pacientele dr. Mihalache CFR2 (cap.3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxroxrox spune:

Draga Mura, sunt nou intrata pe forum si am la activ 2 inseminari nereusite efectuate la Giulesti....sunt hotarata sa schimb medicul si m-ar interesa sa iau legatura cu Dr.Mihalache si DR.Matei
Spune-mi te rog unde au cabinetul privat sau un telefon de contact....unde este spitalul CFR2?
Te rog frumos sa-mi comunici cat de "abordabila" este d-na doctor...eu sunt disperata deoarece astept de 4 ani sa am un BB iar diagnosticul pt.cuplu este "infertilitate din cauze inexplicabile"
Eu am facut investigatii HSG, histeroscopie....totul este OK
sotul are in jur de 60milioane spermatozoizi, procent bun de motilitate si totusi nu se intampla.
Este adevarat ca am ajuns niste roboti si facem dragoste...daca pot spune asa numai in perioada fertila...a devenit rutina, ca o sarcina de servici.
Astept raspuns si multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

salutari!!!!!!!!!!

fetelor si eu sunt tot zodia leului!!!!!!

MURA-hai iubito cu rezultatul de la betahcg nu ne mai tine in susppans!!!!!!!!!e deja ora 20.10!!!!!!!!!!!!doamne da sa fie cu ochisoriiiiiiiiiiiiiiii

fetele eu nu prea pot sa intru ca calc meu e la reparat si cred ca va dura putin pana-l gata......acum am dat o fuga la un netcafe....o sa mai intru zilele uramatoare cand imi fac timp.....

eu sunt in ziua 3 dupa inseminare.......mai am de asteptat pana o sa stiu rezultatul.....pana atunci o sa-mi ocup timpul cu piscina...plaja....plimbari...etc....nu vreau sa ma las dusa de val si sa ma gandesc tot acolo.!

va pup dulce pe toate si sa fiti cuminti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Dragele mele imi pare nespus de rau ca trebuie sa va dezamagesc din nou dar analiza mea este tot zero.
Se pare ca nu am reusit nici de data asta. Asta e, mergem inainte.
Pana la urma tot o sa reusim noi.
Vad ca ne-am inmultit, asta nu poate decat sa ma bucure.
Aysha, inseminarile se fac doar la spital pentru ca acolo are Matei aparatura necesara pregatirii spermei. La cabinetul particular al dr. Mihalache se fac ecografiile si tot restul.
Rox, atat dr. Mihalache cat si dr. Matei sunt extrem de simpatice si foarte abordabile. Mihalache este tanara cred ca are cam 30 si ceva de ani si este o dr. super, este specializata exact pe infertilitate si probleme de genul acesta. Daca ai mare parte din analize sa le iei cu tine cand te duci pentru ca nu este ca alti doctori care te pun sa repeti analizele la nesfarsit pentru ca nu vor ei sa vada analize facute in diverse locuri.
Nr. de tel de la cabinet, unde ar trebui pentru inceput sa iti faci o programare si sa mergi sa stai de vorba cu Mihalache este 4103372, adresa este Str. Novaci nr. 4 bl.S9, sc.1 ap.4, interfon 4C. Mobilul dr. Mihalache este 0722440266 iar cel al dr Matei este 0723210880.
Singura analiza pe care s-ar putea sa iti ceara sa o repeti poate fi spermograma pentru ca Matei face niste super spermograme si cred ca nici nu face IAS fara a vedea inainte cu ce lucreaza.
De curiozitate la ce medic ai fost la Giulesti???
Multa bafta fetelor.
Si.......... mergem inainte, sa nu va demoralizati din cauza ca nu am reusit eu nici de data asta. Eu sunt linistita, stiu ca intr-o zi voi reusi si eu si voi asa ca ..... HAI LA LUPTA FETELOR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Offf, MURA, nu vestea asta o asteptam ... dar n-avem ce face, mergem inainte, pe principiul 'perseverenta este cheia succesului'! Vom incerca pana vom reusi, si apoi vom face schimb de experienta, sunt sigura de asta!

Eu am ceva intepaturi dar nu numai in partea stanga unde s-a vazut foliculul ala, ci si in partea dreapta, eu sper sa fi crescut foliculul ca era cam anemic, si poate mai apar si altii... maine dimineata ma duc la spital la eco, mi-a zis la maternitate, cladirea din mijloc, intrarea prin spatele spitalului si etajul 2 (sper ca am retinut bine si sa nu bantui pe acolo... ) Problema e ca nu mai tin minte unde e spitalul, stiu ca treceam mereu pe langa el... cred ca o sa caut pe harta...

KLA, fetita nu exagera cu piscina, da? Poate vii cu vestea de tripleti , ai avut ceva productie luna asta! Se vede ca esti zodia leului, ai multa energie!

Roxroxrox si AYSHA, bine ati venit printre noi! Fetele de aici sunt tare inimoase!

Va pup pe toate si va doresc un week-end cum va place!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

MURA, imi pare rau, pui, pe de o parte, dar pe de alta parte, ma bucur ca stai bine cu psihicul. Exact asa gandesc si eu, nimeni nu imi poate scoate din cap ca o sa am copilul meu, atata timp cat am un uter, 2 trompe, 2 ovare si cativa, restul e o chestiune de timp, rabdare, bani si credinta.Asa ca luptam, pana la victoria finala !
Natasha, creste-ti-ar foliculii !
P.S.Mura, ai incercat sa afli care este cauza atator nereusite? am inteles ca se poate induce ov. cu o injectie... cat mai aproape de momentul inseminarii...nu stiu, zic si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

'Neata fetele, dragutele!
Am vesti, nu stiu ce sa zic, daca bune sau mai putin bune. Am fost la eco, si din cele 2 chisturi unul a disparut, asta ar fi de bine, iar celalalt, pe stanga, a mai scazut putin (27 mm). Am stat f. mult de vorba cu d-na dr., foarte draguta, ca de obicei.Am hotarat sa nu mai iau anticonceptionale, si sa vedem daca pe ov. drept avem ceva luna asta, asa ca o sa-mi faca monitorizare. Propunerea a fost mai mult a mea, caci imi propusese sa mai iau trei luni de antic.Alta varianta, stiti voi, laparoscopia, dar nici de-asta nu prea vreau. Asa ca poate am noroc si apare ceva pe dreptul.Altfel mi-a zis ca nici la FIV nu ma primeste cu chistul ala, dar eu sunt optimista, nici nu ma gandesc la FIV, deocamdata. Varsta e singura care ma cam sperie, in curand 31...
Va pup pe toate, si s-aveti o saptamana excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Aysha, eu nu am ovulatie deloc si tocmai de aceea am facut cate 2 fiole de Menogon din a 2-a zi de CM pentru a forta ovarele sa produca foliculi. Cand foliculii au crescut destul de mari pentru a putea fi fecundati am facut o injectie care sa ii sparga si apoi inseminarea. Se pare insa ca ori nu s-au intalnit ovulele mele cu spermatozoizii ori s-au intalnit s-a format bebe dar acesta nu s-a prins de uterul meu.
Numai Dumnezeu stie ce sa intampla dupa inseminare, nici un doctor nu iti poate spune ce se intampla atunci.
Nu ai cum sa monitorizezi evolutia celor 2 dupa inseminare. Pana in ziua inseminarii totul sta in puterea doctorului si a medicamentelor dupa inseminare totul sta in puterea lui Dumnezeu.
Cam asta ar fi.
La FIV este aproape la fel. Totul sta in puterea doctorilor si a tehnologiei moderne pana la momentul embriotransferului dupa aceea ramane treaba lui Dumnezeu sa ajute acel embrion sa se prinda de uterul tau si sa creasca si sa se faca mare si frumos.
Jumatate din treaba o fac doctorii si jumatate (jumatatea cea mai importanta de altfel) o face Dumnezeu pentru ca doctorii nu mai au nici o putere dincolo de acest moment.
Multa bafta celor care sunt in asteptare. Acum stafeta e la voi, eu nu am reusit sa trec pragul , poate reusiti voi sa-l daramati si apoi sa venim si noi repede dupa voi pana nu se ridica la loc pragul acesta nesuferit.
Multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mura, sa te ajute Dumnezeu ca luna asta sa fii .

kla, si mie imi era clar ca esti o zodie de foc. Banuiesc ca stii: mare atentie la bai/dusuri fierbinti - sint interzise in primul trimestru de sarcina.

Natasha, cum a fost la eco? Balantele sint norocoase, trebuie sa curind.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Buna-dimineata!

Povestea foliculului continua... duminica la pranz (ziua 13) m-am prezentat la spital, se pare ca foliculul a crescut la 18,5 (de la 15 mm in ziua 10) si endometrul trilaminar 8,2 (de la 8 mm), mi s-a parut foarte putin... pe ovarul drept aveam mai multi foliculi mici, fara importanta... Cert e ca luni dimineata la 8 fara un sfert am fost din nou la spital: nici urma de folicul, lichid prezent in fundul de sac douglas, ovulasem intre timp... Partea proasta e ca sotul meu a plecat in delegatie luni dimineata si ultima data cand am prestat a fost duminica dimineata... eu am sperat ca voi ovula prin ziua 15-16 la cat de greu crestea, (sotul meu se intoarce in seara asta) nici nu m-am asteptat sa se intample atat de repede... nici nu se mai pune problema de inseminare acum...concluzia: am ratat luna asta... asa prost m-am planificat, am facut degeaba monitorizarea. Una peste alta nici nu ma simt in apele mele, ma supara stomacul... Asta e, astept sa treaca luna asta, o sa refacem spermograma la dr. Matei (sa vedem si ce efect are tratamentul homeopat), am vorbit cu d-na dr. si am rugat-o sa fac stimulare cu altceva decat clomifen (a zis ca vrea sa se mai uite pe analizele mele hormonale mai intai), as vrea menogon sau puregon, ca vad ca fara stimulare n-am decat un amarat de folicul si apoi ... inseminare. Nu mai stau asa, ca pierd timpul degeaba...

MURA, referitor la inseminare, ai mare dreptate, am citit si eu destul de mult despre asta, sunt fete care au reusit de la prima inseminare si fete care au reusit dupa mai multe incercari. Ai spus foarte bine ca dupa inseminare numai Dumnezeu hotaraste... Si culmea e ca mai sunt situatii in care au renuntat la orice tratament si au ramas in mod natural. Conceptia unui copil nu tine numai de stiinta si tehnica... ci si de puterea divina.

AYSHA, intr-adevar trebuie ca sotul tau sa faca o spermocultura sa vedeti de unde nr crescut de leucocite, s-ar putea sa fie o inectie pe undeva, si antibiograma este utila pentru a vedea ce antibiotice trebuie sa ia. Despre inseminare, fii sigura ca iti voi povesti cu lux de amanunte.

Mihaela, e bine ca ai renuntat la anticonceptionale si ca te monitorizezi luna asta. Nu prea stiu eu cum e cu chisturile, dar stiu ca si metodele naturiste dau rezultate. Multa bafta luna asta!

KLA, tin pumnii in continuare sa se prinda bebe si la cat de optimista esti cred ca o sa se prinda!

Ioana, intr-adevar ma consider o persoana norocoasa, in viata am avut multe ocazii de care am profitat... dar legat de bebe... se cam lasa asteptat.

Va pup pe toate si astept noutati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Natasha,imi pare rau ca ai ratat momentul "fierbinte", dar incearca sa privesti partea plina a paharului : cu siguranta ovulezi ! eu mult timp nu am fost sigura daca ovulez sau nu, dar eu am ovulat luna trecuta cu un folicul de 22mm, deci difera la fiecare organism, ca si succesul la inseminare.
De azi am inceput stimularea cu puregon de 100 UI cate una pe zi, timp de 5 zile. Doamne ajuta ...iar sotul ia pastilute de tribullus si tinctura de branca ursului. Sa vedem
Va doresc mult succes !

Mergi la inceput