pacientele dr. Mihalache CFR2 (cap.3)
Raspunsuri - Pagina 13
musete spune:
Natasha, Mihaela, multumesc tare mult pentru raspunsuri! Dar legat de ziua inceperii monitorizarii, ce puteti sa-mi spuneti?
Pupici, Musete
MURA spune:
Ce mai fac fetele?
Kla, tratamentul cu Gonal a fost super bun, singura problema , daca o pot numi asa ar fi aceea ca ovarele mele au reactionat mult prea bine la el. Adica s-au pus amandoua pe treaba si nu au mai asteptat sa creasca si endometrul drept pentru care a trebuit sa fac 5 injectii cu Cetrotide pentru a impiedica ovulatia ca sa aiba timp endometrul sa creasca. Nu ar fi decat o mica problema aceea ca m-am scuturat de 7.200.000 pentru aceste fiole de Cetrotide, asta pe langa cei 250 euro pe Gonal.
O sa ajung la balamuc cu atatia bani cheltuiti.
Macar sa nu ii arunc si de data asta pe fereastra, sper sa iasa ceva.
Am cam obosit si ma cam doare burta de la atatea injectii. Toate le-am facut in burta si mai am inca 3 de facut.
Sotul meu a ajuns la capatul puterilor si a zis ca daca nici acum nu reusim ne oprim. Nu mai vrea sa ma chinuie cu injectii, nu mai poate sa imi faca injectii, cred ca ii e mila de burta mea
.
Maine ma duc iar la eco sa vedem cand facem inseminarea.
Sper sa fie totul ok.
E ultima mea sansa, daca nu .... ma apuc sa strang bani si la un moment dat o sa fac FIV.
Va pup pe toate.
Mihaela bafta multa sper sa ne dai o veste tare buna in curand.
Natasha, daca as fi stiut ca reactionez asa bine la Gonal nu m-as fi chinuit atat cu Menogonul. Cate nu as fi facut daca as fi stiut mai demult...... asta e, din greseli invata omul.
Asta e motivul pentru care scriu aici si incerc v-am mai spus sa ajut pe cat posibil fetele care sunt la inceput de drum sa il scurteze pe cat se poate.
Pupici multi si multa bafta.
MURA spune:
Musete, daca incepi tratamentul de stimulare in a doua zi a CM asa cum am facut eu, monitorizarea incepe in ziua 5 .
Asta depinde de doctor.
Pupici
Natasha71 spune:
Buna-dmineata, fete frumoase!

MURA,
asa fetita sa tineti bine in frau foliculii aia, sa pocneasca toti odata la momentul potrivit, atunci cand endometrul este pufos!
Dar stau linistita, ca priceputa e doctorita noastra tanara si frumusica!![]()
Ioana,
eu daca ma intalnesc cu tine sa stii ca imediat intru in vorba, eu sunt tare vorbareata, as vrea sa am o fetita care sa-mi semene, cand eram micuta eram tare sociabila!
Mihaela,

tin pumnii stransiiii la inseminare, ai mari sanse, iubita!
Claudia,
ce vorba-i asta, cum adica sa nu te primim?! tu esti raza noastra de soare, ce ne facem fara optimismul tau? Vii aici sa-ti facem galerie cum se cuvine! Si aflam si noi ce ne asteapta la FIV (desi eu imi doresc ca nici una din noi sa nu mai apuce sa faca asta, sa ramanem gravidute inainte iar banii sa-i folosim pt bebei!)
Terrapin
, stiu ca ai emotii cu laparoscopia, dar stai linistita ca esti pe maini bune! Noi sa stii ca suntem cu tot sufletul alaturi de tine!
Musete, depinde de durata ciclului tau, daca ai cm de 28 zile atunci de duci la monitorizare incepand cu ziua 9 si mergi cand te cheama dr. in functie de evolutia foliculilor tai... dar tu n-ai mai facut pana acum monitorizare foliculara? tu nu esti pacienta dr.T? sau esti pacienta dr. M? sau oscilezi?
Stepha,
ce mai faci iubita? Tot cu progesteronul te lupti?
Hai va pup dulce si sa aveti o zi super!
Stepha spune:
Mura, cred si eu ca ii e mila sotului tau sa te tot intepe. Poate a atins limita suportabilitatii psihice, am vazut, din proprie experienta ca si ei, desi nu spun mai nimic sau desi fac pe durii, au momente de slabiciune.
Wow cati bani ati dat luna asta, dar daca se lasa cu bebe merita orice. Si iti doresc asta din tot sufletul meu.
Kla nu am fugit la mamici fiindca mi-a fugit iar sotul de acasa in ziua 13
Iar in ziua 14 am simtit ovarele mele lucrand, asa a trebuit sa le potolesc fiindca nu urmau sa se intalneasca pe taramul dragostei cu iubitii lor gigei.
Nu am prea am mai scris fiindca cazusem in butoi si am vrut sa ma mai rup putin de problemele astea legate de bebe. Acum sunt bine si am si o preocupare care ma tine cu mintea prinsa: invat italiana.
Natasha, cred ca am gasit leacul pentru progesteronul meu mic: am luat si eu pana in ziua 10 branca ursului si mi-am simtit ovarele lucrand. Deci suntem pe drumul cel bun:)) Tu ce mai faci? O inseminare noua luna viitoare?
MURA spune:
Dragele mele sunt in ceata rau de tot. De ieri am niste dureri ca si cum as ovula. Sper sa nu se fi intamplat asta. Oricum am avut ceva activitate aseara
tocmai pentru a nu pierde momentul dar ideal ar fi sa fac inseminarea.
Astazi merg la eco si stabilim cand facem inseminarea.
Am emotii. Sper sa fie totul ok si sa fie mai multi foliculi mari de data asta.
Am avut o discutie foarte interesanta cu dr. Matei referitoare la hormoni.
Eu acum cativa ani aveam toti hormonii in regula numai prolactina era marita. Am fost la o doctora homeopat care mi-a dat niste pastilute (homeopate, acelea micute care se pun sub limba) si prolactina a scazul foarte bine numai ca odata cu ea au scazut si ceilalti hormoni care pe vremea aceea erau ok.
Asa am ajuns eu ca astazi sa am prolactina ok si toti ceilalti hormoni sub limita minima.
Am intrebat-o pe dr. Matei de ce s-a intamplat asa si mi-a spus ca medicamentele homeopate pe care le-am luat au inhibat hipofiza dar nu au stiut sa o faca sa secrete mai putina prolactina ci au facut-o sa secrete mai putin din fiecare hormon de care este ea responsabila.
Oare de la acele pastilute homeopate sa mi se traga mie toata povestea asta cu ciclu anovulatoriu? Oare atunci cand hormonii mei erau ok aveam ovulatie si singurul vinovat de problema sa fi fost sotul???
Cred ca nu mai inteleg nimic.
In fine, ce-a fost a fost sa speram ca o sa fie bine macar acum.
Va pupicesc
Ioana75 spune:
Mura, pai sansele sint mari, daca mergi si pe
, si pe mina doctoritei
. Sper din toata inima sa ne dai o veste buna luna asta. Si nu ma pot abtine sa nu-ti zic sa stai foarte linistita astea 2 saptamini, cit se poate de mult la orizontala, fara efort fizic mare si mai ales fara sa te stresezi
. Relaxarea e o componenta foarte importanta in tot acest proces.
Natasha, pai unde s-a mai vazut Balanta care nu e sociabila?![]()
Claudia, multumesc pentru urari
. Bafta la FIV!
Ioana
MURA spune:
Dragele mele a fost alarma falsa, nu am pierdut nici un folicul chiar daca am avut niste dureri.....
....
In noaptea asta fac Pregnyl si vineri la ora 12.00 fac inseminarea.
Prima inseminare pentru ca dupa parerea dr. o sa mai facem una duminica dupa amiaza sau luni dimineata. Am 4 foliculi mari 2 pentru vineri si 2 pentru duminica sau luni.
Poate, poate din 4 foliculi si din cele 21 milioane de gigei ai sotului poate se gasesc cate unu din fiecare sa se intalneasca cu celelalt.
Oricum o sa va tin la curent cu evenimentele si sa speram ca o sa fie bine. De data asta sunt increzatoare, trebuie sa iasa.
Oricum mai mult de atat nu cred ca pot obtine cu tratament pentru inseminari.
Daca nu iese a zis si Florina ca trebuie incercat FIV.
Va pup pe toate si tinem pumnii pentru cele care sunt in asteptare.
Pupici
Natasha71 spune:
MURA, nu stiu ce sa mai zic, nu stiu cum te simti tu dar...eu una sunt coplesita de evenimente. Eu zic ca luna asta se lasa cu bebe(i) la tine!
Natasha71 spune:
Buna-dimineata!

Stepha, vezi, ti-am zis eu ca leacurile naturiste sunt bune dar trebuie sa ai putintica rabdare, rezultatele nu se vad imediat. Ma bucur mult ca te-ai mai linistit si ca nu mai esti trista
Inseminare n-am apucat sa fac din motive de absenta sot de la locul faptei, dar vreau sa fac luna ce vine...
Eu mai am putin pana sa vad daca e alba sau e neagra... luni, marti ar trebui sa vina neispravitii... zilele astea ma lamuresc eu cum sta treaba...
Va doresc o zi buna si va pup cu drag!
PS: MURA, Mihaela, tinem pumnii!