Mamici de iulie-august 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Katink si Peca, nici aici nu se naste cu dr care te ingrijeste toata sarcina. Macar la voi ii suna sa vna si daca ajung OK....
Aici in schimb stii de la inceput ca e cu cine te nimeresti.

, 35s+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Kulta, clar nu este "numai o stare" ceea ce simti tu, ci rezultatul firesc al unor nemultumiri serioase legate de propria persoana. E normal sa te sperie faptul ca in acest moment personalitatea ta este cam unilateral axata pe aspectele ei de mama si sotie. Si eu am trecut printr-un episod asemanator dupa ce s-a nascut Eva. Eram inca studenta, nu apucasem sa imi fac o cariera (daca ii pot spune asa, ca nu prea ma incanta termenul) si nici nu stiam daca voi mai apuca.
Dar zice bine Mamini si proverbul finlandez ca lucrurile au modul lor natural de a se rezolva.
In fond stii si tu bine ca tine numai si numai de tine sa schimbi ... si sunt sigura ca ai forta necesara sa o faci daca iti doresti. Dar pentru asta cred ca trebuie sa incerci sa analizezi rational si obiectiv ceea ce doresti cu adevarat de la tine si viata. Si poate nu e momentul potrivit acuma sa ai pretentia de la tine sa fii obiectiva . Mai bine sa zimbim si sa luam fiecare zi pe rand.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 33 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Moni clisma am cerut-o eu pt ca mie foarte teama de "accidente" :) stiu ca nu as fi nici prima nici ultima dar totusi nu vreau sa mi se intample.Nu am stiut ca imi vor da acasa dar este simplu de folosit, este ca un tub care are capatul f subtire si este umplut cu un fel de gel cu solutie salina, apa si sapun.

Parerea mea este ca e mai bine sa am clisma.Macar voi fi linistita in sensul asta :)

Adriana si Aidan 37+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Kulta, Mamini, abia am venit si eu de la dentist; mi-a pus plomba (post) peste care o sa-mi puna coroana, dupa ce nasc. Eu am fost de atitea ori la dentist de cind am ramas insarcinata, nici nu mai tin minte (de mai multe ori acum, decit inainte de a fi insarcinata) ... chiar rideam azi cu dr ca bebelusa mea o sa se faca medic stomatolog (apoi o sa-i povestesc eu de unde are ea "pasiunea" asta) ... Dar cine tocmai si-a cumparat o cutie mare de vata de zahar , tot nu ma las

Adriana, ai incercat sa folosesti chestia aia? Daca doare? Si eu ma gindeam sa cer asta (sper sa imi dea si mie), dar daca doare prea tare, atunci mai bine fac kk pe ei, decit sa sufar eu . Este la fel ca douche-ul, ala care se foloseste pt spalaturi vaginale (cind nu esti insarcinata)? Daca da, atunci mai merge. Mamini, Dede, voi stiti ceva de asta, daca doare sau nu?

Monicutz, aici daca ai dr tau, trebuie sa fie afiliat la spitalul unde vei naste. Asa nasti cu el/ea. Daca nu, nasti cu cine este. In plus, uneori se intimpla ca dr tau sa nu fie de garda sau nici foarte aproape de spital si daca nasti mai repede, nu mai apuca sa te vada decit dupa ... Eu am noroc pt ca dr mea este intr-o practica/grup cu alti 4 dr si m-au vazut toti pe rind. Ei fac de garda mereu la spitalul ala cite 1-2 de fiecare data, asa ca oricind as naste, acolo este cineva care ma cunoaste. Este si mai bine, cabinetul lor este intr-o cladire conectata de spital printr-un coridor aerian, iar spitalul de copii de aici este tot asa, conectat de spitalul unde voi naste printr-un coridor aerian.

Gabi, ce filosoafa esti . Intotdeauna mi-au placut raspunsurile tale . Ce facultate ai facut? Ma gindesc cum filosofam si eu prin liceu si facultate (mai putin), dar de cind am venit aici sint f practica si chiar daca mi-as stoarce creierii sa fiu mai "profunda", nu se poate, asa ca e bine cind mai citesc ce frumos explici tu unele chestii ... Fain de tine!

Anis, poti sa cumperi orice iti place, dar sa fie de bumbac. Mai ales cearsafurile de patut, ca celelalte nu conteaza foarte mult daca sint de bumbac sau nu. Cearsafurile sint cele mai importante. Cind le cumperi, vezi si ce densitate au si daca sint prespalate, ca s-ar putea sa ai surpriza ca atunci cind le speli prima data sa intre la apa asa de mult, ca nu le mai poti pune peste salteluta. In rest, tot ce iti place, ce vrei si ce te face fericita cind te uiti la patut . E bine sa ai vreo 3-4 cearsafuri, de diferite culori sau acceasi culoare.
Peste salteluta, eu am pus o invelitoare de saltea waterproof (care este pe elastic si acopera toata salteluta) si peste asta am pus o chestie (pad) tot waterproof, dar este numai de marimea patutului, apoi cearsaful; asa ca atunci cind bebelusa face pipi si iese pe dinafara, nu o sa trebuiasca sa schimb toate pina la saltea; o sa schimb doar cearsaful si padul ala si pun altul in schimb. Ma gindeam sa mai pun si peste cearsaf un pad mai mititel, chiar in zona funduletului, in caz ca se intimpla noaptea; asa nu voi sta in miezul noptii sa schimb cearsaful ...
Cosmetice, am cumparat servetele/wipes uscate pt spalat bebelusul (fara arome sau alcool), cu sampon de bebelus in ele, de la Huggies. Cred ca abia au aparut pe piata. Gel de dus/sampon o sa folosesc tot de la Huggies sau Johnson's ... Mai vad eu ce o sa-i placa bebelusei; nu am cumparat prea multe acum, doar ceea ce am folosit/incercat si eu si mi-au placut; fara miros puternic.

Oana C si 35+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Mamini, chiar ca a fost greu pentru tine, pentru voi si ma intreb ca si tine: a meritat? Din punctul meu de vedere acum, eu cred ca da, a meritat. Acum esti linistita.
Cit despre ciobitura dintelui, e o bucata destul de mare si e chiar in fata. Se vede dintele meu(ciotul) care era imbracat cu portelan si le-am zis ca tre sa-mi gaseasca loc la urgenta pentru ca ma doare.
Gabirus, si eu speram ca e numai o stare trecatoare dar de vreme ce am inceput sa caut inscrieri la Colegiu deja pe net si sa imi pun actele necesare la punct, nu mai e o gluma. Oricum, am decis de comunacord cu sotul ca voi face acel colegiu de Nursing in Lb engleza (tine 3,5ani).Inscrieri se mai fac si in August, cind vine bb.
Monicutz, stiu ca trece in momentul in care voi intrezari ceva la orizont.Sunt tare incapatinata cind vine vorba de scoala. Eu in Ro am terminat Dreptul desi as fi vrut medicina(Drept au vrut parintii). Daca as fi facut ce as fivrut eu, acum mi-era mai usor.
Va pupic,
K30+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

Monicutz eu sunt in s37...sambata voi intra in s 38 si inca sunt pe baricade la servici.

Luminita draga nu te stresa la orice prostie zisa de un medic sau altul...la 34 s s-a nascut un bebe cand am nascut eu prima data si avea fix 1.7 kg....deci nu e o regula ....si in plus la Cluj niciodata nu ti se va spune ce greutate are bebe pt ca aici se considera o ghicitorie modul acela de calcul cu volumul lui bebe vazut la echo. Eu in locul tau nu m-as stresa sub nici o forma....

Pupici,

Ioana & Co.
Daryus & bb mica din burtica 37s (Darianna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neatza, burticutze...cum se simt fetele azi?
Eu m-am urnit cu greu la munca..mi-e somn, pt ca evident somnu-i mai dulce fix atunci cand suna ceasul sa ma trezesc..
Monica si Luminita...noutati de la doctor?
Nicoleta (33s)

http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Continuarea:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51202" target="_blank">Mamici de iulie-august(48)

AniS si bebelina mea dulce 32+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Cin, IoanaCo, se pare ca noi ce mai bintuim pe site la ora asta. Fetele dorm dragutele de ele. Ce-mi doresc si eu sa pot dormi muuuuuuult dar nu mai pot. Bb imi da suturi, in dormitor e prea cald pentru mine, Danuta doarme rau tot din cauza caldurii si se trezeste des sa bea apa............of. Nici nu vreau sa ma gindesc ce va fi dupa ce vine bb2.
Pupici si sanatate
k30+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Kulta, lasa..nu te mai gandi de-acuma...vei vedea ca va fii mai rau..evident glumesc..
si mie mi-e teama de tot ce presupune un bebe mic..incepand cu nasterea lui si mai ales de cum ma voi descurca ca mama...sper sa fiu o mama buna, sper sa-l educ asa cum trebuie...o gramada de aspecte la care...din pacate, inca nu ma pot gandi...dar traiesc cu convingerea ca va fii bine..

http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

Mergi la inceput