Mamici de iulie-august 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Mi-am facut programare la salon pt pedichiura, suvite si tuns la varfuri.
O sa ma fac frumoasa pt Aidan :)

Adriana si Aidan 37+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Of, e intr-adevar greu si parca nu-i nici o iesire. Oricum, stau mai bine decit la prima sarcina cind plingeam in fiecare zi, din orice(din senin). Colac peste pupaza, mi s-a mai rupt o bucatica dintr-un incisiv inferior central(era portelan) si miine tre sa imi fac programare la stomatolog.
Mamini, te rog daca-mi poti spune, ce mi-ar putea face, l-ar putea reconstitui din muovi? Ar fi compatibil? Ca o solutie provizorie pentru ca imi voi face unii noi dupa ce nasc.
Katink, Dede, OanaC,ZenaO teoretic stiu ca e doar o stare si va trece mai devreme sau mai tirziu dar practic, e cam greu sa ma autoeduc putin.
Blackpanterro, parca nu-mi vine csa cred cit de putin mai ai si pe deasupra mai ai si colul deschis
K30+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Buna seara burtici,

mi-a trebuit ceva timp sa citesc tot ce-ati scris, dar imi place asa... Eu am fost de-am cumparat lucrusoare pentru bebe, sunt atat de incantata!!!!! Am cheltuit cca 2 milioane si mai avem de cumparat...

Boga, mi-au dat Aciclovir sa dau pe bubitze, dar am preferat sa dau cu tinctura de galbenele. A fost ok pana acum...

Katink, ce grasunica este dulcineea ta!!!!! A mea avea la 3o sapt. 1500 g!!!! Este slabutza, dar recupereaza ea!!

Adriana, banuiesc ca ai lucrat din greu pentru centimetrul ala!!!

Va pup, intru mai tarziu,

Irina si bebe 31 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Kulta, merge reconstituit cu compozit(muovi), depinde si cit e de mult ciobit, totul e sa aiba niste silanti potriviti care sa prinda pe portelan( sidos-muovi), dar cred ca au. daca e doar portelanul ciobit o sa iti spuna ca esti ok, dar insista, spune ca te deranjeaza tare...
azi ma gindeam cite sacrificii am facut pt cariera...m-am mutat la nici 200 de km de Cercul Polar de Nord- imi amintesc cum stateam in camping cu sotul, cu masina plina de bagaje, stiam ca el pleaca a doua zi aici unde stam acum( 600km mai in sud), nu gasisem apartament de inchiriat, ma si vedeam raminind la naiba in praznic, cu bagajele, singura, homeless...imi amintesc cum ma uitam la mare si era un frig...si fumam si ma gindeam: sunt nebuna! si a trecut,am gasit cazare, am facut scoala... nu zic ca nu a fost greu, dar a trecut si acum nu mai sunt asa sigura ca a meritat atita suferinta...poate mai bine faceam un copil si o luam mai usurel...dar pe rind, pe rind, nu toate odata. o sa faci tot ce ti-ai propus si o sa ai si copiii mari.
stii cum zic finlandezii: lucrurile au un obicei al lor de a se aranja...
M 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Sa nu imi ziceti ca iar ati mai vorbit cat timp am lipsit eu..dar totusi intreb.Ce cosmetice ,de la ce firma luati pt bebe??
Azi noi am fost la cumparaturi...am mai luat una alta pentru bebe...dar pt mine pt bagaj n-am gasit decat 2 camasi si un sutien...ca in rest nu mi-a placut.

Cate astenuturi de pat luati pt bebe? complete sau nu sau cum?

AniS si bebelina mea dulce 32+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Aaaaa altceva..stie careva ce vitamine au ciresele? Ca nu stiu ce sa ma m-ai fac, de 2 saptamani eu mananc zilnic cate 1-1.5kg de cirese..as manca non stop.Inainte de sarcina mancam ..dar nu in cantitatile astea....O sa o botez Ciresica pe bebelina mea dulce ..

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

eu am luat cosmetice Natusan, asta e pe-aici...
4 cearsafuri pt patut si 2 de plapumica, perna nu se pune la bebe.
M

Mergi la inceput

Ce ziceti fetelor...deschid deja urmatorul capitol??? Ca parca vad ca maine dimineata vorbiti si eu dorm......asa ca mai bine il deschid acum si cand ajunge aici la 10..treceti la urmatorul capitol..OK?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Salut,

Hop si eu dupa mult timp. Eu tot la servici inca...mai vin pana pe 1 iulie. Mai e cineva care merge la servici pana in sapt 38? Ma gandesc daca n-ar trebui sa stau acasa de mai devreme.

Andreea, ma bucur mult ca ai scapat de cezariana! Bravo voua (tie si lui bb) ca s-a intors din nou cu capul in jos. haha!! Ii place riscul??

Kulta, capul sus. Sigur o sa se rezolve. Si eu ma gandesc de multe ori ca ce se mai intampla cu cariera mea. Ca parca tot sta pe loc. Si cand ma uit inainte nu vad prea mult ce pot face cu ea. Aveam in plan un MBA...dar cred ca mai dureaza pana atunci. Dar asta e. E greu peste tot, dar cand n-ai ajutor e si mai greu. Acasa ne-ar fi fost mai usor sa facem scoala amandoi. Ne ajutau parintii. Aici e pe rand. Cum zicea si Delia...solutie cred ca gasesti daca te mobilizezi. Hai hopa sus. O sa ai doi copii minunati. Asta e o motivatie.

Va pup,
, 35s+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Adriana, oau...chiar mai ai putin. E f bine ca nu ai simtit and te-ai dilatat deja 2 cm. E super. Vroiam sa te intreb daca ai cerut tu clisma, sau ti-au oferit ei? Ca aici nu zice nimeni nimic nimicutza de chestia asta.
Pe mine inca nu m-au controlat de dilatatie...si clumea, m-au chemat la 2 sapt nu la una. Deci ma duc abia peste o saptamana la dr.

, 35s+5

Mergi la inceput