pacientele dr. Mihalache CFR2 (cap.3)
Raspunsuri - Pagina 7
AYSHA 2 spune:
Mura si celelalte paciente ale dr. Mihalache,
eu nu sunt pacienta dr. Mihalache dar va urmaresc de ceva timp. Pt. a avea copil, eu trebuie sa fac inseminare din cauza problemelor sotului. Am inteles ca procedura de inseminare a dr. Mihalache este net superioara, mai ales ca lucreaza cu un biolog bun. Va roooog muuuuult, spunet-mi cum procedeaza la inseminare si daca fetele au inregistrat succese prin aceasta metoda !!! Eu am o inseminare la activ nereusita si ma gandesc f. serios sa schimb doctorul...
Va doresc sa deveniti fete cu burtici ,
Aysha
Ioana75 spune:
Natasha, ma bucur ca esti asa bine
. Cit priveste legile, eu cred ca sint in stare sa voteze orice. Vedem la toamna ...
Multumesc de intrebare, eu sint bine, am fost ieri la a 3-a eco morfologica, de 30 de saptamini, la Pop. bb e bine, e o lunganca (are cu cine semana
) si s-a estimat data nasterii pe 20 august. Iar eu nici nu m-am apucat de bagajul de spital. Oricum, data cezarienei o s-o stabileasca Florina. Vreau sa merg saptamina viitoare la control, ca n-am mai vazut-o de multicel
.
Ioana
MURA spune:
Natasha, pentru inseminare ai nevoie de toata proba, nu se poate face spermograma cu aceeasi proba.
Poti sa aduci tu borcanelul in ambele cazuri si pentru IAS si pentru spermograma. Ar fi bine sa faci spermograma inainte, de fapt.... cred ca ai putea sa faci direct IAS pentru ca iti poate spune si atunci cu aproximatie cam cate milioane sunt numai ca nu iti poate face o analiza complexa cum se face cu intreaga proba folosita la spermograma.
Spermograma se face cu o parte mare din borcanel pe care o baga intr-o seringa pe care o pune intr-un aparat care numara cu exactitate nr. lor si mai da si alte rezultate, moblitate, durata de viata , chestii d'astea.
Cel mai bine , daca il poti convinge , ar fi bine sa duci tu o proba sa faca Matei o spermograma completa sa sti cum stai si daca are sau nu rost sa faci IAS acum (nu mai stiu daca a mai facut sotul tau spermograme si cum au fost). Sti si cati sunt si ce mobilitate au si tot tacamul.
Apoi faci IAS. Poti incerca si luna asta , de ce sa mai pierzi timpul, nu are rost.
Succes si sa fie cu ochisori.
Pupik
Sper ca nu te-am zapacit prea tare, sunt cam zapacita, sper ca am fost coerenta.
Natasha71 spune:
Buna-dimineata!
MURA, multumesc din suflet pt lamuriri (culmea stii care e? ca mi-am luat inima in dinti si am intrebat-o ieri pe dr. cand am fost la ea si mi-a spus EXACT aceleasi lucruri ca tine, apoi am ajuns acasa si am vazut mesajul tau
). Ai fost foarte coerenta

, dar cred ca esti acum cu nervii intinsi... sunt alaturi de tine si am emotii... si pt KLA

! Hai fetelor, daca ramaneti gravide o sa aveti parte de o galerie!!! Abia astept!
AYSHA, imi pare rau ca nu-ti pot da detalii acum, dar dupa ce fac inseminarea o sa-ti descriu totul
cu placere! Intr-adevar, d-na dr. Mihalache lucreaza cu d-na dr. Matei (biolog foarte apreciat)... Referitor la spermograma, si noi avem probleme
, la voi unde e hiba, nr., mobilitate sau forme normale? Am inteles ca dr. Matei analizeaza sperma mult mai detaliat, de aceea si noi vrem sa repetam analiza, pana acum am facut-o la medsana...
Ioana
, doamne se apropie tare nasterea! Ce mai trece timpul! Sper sa ne tinem de cuvant sa ramanem macar una din noi pana nasti tu! O sa fie zodia Leului, eu sunt fanul acestei zodii, vei avea o fetita cu personalitate! Cat despre compatibilitatea leu-balanta (tu esti balanta, nu?) numai de bine! (eu sunt balanta si m-am inteles excelent cu leii)
Stepha, homeopatul mi-a dat alte remedii. Tincturile de marar si de BU le iau... de la mine putere... in completare sa zicem... Referitor la marar (nu te superi ca-ti raspund aici, nu?): eu il iau intr-adevar pana in ovulatie si NU numai o luna (nu urmez tratamentul LIviei, ci intotdeauna mi-am facut niste 'adaptari' ale tratamentului, in functie de proprietatile plantutelor respective). Dar pe de alta parte nu cred ca este vreo problema sa-l iei pana in ziua 21, pt ca estrogenul secretat de organism in mod natural cunoaste o curba de genul: creste incet din primele zile ale CM, inainte de ovulatie creste brusc si inregistreaza un maxim preovulator, apoi scade dupa ovulatie (daca nu este sarcina) si scade brusc inainte cu 3 zile de la urmatoarea menstruatie. In caz de sarcina, nu mai scade, ci se mentine ridicat, ca si progesteronul.
Care mai e starea ta de spirit? Vino si tu mai des sa mai vorbim!E bine sa iti gasesti un echilibru, sa te relaxezi!
KLA, Terrapin, Mihaela va pup 

Am uitat sa va spun: ieri ziua 10 endomterul de 8 mm si un folicul pe o.stg. de 15 mm... duminica ma duc la spital sa fac din nou eco si in functie de asta hotaram daca fac inseminarea. Luna asta n-am facut stimulare, poate doar pregnyl voi face daca e cazul...
Sa aveti un weekend cum va place!

AYSHA 2 spune:
Natasha,si eu sunt zodia leului asa ca o sa ne intelegem![]()
Problemele sotului sunt mai multe : numarul ( doar 30 mil/ml), ceva la mobilitate, dar nu importante, si numarul de leucocite, cam mare. din pacate nu am putut sa fac o spermocultura cu antibiograma, ca nu se fac in orasul meu
luna asta fac o alta inseminare, de data asta cu stimulare cu puregon. sa vedem, daca Doamne fereste, este tot fara succes, vreau sa insist pe rezolvarea problemelor sotului, dar cu alt biolog si cu alt urolog. Am auzit de Calomirescu, urolog la spitalul Gerota, nu stiu excat prea multe despre el , o sa incerc.
Tie iti doresc sa-ti reuseasca din prima, ca sa scapi !!!
Te rog mult, dupa, sa-mi povestesti cat mai amnuntit cum a fost( daca poti )
Bafta
Aysha
AYSHA 2 spune:
Natasha,eu sunt in zodia leului, asa ca o sa ne intelegem bine![]()
Problemele sotului meu sunt legate de numar (30 mil/ml ), la mobilitate, dar nu prea importante, pe mine ma ingrijoreaza nr. de leucocite care este mare. Nu se face spermocultura cu antibiograma in orasul nostru, dar cu toate astea a luat tratament cu antibiotic. Luna asta fac iar inseminare cu stimulare cu puregon, sa vedem poate am mai multe sanse.Te rog mult sa-mi povestesti cum a fost, daca poti cat se poate de amanuntit.
Iti doresc mult succes, sa reusesti din prima, ca sa scapi de problemele astea.
Va pupa pe toate Aysha
MURA spune:
Dragele mele, sincera sa fiu nu am vrut astazi sa fac Beta HCG pentru ca m-am saturat de intepaturi numai ca m-au zapacit ai mei, m-a sunat cumnata si mi-a spus ca ea sta cu sufletul la gura si sa ma duc sa fac analiza. Asa ca m-am dus, la 7.30 o sa am rezultatul.
Sa imi tineti pumnii.
Stiti cum sunt??? INERTA. Parca nu mai am nici macar emotii. Nici nu mai astept cu sufletul la gura, nu mai simt nimic.
Aysha, hai ca iti povestesc eu ca sunt cea mai veche in domeniul inseminarilor. Eu am facut deja 6 inseminari in 3 luni cu Dr. Mihalache.
Se pare, dupa spusele doctorei ca din loturile in care am fost eu la inseminare doar eu si inca o doamna nu am reusit in rest toate sunt deja insarcinate.
Problema la noi este ca eu nu am ovulatie si sotul are cam 20-21 milioane spermatozoizi. Tu ai ceva mai multi. Acum depinde si mobilitatea. S-ar putea sa ai surpriza sa fie mai multi si mai buni pentru ca Matei e super. Scoate tot ce sa poate din spermograma.
Mihalache procedeaza in felul urmator. Iti face stimulare (daca este cazul) urmareste ecografic totul pana aproape de ultima zi inainte de ovulatie cand iti face Pregnyl pentru a sparge foliculii si la 36 de ore dupa injectie se face inseminarea. Te prezinti dimineata cu sotul sau cu borcanelul si in 1-2 ore e gata proba pentru a fi introdusa. Mihalache iti introduce sperma tratata direct in uter cu un cateter foarte subtire si stai dupa aceea pe masa o jumatate de ora. Dupa inseminare iti da Utrogestan sa pui intravaginal 2 dimineata si 2 seara pentru fixarea sarcinii. Dupa 14 zile faci ca mine analiza de sange Beta HCG sa sti daca esti sau nu insarcinata.
Cam asta ar fi tot.
Daca mai ai intrebari pune-le si te vom ajuta cu placere.
Succes mult cu inseminarea asta si daca nu ti-a dat doctorul tau pune si Utrogestan ca ajuta.
Pupici.
AYSHA 2 spune:
Mura,, esti o scumpa,
la ora 20,00 fix eu voi fi on-line pt. a afla rezultatul !Sper ca ni-l spui si noua...eu deja iti tin pumnii, stiu cum te simti, eu am fost asa vreo doua zile, ca nu am facut analiza de sange ci doar test.
Deja m-am aprins dupa dr. Matei ! Din p.d.v. al procedurii, asa a fost si la mine, doar cu biologul am un cui si cu leucocitele.
Dr. Mihalache face inseminare si la cabinetul particular, sau doar, la spital ? E tanara ?
Mult succes tuturor !
Aysha