa_mi dai sms dupa ce iesi de la control> O SA-TI TIN PUMNII!
AniS
si bebelina mea dulce 32+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
cin spune:
Mai fetelor...ce somnoroase sunteti...da-i tare bine..![]()
http://photos.yahoo.com/chireanicoleta
cocoloasha spune:
Buna fetelor !
Am pus si eu niste pozici :
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vulpitza_simpatica/album?.dir=26b1&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Va pup,
Cocoloasha,mamica de cocolosh 32+
,Victorash
Katink spune:
Buna dimineata!!!
Ce bine e acasa!!! ![]()
cocoloasha frumoasa esti, si iti sta tare bine cu culoare asta.
Bravo puiului tau Andreea , deci nu nasti maine! Sa dea Dumnezeu sa stea in pozitie buna cat mai aproape de termen si sa ai o nastere usoara!
Anis cu spalatul hainutelor iti mai scriu ce am mai scris
, le voi spala separat, cu acelasi detergent, parfumant si balsam de rufe pe care il folosesc si pentru hainele noastre, le voi calca si atata. Asa a facut si sora mea si mandra ei nu are si nici nu a avut nimica pe piele...
Bafta la control azi Monica-Elena, te asteptam cu vesti bune.
Eu am dormit ieri 2 ore la pranz si seara m-am culat la 9.30 cand inca era lumina afara
, si tot am dormit pana azi dimineata la 7.30. Probabil din cauza lipsei de fier ma simt mai obosita... Oricum continui sa iau 2 apstile pe zi si i-am mai acordat o sansa siropului din plante de care v-am mai scris...
Bogdana tu cum mai stai cu fierul, ti-ai mai facut analize? Tot 2 pastile iei si tu in continuare?
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 33sapt.
Fotografii
mamini spune:
Andreea, bravo, acum te-oi fi stresat tu cu ghemotocul-balerin-patinator, dar uite ca a fost cuminte pina la urma!
cit despre stresurile mele, cum ii ziceam si lui Gabi ieri, nu mi le caut singura- am fost la un curs horror si ne-a imputzit tanti aia numai cu nenorociri, nimic frumos, ca seara incercam la un moment dat sa imi creez singura imagini rozalii: bebe, bebe, bebe frumos...- si cum spuneam si ieri, nu le iau in tragic, dar e bine ca stiu ce poate merge rau si o sa ma bucur pt fiecare chestie care merge bine.
Irina, mult, putin,cit ai tuns, daca ti-a ridicat putin moralul, e super.
eu am dormit azi-noapte si sunt tare incintata, m-a lasat si fata si m-a si obosit iubitul meu bine
- cel mai bun somnifer.
pupici
M30+