pacientele dr. Mihalache CFR2 (cap.3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Oooo, lume, lume! vad ca ati avut ceva activitate pe aici! Ma bucur mult!

AYSHA, ti-am raspuns la intrebarea ce te framanta la subiectul celalalt, si tin pumnii sa sarbatoresti 2 evenimente luna asta: ziua de nastere si vestea ca esti insarcinata!

Ioana, mi s-a intamplat si mie chestia asta de vreo 2 ori la alti doctori, dar mi-am adus aminte chiar in fata usii cand dadeam sa ies... oricum fata mea cred ca a schimbat culorile curcubeului de rusine... se mai intampla, suntem atat de preocupate de altele, incat uitam ceva atat de banal...

Terrapin, cred ca ti-e destul de greu sa te concentrezi pe atatea lucruri deodata, schimbarea jobului si investigatiile pe care ti-ai propus sa le faci (si vad ca esti foarte hotarata, ai de la mine nota 10 cu felicitari pt. determinare). Fii sigura ca nu te uitam, nu avem cum, eu visez la ziua cand vom fi toate gravidute si ne vom intalni la un suc sa stam si sa radem de tot zbuciumul nostru de acum...

Musete, eu urma luna asta sa fac inseminare fara stimulare, din pacate nu s-a putut ca n-am avut cu cine... ovulatia mea s-a produs cand sotul nu era in preajma...

Fetelor, Stepha, Mihaela, RO-ANA, Claudia, va doresc un inceput de saptamana rodnic si nu in ultimul rand optimist!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

'Neata fetele!
Terrapin, cine iti face laparoscopie, face si d-na doctor M.?
Musete, eu fac luna asta inseminare pe ciclu natural, deci cred ca ti-am raspuns.
Asa-dar fetele, am avut activitate weekend-ul asta, si eu si d-na dr. Am facut monitorizare, iar d-na dr. a venit si sambata, si duminica, super draguta ca de obicei.
Si totul pare a fi in regula. La ultimul ecograf, adica ieri endometrul era de 13 mm, un folicul de 20,2 si unul de 17, parea foarte incantata. Azi la 5 dimineata mi-a facut sotul pregnyl-ul, iar maine fac inseminare. Nu prea ma asteptam eu sa fac luna asta, dar cine stie...poate, poate...
Natasha, tu ce mai faci?
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

salutari !!!!

fetelor nici nu stiu cum sa va zic sa nu va dezamagesc....mi-au venit rushii aia urati in vizita aseara.....trebuia sa vina numai pe joia asta ce vine dar s-a cam grabit nu m-a lasat nici sa-mi fac sperante macar ca va fi bebe...asa ca..nici luna asta n-a fost sa fie!ma bucur intr-un fel ca a venit ca sa o pot lua de la inceput dar de data asta cu FIV....sa nu cumva sa va dezamagiti ca eu sunt cu psihicul sus de tot!!!fiti tari fetelor ca orice sfarsit are un nou inceput pt noi!!!

mai fetelor de cand mi s-a stricat calc am cam ramas in urma ziceti-mi si mie care sunteti in asteptare luna asta ????si cate zile mai aveti pana va stiti daca ati ramas?

asa chef nebun am sa prind o barza sa o ciupelesc toata...sa-i arat eu ei cum sta treabba ....daca e incapatanata si nu vrea sa ne aduca si noua un bb.....fir-ar ele berze sa fie!

IOANA- se apropie timpul sa-ti ti in brate bebelina!ma rog la doamne doamne sa-ti dea o nastere usoara si bebe sa fie sanatos!

va las acum ca ma treaba ....ah...mi-am reparat calc....o sa intru mai mult sa vb cu voi!
pupicei la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Hello fetelor.
Ce mai faceti?
M-am intors si eu cu forte proaspete si cu moralul ridicat.
Am facut vineri eco si surpriza a fost foarte mare pentru ca stimularea cu GONAL F da rezultate super.
Chiar prea bune daca pot spune asa pentru ca a inceput sa lucreze si ovarul meu stang care la celelalte inseminari nu a produs chiar nimic.
Hai sa va spun. Eco ziua 5:
OD: foliculi multi dar cei mai mari sunt: 9.8mm, 8.3mm,10.1mm
OS: SURPRIZAAA: multi foliculi cei mari: 16.3; 7.4; 7.9.
Endometrul e mic deocamdata: 4.9mm.
Dar repet toate astea sunt in ziua a 5-a.
Drept pentru care a trebuit sa fac niste injectii care sa opreasca putin cresterea foliculilor (CTROTIDE) ca sa aiba timp si endometrul meu sa creasca.
Astazi ma duc la eco dupa ora 16 la cabinet.
Adevarul este ca nu ma asteptam nici eu si cred ca nici Florina nu se astepta sa reactionez atat de bine. Sper sa reusim sa mentinem foliculii pana in ziua inseminarii sau, dupa cum a spus Florina posibil sa facem mai multe inseminari.
Am emotii pentru astazi la eco. Sa vad ce fac prichindeii mei.
Ioana, iti tinem pumnii, stiu ca fetitele sunt putin mai grabite si vin cam cu 2 saptamani inainte de termen. Am o prietena care a nascut acum 5 zile a doua fetita si a venit si ea ca si prima tot cu 2 saptamani inainte de termen.
Mihaela tinem pumnii la inseminare maine . Sa fie ... sti tu.. cu ochisori mici si albastrii.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Buna fetelor,
Am revenit pe baricade dupa un concediu relaxant in creierul muntilor si sper sa fie si cu rezultate .Am avut noroc de vreme buna,si mi-am dat seama ca eram foarte obosita deoarece in primele 2 zile am dormit non stop.Din pacate ca orice lucru frumos atrecut prea repede si am revenit prea brusc cu picioarele pe pamant.
Terrapin, inteleg perfect prin ce treci deoarece am avut si eu o perioada similara. Bafta multa si sa iti gasesti un job asa cum iti doresti.
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Aysha, e bine dar se putea si mai bine cu tratamentul. Ideal ar fi fost sa fie mai multi foliculi nu doar cate unu pe fiecare ovar din care un singur folicul dominant.
Asa s-a intamplat la mine la cele 3 inseminari, doar un folicul a fost dominant iar ceilalti au murit de tinerei.
Iti tinem pumnii sa reusesti.
Menogonul de face intramulscular , Pregnylul la fel iar Gonal F subcutan in burta.
Dupa ce ca aveam fundul ciuruit acum am si burta. M-am cam saturat de atatea injectii. Sper sa fie ultimele.
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Fetelor, asteptam vesti de la voi! Claudia, sincer am crezut ca tu vei sparge gheata... imi pare rau ca n-a fost asa, dar ma bucur ca ai un moral puternic . Fata draga, treci la FIV, si eu daca as avea banii as face maine! Bine ca ti-ai rezolvat calculatorul si vei intra mai des acum. Pt ca ai intrebat, eu sunt in ziua 21 a c.m., respectiv a 7-a dupa ovulatie. Nu vreau sa ma hazardez sa spun vreun simptom pt ca e mult prea devreme. Sper... dar cine stie? Vom vedea cat de lung e drumul...

MURA si Mihaela, mi-ati dat niste vesti excelente! Da, fetelor, stati SUPER cu foliculii! Mihaela, si endometrul e excelent! In ce zi esti? MURA, la tine e abia ziua 5, stai linistita mama ca o sa creasca endometrul, are timp berechet! Dar ce efect nemaipomenit a avut gonalul asupra ta, poate ca trebuia sa-l incerci mai devreme. Ma bucur mult cand aud asemenea vesti!

RO ANA, bine ai venit din concediu, cred ca ai bateriile incarcate!

Pup toate fetele silitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

'Neata fetele, dragutele!
Natasha, eu sunt in ziua 14, iar ultima eco a fost duminica pe la pranz, v-am scris.Azi fac inseminare, ne-a chemat pe la ora 13. Si ce vreme-i afara... Tocmai buna de facut ... La mine, cam la toate evenimentele importante ploua ... Tu ce faci, cum te simti, asteptam vesti bune.
Mura, mult noroc si tie! Pana la urma trebuie sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mihaela, bafta muuuuuulta azi!
Mura, spor la crescut endometru si foliculi.
Natasha.

Fetelor, eu merg lunea viitoare la 18:45 din nou la Florina. Daca ma recunoaste cineva la coada, sa vina sa vorbeasca cu mine, ca nu maninc oameni.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

salutari fetelor!

MURA-ma bucur sa stiu ca ai inceput tratamentul cu gonal luna asta....nu stiu daca iti mai amintesti eu ti-am zis ca din cate am inteles gonalul e cel mai bun.....si stai linistita mie dupa 6-7 injectii de gonal aveam multi folicului si endomentrul imi era 11-12 mm ,tu esti numai in ziua 5 ...sau ai facut deja 5 injectii?n-am prea inteles eu,si cum am cam ramas in urma daca nu a mers calc v-am cam pierdut firul.

NATASHA- asa si fac....trec la FIV....azi trebuie sa sun la medic sa-mi fac programare pt eco si daca imi zice ca nu am ceva folicului reziduali o sa si incep de acum tratamentul pt FIV.....dar sper ca ma mai primiti pe aici chiar daca eu voi face FIV???

MIHAELA- bafta multa sisa fie cu ochisori luna asta!!!!iti tin pumnii stransi tare!

mai fetelor STEPFA ce mai face? nu am mai vazut mesaje noi de la ea???a fugit cumva la mamici?

succes fetelor si sa dea d-zeu zilele ce urmeaza sa vad ca scrieti mesaje de bucurie si de teste pozitive!!!!

orice sfarsit are un nou inceput!va pup pe toate

Mergi la inceput