Mamici de iulie-august 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 8
mamini spune:
Eeeeee. mai Anda, eu nu am zis ca nu doare deloc-acuma daca simti ceva o sa ma injuri...evident depinde de cine face, ce mina are...dar nu doare ca la frezat si nu dor dintii. un pic dor gingiile cind curata piatra de pe ei.un pic. dar trece imediat si rezultatul merita...senzatia de curat si de neted si lucios...comparatia cu cosmetica a fost buna- un pic de disconfort si apoi...wow! o sa vezi ce bine o sa te simti si ce tare o sa iti placa.
M
Monica-Elena spune:
Da Irina cam 2 saptamani ar mai fi pana iese printul. Sa vedem ce zice azi la control dna dr. La ultimul control ramasese ca pe 28 iunie stabilim data cezarienei. Sa vedem ca il simt miscand tare jos.
Kulta cred ca e normala starea ta ca si eu am tras o portie de plans aseara din senin. Lasa ca trec ei si hormonii astia si ne facem noi fete cuminti.
Anis sper ca gierele tau sa stea aclo inca 2 sapt. maine intram in 37 de saptamani.
la toate burticile si mai ales laurei cu cei doi strumfisori
Monica si Bocanila de 36 sapt din burtica
AMR 22 zile
Esentele tari se tin in sticlute mici.
andatudor spune:
HE HE HE !!! Ce dulce esti Mamini!!! Acum iti dai seama ca nu ma astept sa fie ca la fotograf,putine dureri acolo,tre' sa fie...ca doar de aia mergi la stomatolog!
Daca nici pe astea nu le suport ce ma fac la nastere,nu? important e sa fie bine dupa aia!!
Anda si
buburuza din burtica 29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/album?.dir=2275&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
andre_ea spune:
Cocoloasha, vai ce rochita frumoasa! Vreau si eu! Asa ceva cautam si eu pentru nunta de peste 2 saptamani. Da-n Bucurestiu' asta mare n-am vazut. Si sigur ca e frumusica si mamica. Tare bine-i sta gatita!
Andreea, felicitari pentru rasturnarea de situatie! Ce cuminte e bb tau!
Si eu aveam cosmaruri ca nu e bb cu capul in jos si ca ma taie. Se pare insa ca sta cum trebuie. M-a palpat azi la gimnastica. Oricum merg la 4 la eco. si o sa stiu de toate.
Inca n-am reusit sa recuperez cu cititul. Da' nu ma las.
N-am vazut ce a scris Nicoll_Mada despre exercitiile de la gimnastica. Oricum ea a fost mai des. Eu azi am facut pentru prima oara exercitiile de respiratie si habar nu am sa imping, si dau tot aerul afara inainte de vreme. Sper sa reusesc pana la urma.
Pupici!
Andy si
33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
andre_ea spune:
Cocoloasha, vai ce rochita frumoasa! Vreau si eu! Asa ceva cautam si eu pentru nunta de peste 2 saptamani. Da-n Bucurestiu' asta mare n-am vazut. Si sigur ca e frumusica si mamica. Tare bine-i sta gatita!
Andreea, felicitari pentru rasturnarea de situatie! Ce cuminte e bb tau!
Si eu aveam cosmaruri ca nu e bb cu capul in jos si ca ma taie. Se pare insa ca sta cum trebuie. M-a palpat azi la gimnastica. Oricum merg la 4 la eco. si o sa stiu de toate.
Inca n-am reusit sa recuperez cu cititul. Da' nu ma las.
N-am vazut ce a scris Nicoll_Mada despre exercitiile de la gimnastica. Oricum ea a fost mai des. Eu azi am facut pentru prima oara exercitiile de respiratie si habar nu am sa imping, si dau tot aerul afara inainte de vreme. Sper sa reusesc pana la urma.
Pupici!
Andy si
33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
cocoloasha spune:
Multumesc multe fetelor pentru aprecieri !
Ce frumoasa,ca ma simt super grasaaaaaaaaaaa

.....
Andre_ea,rochita mi-am luat-o din Cocor,etajul 2,undeva pe stanga,aveau si alte culori : roz,bleu si verde,dar mie mi-a placut mai mult portocaliul asta - mie mi-a placut ca a fost asa,un pic discreta,nu s-a vazut prea tare burtoiu.....
Voi mai puteti,ca eu abia astept sa nasc.....cine mai naste la Polizu?
Cocoloasha,mamica de cocolosh 32+
,Victorash
cris.ana spune:
Buna dragele mele,
Nu stiu voi cum sunteti, dar eu....am inceput sa ma cam framant cu gandul la nastere, mai ales ca nu prea am primit incurajari cu privire la aceasta.Stiu si am stiut dintotdeauna ca nasterea este grea si tocmai de aceea acum cand ma apropii cu pasi repezi de momentul acesta....Sunt convinsa ca nu sunt singura care gandesc sau simt asa, dar sunt constienta ca n-ar trebui sa-mi fac griji in privinta asta, caci nu ma vor ajuta la nimic, ci din contra...Imi fac griji si ca fetita mea nu este bine..etc.Mi s-a tot spus ca nu suntntem compatibili eu si sotul meu, de grup.Deci cu Rh-ul este in ordine, dar cu grupa sangvina se tot spune ca nu ne potrivim....
Nu stiu ce sa mai zic!?
De ce mi-ati sters numele fetitei mele din prima pagina.Am observat ca i-ati trecut numele atunci cand v-am spus cum se numeste si azi am constatat ca i l-ati sters.
Acum sunt 31 de sapt.plus trei zile.Mi s-a spus ca am colukl intredeschis, credeti ca este o problema, s-ar putea sa nasc mai devreme? Nu prea doresc asta, va imaginati.Am tot felul de nelamuriri si intrebari, dar nu prea am cui sa i le pun...Stiu ca voi nu sunteti medici, dar poate stiti mai multe decat mine, de aceea mai vin cu intrebari la voi.
Va pup pe toate.
corbioana spune:
Salut fetelor, azi ma simt mai bine doamne ajuta sa nu mai am deloc contractii, oricum iau cate o nospa preventiv, azi inca nu am luat dar nu strica una de control.
Monica ce putin mai ai!!! Ce bine ca ai intrat in 37 de acum e safe, nu mai conteaza!!! Mai iei inca gynipral? De-as ajunge si eu in 37 pt cezariana uffff... Eu nu inteleg de ce mie mi-a oprit gynipralul la externare. Ma rog.
Katink am vazut cat am stat in spital ca mai toate pacientele aveau fier prescris mai ales cele cu probleme in perfuzie. Mie mi-a dat Tardyferon Fol 2 tablete pe zi. Ceva o fi cu el. Bine ca esti bint si tu si bb si stati cuminciori acasica.
Eu sunt cat pot de cumintica citesc mult dar nu prea mai am chef de citit decat romane in loc sa citesc ce fac eu cu Andrei dar ...o sa stresez lumea care mai are si o sa invat atunci ce sa facem...
Va pup pe toate si numai bine!!!
Ioana
sapt.35
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Irda spune:
Salutare fetele!
Cred ca Daria imi face o adaptare d'aia pas cu pas ca sa nu fiu prea shocata cand o veni si-o sta juma de noapte cu ochii pe pereti! 
La noi s-a inversat ziua cu noaptea....asa ca noaptea pana pe la vreo 3.30 ne tot fatzaim si apoi dormim cu pauza de la 6 la 7.00 cand pleaca tati la serviciu......dupa care somn de voie cam pana pe la 12.00.
Sunt tare mandra de mine....am reusit sa spal si sa calc hainutzele de spital (azi dimineatza pe la 6.30 calcam
)! Sunt asa haioase si miiiici ale Dariei...
...o si vedeam imbracata in ele! M-am apucat de bagaj ca luni spre marti am zis ca o pierd prin pat pe scumpa asa de tare se impingea in col.....si eu imi faceam griji ca nu aveam hainutzele spalate.....uffff ...il si vedeam pe Mihai zapacindu-le la masina de spalat de-a valma, iar la calcat...(mai bine ne abtinem)!
Super dragutza si rochita si gravidutza Cocoloasha!
Tu cate kg ai luat pana acum?
Pupici
Irda
31+3 si bebe Daria
http://community.webshots.com/user/irdaria
mamini spune:
Cocoloasha, chiar arati f bine si e tare draguta rochia ta!
Cris.ana cu numele fetitei, nu stiu ce sa spun, da un pm celei care a editat listutza si se rezolva. col putin deschis mai au fetele pe aici, dar au fost la medic si au primit tratament sau indicatii. de ce nu vorbesti cu dr tau? nu fi rusinoasa, e pt binele copilului tau sa pui intrebari si sa ceri cel mai bun tratament. du-te si insista, ar fi cam devreme sa nasti acum, asa ca fa tot posibilul sa o tii un pic mai mult la caldurica! incompatibilitatea de grup nu da probleme ca cea de Rh decit in anumite situatii si in principiu la nastere, deci e doar bine de stiut si eventual de dozat anticorpii. serios, du-te la dr cu listuta cu griji si intrebari-dr tau stie cel mai bine toata povestea ta si toate problemutzele si cere sa ti se lamureasca nedumeririle, sa ti se dea analize si sfaturi, e dreptul tau si in fond, in RO voi "cotizati" tot timpul la dr vostri,daca ei stiu sa ceara si sa ia, de ce sa nu cereti si voi ceva in schimb?
iti tinem pumnii sa fie bine!
M