pacientele dr. Mihalache CFR2 (cap.3)
Raspunsuri - Pagina 14
Terrapin spune:
Buna fetelor!!!
Vin cu vesti bune si nu prea bune: problema cu jobul s-a rezolvat, am gasit ceva promitator si trebuie sa incep imediat; partea proasta este ca va trebui sa aman Laparo pentru luna viitoare pentru ca nu am cum sa le fac pe toate deodata. As fi vrut sa scap mai repede de interventia asta, dar nu am incotro.
Nu-mi ramane decat luna asta sa termin cu dozarile hormonale si luna viitoare musai gaurelele.
Ioana, eu stateam la cabinet undeva pe colt, pe diagonala cu tine daca nu ma insel; scaunul meu era separat de celelalte, era asezat spre fereastra; nu stiu cand mai ajung pe la Dna dr luna asta, dar data viitoare te voi aborda cu siguranta.
Natasha, multumesc pentru incurajari, se pare ca luna asta am scapat, desi nu sunt deloc incantata, nu prea imi place sa taraganez lucrurile, dar cateodata nu poti fi Napoleon...
Mihaela, cu siguranta laparoscopia o va face Dna. Mihalache, pentru ca mi-ar fi spus daca ar fi trebuit sa fac cu altcineva.
Kla, ma bucur ca ai aparut din nou pe aici, ne ridici moralul de fiecare data!
Mura, te pup dulce, si iti tin pumnii si luna asta, nu stiu daca as fi rezistat unor asemenea incercari asa cum o faci tu, dar e de retinut exemplul tau.
Stepha, ce ai mai facut cu HSG?
Multi pupici tuturor!!!

pmihaela spune:
'Neata fetele!Am net acasa!
Am facut marti inseminarea dupa cum stiti, dar vreau sa va spun ca m-a durut rau burta in ziua aia, apoi mai putin. Fetele cu inseminare, Mura tu ai patit asa, o fi bine, o fi rau?
Oricum sa stiti ca mi-am luat liber de la servici si am stat acasa si ieri si azi, si am stat cam numai in pat. Dar azi nu stiu daca mai rezist. V-am spus eu ca sunt la un curs de dans, iar azi ma bate gandul sa ma duc, voi ce ziceti, face rau putina miscare, sau mai bine sa stau cuminte? Sotul, desi a luat napraznic vreo 3 luni, e la fel, asa ca tot noi trebuie sa ne chinuim...
Mura o sa fim amandoua in asteptare, dar pana una alta bafta la inseminare, iti tin pumnii.
Natasha, sotul tau sa mai stea si pe-acasa! Asa e si la noi, dar l-am convins, eu + dr. M!
Stepha bine ai revenit, si lasa butoiul ala...
toate fetele care mi-au facut galerie...
MURA spune:
Mihaela, este oarecum normal sa te doara, asa ma doare si pe mine, cam rau, dupa inseminare, cam la o jumatate de ora dupa procedura incep durerile. Te cam tavalesti de durere, eu am luat un Aulin si un supozitor cu Scopantil si m-a mai lasat.
Unele fete nu reactioneaza asa dar noi din pacate.....
Cred ca v-am mai spus eu de durerile de dupa inseminare dar nu am vrut sa va sperii pentru ca nu la toate e la fel.
Imi pare rau ca si tu ai dureri. Oricum nu tin decat o zi, apoi trec.
Mai nasol e cu Utrogestanul care trebuie pus intravaginal 2 dimineata si 2 seara. Dupa 8-9 zile eu nu mai pot sa le pun , am niste usturimi....
As vrea sa o intreb daca nu pot sa le beau
. Unele fete au probleme daca le beau eu daca le pun..... asta e . Fiecare organism cu pasaricile lui
.
Oricum, sa fie intr-un ceas bun inseminarea si sa te urmez si eu sa ducem stafeta mai departe pentru ca Ioana mai are putin si naste si ramanem fara gravidute aici.
Pupici
Stepha spune:
Mihaela, multa bafta si pupici.
Terrapin, eu am amanat HSG-ul fiindca am intrat intr-o gaura neagra financiara si astept sa vad luminita de la capatul tunelului. Sper sa o fac luna viitoare. asta e, se mai intampla. Oricum inter timp conitnui cu tratamentul naturist.
Da, Natasha, ai avut dreptate. Samabata ma duc sa-mi fac iar progesteronul ca voi fi in ziua 21, sa vad daca chiar se adevereste banuiala mea de bine. Am vazut ca nu ai putut face inseminarea din cauza de lipsa de sot (cunosc situatia ca de in ultimele 3 luni al meu sot pleaca exact in perioada de actiune- parca e un facut:)) Sa nu disperam caci totul se va rezolva cum trebuie.
Mura, dar stiu ca a raspuns super bine organismul tau la gonal, se simte in aer niste o barza zburand spre casuta ta.
pmihaela spune:
Mura m-ai mai linistit, eram putin cam speriata, dar daca zici ca si pe tine te-a durut, asta e, suportam, ca asa suntem noi fetele...
Dar nu mi-ati spus ce fac cu dansul de dupa-amiaza, Mura poate-mi spui tot tu, ca esti mai experimentata.
Haideti fetele, voi ce faceti ...

la toate fetele optimiste!
RO ANA spune:
Fetelor, dragelor,
Pana acum eu am fost doar la spital la Dr.,dar fiind foarte aglomerat si din lipsa de timp(de la 1 august imi schimb locul de munca si trebuie sa las lucrurile ok in urma)m-am gandit ca este mai bine sa merg la cabinet(de la voi am inteles ca are )Asa ca as dori, daca se poate un nr. de telefon.
Situatia mea este urmatoare:la ultima intrevedere, care a fost in iunie, Dna Dr. mi-a spus: daca vin uratii sa-mi iau toata documentatia sa se uite peste ea si sa vedem ce este de facut in continuare.Mentionez ca o parte din cercetari(histero,dozarile hormonale)le-am facut la Giulesti,iar monitorizarea am facut-o la CFR2,unde m-am "indragostit" de Dna Florina.
Asa ca va rog sa-mi spuneti cat de aglomerat este la cabinet, daca programul este si dupa 6pm si daca sa poate un nr de telefon.Multam din suflet .
Tin pumnii la fetele in asteptare.
MURA spune:
Draga mea Mihaela cred ca cel mai bine ar fi sa sari peste seara de dans pentru ca ai tot timpul pentru asta. Mai bine profita si stai cat mai mult in pat linistita, ajuta.
Pe mine m-au apucat durerile de ieri, nu stiu de ce , oricum am asa un nod in stomac legat de ziua de maine cand ma gandesc ce dureri ma asteapta dar... asta e... suportam cu stoicism pentru ca este pentru o cauza nobila.
Sa speram ca si reusim.
Ro-Ana, tel de la cabinet este: 4103372, programul este luni miercuri si vineri de la 16.00 la 19.00.
Multi pupici.
MURA spune:
Multumesc mult ca sunteti alaturi de mine si ca ma sustineti.
Multa bafta si voua.
Maine nu o sa vin la servici asa ca nu o sa stam de vorba.
Ne auzim luni.
Mihaela sa stai cumintica in pat pentru ca si eu o sa fac la fel. Pana luni nici un pai nu misc, poate sa se intample orice, stau numai in pat cu toate ca e tare greu. Eu sunt o fire activa si nu prea pot sta locului dar acum trebuie neaparat.
Ne auzim luni.
Va pup pe toate si multa bafta.
Week-end placut 
MURA spune:
Fetele am deschis un nou capitol ca sa nu ramaneti in pana de spatiu pana luni cand ma intorc eu.
Multi pupici