Nunta in Timisoara

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana T spune:

Buna Maja.
Cred ca ai dreptate. E foarte bine sa fii aproape de toiul evenimentelor, sa le coordonezi.
Eu stau foarte bine cu pregatirile, le-am inceput de mult. Restaurantul, formatia le-am contactat din octombrie. Cameraman, fotograf, din ianuarie. Apoi ne-am programat la starea civila si la biserica.
In aprilie am comandat invitatii, carti de asezare la masa si meniuri(acestea nu sunt tiparite inca). Am stabilit meniul, am vb de prajituri, am comandat tortul. Am angajat o firma care sa se ocupe de aranjarea salii(huse alb+portocaliu si servetele). Tot atunci am contactat si o agentie de turism pt luna de miere.

Acum suntem pe ultima suta de metri.....
Am discutat inca o data cu fotograful, cameramanul, formatia. Am trimis invitatiile, acum asteptam confirmari...
Mi-am facut programari...coafor...machiaj...stii si tu!
Mai trebuie: sa ne depunem actele pt starea civila, sa fac comanda la flori(inclusiv decorarea restaurantului), sa fac comanda la balonul Jumbo, comanda la prajituri, sa cumparam alcoolicele.
De rochie si accesorii nu mai are rost sa-ti spun, de mult sunt alese. Rochia e inchiriata Eddy K, iar accesorile le-am cumparat.

Cam atat, nu stiu daca am uitat ceva sa-ti scriu. Eu am o agenda unde mi-am scris absolut tot!!!! Casa nu uit ceva.
Mai vorbim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

Da, cam asa stau si eu, in mare. Noi am fost anul trecut in Ro si de pe atunci ne-am hotarat unde facem, ce fel de invitatii, ce florarie, cameramani, foto, etc.

Noi am ales Codrina dar uite acum de pe forum aud ca mai bine as aalege Preferitta sau sava, sau Otimapan. Asa ca sunt putin debusolata, ne-am gandit ca asta ne decidem cand venim in Ro8pe 18 iulie), sa gustam torturile, sa le vedem si apoi sa ne hotaram. Dar nu e prea tarziu, ce credeti voi?

Cu florile la fel- ne-au fost recomandati Crinul, dar aici pe forum primesc recomandari sa merg in piata 700, ...asa ca nu stiu exact. Am luat legatura cu Crinul si ei par deosebit de flexibili si au spus ca-mi aduc ce flori vreau si ca pot sa faca orice vreau eu...Trandafirii ii aduce din Olanda, asa ca eu cred ca pot sa ma bazez pe ei, nu?

Rochita mea e luata de 6 luni, sta frumos in dulap si abia asteapta sa fie purtata, sa nu mai vorbesc de costumul iubitului meu care e ceva de vis.....

Tu astepti sa-ti confirme lumea de-abia acum, asa tarziu? Noi am pus data de 15 iunie limita ptr. raspuns, dar vreau sa-ti zic ca din 80 de familii ne-au raspuns doar 20, asa ca sunt foarte dezamagita...ca am mai dat banii si pe carduri de confirmare...se pare ca lumea inca nu stie sa le foloseasca...

o zi buna va doresc!

maja, bride2be
www.nuntanoastra.com
http://community.webshots.com/user/ginmseb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana T spune:

Eu am pus confirmarea cu 2 saptamani inainte. Unii si asa au considerat ca e repede. Bine noi nu avem invitati care sa stea la hotel.
Sincera sa fiu, nici nu ma mir ca lumea inca nu ti-a confirmat, sa te astepti, cu o saptamana inainte sa zbarnaie telefoanele.
Asta e... Eventual suna-i tu de pe acum. Sau parintii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

,

Ati avut ce scrie nu gluma!

Maja: Referitor la alegerea unei cofetarii. Cum vrei sa fie tortul de mireasa? Te intreb pentru ca de-l vrei pe suport, atunci asta, suportul se inchiriaza si e posibil sa nu fie disponibil pentru ziua nuntii tale.

OanaT: Emotiile le vei simti la cununia civila. Cel putin la mine asa a fost. Inca eu radeam de Alex ca tremura langa mine, pana cand mi-au spus rudele, care se aflau in spatele meu ca nici eu nu am fost mai buna: la mine se vedea la fusta cum tremur! A, si nu mai stiam cum trebuie sa ma semnez. La Primarie dureaza foarte putin: aprox. 2 min si poate din cauza asta este asa de emotionant! La biserica a fost mai bine, mai ales ca dureaza aprox 45 min. A fost OK pana spre sfarsitul slujbei cand a tinut preotul un discurs. Abia ne-am stapanit lacrimile, mai ales cand i-am vezut pe cei din jur lacrimand!

si ne mai auzim,
Mary 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta mihaela spune:

Pt maja:tortul eu l-am comandat la codrina pentru ca imi plac torturile de la ei.despre celalalte cofetarii am auzit si eu de la alte miresici si m-au pus si pe mine pe ginduri, dar sper sa iasa bun la codrina .e problema cu suportul de tort, asta trebuie comandat din timp, pentru ca altfel trebuie sa alegi din ce ramin.
buchetul il fac in piata 700 pentru ca o cunosc pe tipa de acolo.
problema mea este un coafor bun si pe cineva care sa-mi faca un machiaj, ca pina acuma nu prea am fost incintata de ce am gasit.
azi a fost asa de clad la timisoara ca m-am cam speriat ca daca o fi tot asa si la nunta ce ma fac , ca o sa transpir toata.

Mergi la inceput

fetelor, ma bucur ca mai scrieti una alta. In legatura cu tortul- il vreau absolut din martipan, arata superb , si nu vreau cine stie ce suport acatarea, ci unul asa intreg, simplu,...Am trimis mail la Codrina dar nu mi-au raspuns, o sa o rog pe soacra sa treaca pe acolo...

Florile: m-am decis sa colaborez cu Crinul, a zis ca aduce trandafirii la comanda din Olanda ptr. buchete (+4 ale domnisoarelo), lumanari, cocarde(asa le zice?) si toate celelalte aranjamente. ei se ocupa de aranjamente florale la evenimnete importante din Timisoara, ca de exemplu ExpoTim(sau asa ceva..) si Miss Banat, etc etc...

Codruta: eu am o prietena care e model, ea mi-a facut rost de o stylista si una care o sa ne machieze pe toate(soacre, surori, domnisoare, etc). machiat+freza ptr.7 pers.(inclusiv eu..) ma costa 300 €, vin acasa la noi si ne fac acolo. Cand ai nunta? Vrei sa-ti fac legatura cu ele? Poate daca o ai mai tarziu decat mine poti sa ma vezi intai, sa te decizi daca iti place, etc...

stie cineva ce se prezice(meteorologic) la safrsitul lui iulie+ ?

va pup!

maja, bride2be
www.nuntanoastra.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta mihaela spune:

eu am nunta in 27 august 2005.astept pozele de la nunta ta si mai vorbim.am vazut ca ai gasit si forul cu mamici si tatici din timisoara.ai vazut si tu ca parerile sunt impartite cu privire la tort.eu cred ca cel mai bine sa gusti tu si care iti place cel mai mult pe ala il iei.si te rogi ca in ziua nuntii cofetarul sa nu aiba o zi proasta.

Mergi la inceput

,

Codruta: Este in Timisoara un tip care machiaza super. E cel mai iscusit din Timisoara. Din pacate e foarte solicitat tipu. Eu am incercat cu aprox 1 luna inainte de nunta si nici o sansa. Daca te intereseaza, incerc sa aflu nr. de telefon. Pe mine pana la urma m-a amachiat cosmeticiana mea, cu produse de caliate (Lancome, Loreal, etc.) si am fost super multumita. Parca nu eram eu, in sensul bun! Iar pretul pana in 300.000 lei. Nu mai tin minte exact. Daca vrei te pun in legatura cu ea si poti merge la un machiaj de proba. referitor la freza de ce nu vorbesti cu Doris-Alina, de la MAMICI, TATICI DIN TIMISOARA. E coafeza si poti incerca o freza de proba. Ea aranjeaza mirese.

Maja: referitor la coafat si machiat. Vorbesc atat din experienta mea cat si a altor prietene: Sa va gate la timp pe toate: freze + machiaj! Sunteti 7!!!!!!! Sa nu te trezesti ca vine mirele dupa tine si tu nu esti gata! La mine am fost doar 4 la coafat, din care doar eu cu parul lung si tot am intarziat. A, plus o matusa care a vrut si ea putin aranjata. Si uite asa a venit mirele cu toti invitati si eu inca nu eram gata. Abia atunci am inceput sa ma imbrac. Sa nu-ti spun ce grabita am fost, a trebuit sa le spuna maica-mea ca mi s-a facut rau! Iar cand am iesit afara Alex (mirele) ma tot intreba daca din cauza caldurii sau a emotiilor mi-e rau. Eu ma uitam mirata ca nu stiam despre ce vorbeste, maica-mea uitase sa-mi spuna si mie!
Asa ca eu sfatuiesc toate miresele sa se aranjeze ele primele apoi restul daca vor sa nu aiba emotii! De parca n-ar avea destule!
Eu mi-am luat toate masurile de precautie, pentru ca am fost si eu avertizata de alte prietene care au patit-o, dar degeaba ! acum rad, dar atunci eram un car de nervi!

,
Mary 28+

Mergi la inceput

Mary merci mult de sfaturi! Vezi, la asta chiar nu m-am gandit! Dar sunt 2 tipe care o sa ne faca, una cu machiajul si una cu frezatul, si incepe cu d-soarele de la ora 10. Oricum pe mine nu poate sa ma faca prea repede ca ...mai trag trei lacrimi de emotie si s-a dus machiajul!!!

La mine e asa o situatie complicata de n-ai mai pomenit: eu-cum nu sunt din Timisoara, si cum nici nasii mei nu sunt din Timisoara- o sa fiu acasa la...cine altul decat mirele meu iubit? Ne-am gandit si razgandit, cum sa facem sa nu fim in aceeasi casa, dar...nu am gasit nici o solutie ca lumea. Acasa la el ma simt si eu acasa la mine, nu vreau ca in ziua asta mare sa fiu"de-mprumut" pe la nasii lui sau mai cine stie pe unde(in vecini sau la hotel....

asa ca...nu stim inca exact ce si cum facem..ca nici nasii nu "ii luam " de nicaieri, ca stau la hotel. Si o sa fium frumos acolo la el acasa toti, ca de fapt asa am facut sa incepem, ziua acolo, de pe la 3 (e prea devereme????) Sa amenajam frumos in curte, si ne adunam acolo cei mai apropiati, si la 6 plecam toti spre Senator , de unde nu mai plecam pana dimi ( acolo in curte si ceremonia religioasa, si apoi receptia).

Deci daca inca nu ati ametit de cata harababura cu nunta mea, va zic eu.....eu sunt habauca de cap , ca nu stiu cum si ce o sa facem! Unde mai pui ca si 2 d-soare stau la hotel, ce fac cu ele????

dati-mi voi idei, fetelor, ca ce am primit pana acum...a fost destul de haios, dar neaplicabil!

maja, bride2be
www.nuntanoastra.com

Mergi la inceput

Maja: Super complicat! De obicei, mirele pleaca cu domnisoarele de onoare dupa nasi. De la nasi vin toti dupa mireasa si de aici pleaca spre biserica, primarie, etc. in functie de cum si-a planificat fiecare. La tine e mai simplu: la 3 ne intalnim toti la mire acasa si plecam la restaurant.

,
Mary 28+

Mergi la inceput