Nunta in Timisoara

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

Pai fetelor, nu sarbatorim astazi, calendaristic, mijlocul verii???

Aici in Swe e mare mare sarbatoare, este liber 4 zile, se manaca, bea in aer liber, se fac coronite de flori ce toate lumea trebuie sa le poarte si se danseaza in aer liber-dansurile lor traditionale.

Asa ca vom petrece un week-end nemaipomenit!

Merci mult de sfaturi, .....nu stiu cum sa fac ca e greu de aici de departe sa hotaram...cand socrii sunt acolo si se agita sa rezolve una si alta....Soacra-mea o tine una si buna ca sa nu servim peste- dar si eu si Seba vrem peste, plus ca avem si invitati de aici din swe care sunt devoratori de peste.....Nu stiu cum o sa facem pana la urma....Va tin la curent!

dar nu inteleg exact: complexul hotelier unde tinem nunta e unul mai luxos, asa, sa zicem, dar oferta lor de meniu e

Cand citesc pe aici pe forum ce meniuri deosebite si interesante au altii, ma intreb si eu???? Noi am vrut somon in loc de salau si cica: pai asa ceva domnisoara, e lux, noi nu servim asa ceva???

Cum adica? E posibil sa zica ca 100 g de somon ar costa peste 250 000 lei????? Nu pricep.

Deci fetelor dragi- sunt dezamagita. Am vrut un meniu mai interesant, nu tot acelasi pe care toata lumea il mananca la nunti, dar se pare ca..."nu merge la romani". Nu inteleg comentariu asta8care l-am primit de la socrii), cum ca romanul prefera sa vina la nunta sa stie ca primeste ceva ce-l satura, sarme si friptura, etc, si ca la roman nu-i place sa "primeasca ciudatenii". Voi considerati ca un aperitiv cu sunca Parma si pepene , branza Camembert si biscuiti sarati cu struguri, etcetc, sunt ciudatenii?????

va rog, un sfat....

maja, bride2be
www.nuntanoastra.com
http://community.webshots.com/user/ginmseb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana T spune:

Draga Maja,
Pt mine nu sunt ciudatenii, eu cand merg pe undeva, mananc ce nu am mancat pana atunci...Dar pt altii felurile tale sunt ciudate...asa e la romani! Noi facem meniuri (tiparite) pe mese, ca omul sa stie de la inceput ce mancare va fi si pt ce sa se pastreze.
Dupa cum am mai scris, noi avem la gustarea rece icre negre. Reactia socrelei: "Vor crede oamenii ca e caca de soarec!!!!!!!!!!!!"
Spune si tu...sa nu
Te pup, si nu va lasati influentati...alegeti pestele

Mergi la inceput

tucike- multumesc ptr. raspuns, ti-am trimis mail. Eu eram cea interesata de Crinul, si in sfarsit am gasit pe cineva care poate sa-mi zica ceva concret!

Foarte frumoase pozele, mai ales alea sepia....Si noi vom face multe sepia.

Fetelor va pup pe toate, nu va uitati cat e ceasul la mine acum ca o sa ziceti ca eu nu am viata de familie, dar imi astept sotiorul sa vina acasa de la servici...

pupici!

p.s. oana- tinand cont ca socrii platesc restaurantul(tin mortis sa faca asta) trebuie sa le respect punctul de vedere, nu? Asa ca...fara peste va fii. hm.....stii cum e, din 120 de invitati ai mei sunt doar vreo 40, asa ca...lasa-i pe ei (socrii)sa se bucure de mancare ca noi doi(tinerii insuratei) am hotarat toate celelate detalii...mai cedeaza omul ce sa faci! Apropos, cand iti deschizi firma de org. nunti???

maja, bride2be
www.nuntanoastra.com

Mergi la inceput

Buna Maja.
Ai facut pana la urma bine, lasand dupa socrii, i-ai facut sa se simta importanti...Ai dat dovada de multa diplomatie. Si noi avem sarmale, dar la insistentele sotului, nu ale parintilor. Desi nunta noastra e platita de parinti 50/50, am facut numai ce am vrut noi, chiar daca au incercat sa se mai bage pe ici colo, nu am acceptat nimic si nu imi pare rau.
Imi voi deschide firma ori in toamna, ori la anul, cand incepe sezonul de nunti. Am ceva emotii in legatura cu asta, dar ne vom descurca noi pana la urma, ne completam reciproc eu si sotul meu: eu cu organizarea si detaliile, el cu partea financiara si de conta, fiind absolvent de stiinte ec.
Voi in ce domeniu lucrati? Va intreb asta pt ca si mie mi-ar fi placut candva sa ma stabilesc in alta tara(Belgia), dar mi-am dat seama ca absolvind istorie-gegra, nu am prea multe sanse de un job in domeniu pe acolo, nici macar de unul care sa necesite facultate.
Te pup, Oana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Majaginn, pentru orice fel de sugestii si raspunsuri la intrebarile tale, te invitam la Mamici/Tatici din Timisoara,
unde esti binevenita dar mai ales vei intalni atat de multa bunavointa din partea noastra, atata atmosfera, incat nu te vei mai desparti de noi niciodata...
Invitatia e valabila si pentru:
Codruta-Mihaela,Tucike,OanaT...

Doris si printesa mea, Ines

Poze cu micuta Ines:
http://community.webshots.com/user/ines_andrada

Mergi la inceput

Multumesc Doris! Zi-mi te rog doar unde "va gasesc", ca nu dau de voi....(in ce topic)Uite deja spre voi!!!!

Oana: iti tin pumnii sa mearga treaba, de fapt eu cred sincer ca asa ceva nu are cum sa NU mearga in Ro. Daca as fi ramas in Ro si eu asta as fi facut, cred. Acum suntem studenti amandoi, eu la Stiinte sociale-sectia Organizational Development iar al meu la design Industrial. In Ro am fost amandoi la Jurnalistica, vroiam sa facem televiziune..he he he...

Fetelor, hai sa nu lasam subiectul sa moara, da????

Va pup pe toate, azi e o zi superba si noi mai avem 35 de zile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Emotii mari....

maja, bride2be
www.nuntanoastra.com

Mergi la inceput

Nici nu ma gandesc sa las sa moara subiectul...
Chiar daca nu sunt din Timisoara, ma simt mai legata de voi, aici scriu cu mai multa placere... Suntem si mai putine. Chiar m-am mirat...alte mirese nu mai sunt...sau nu au curaj sa intre?
Nici eu nu am avut curaj lainceput. Ma gandeam oare cine imi va raspunde?
Haideti miresici...indrasniti...eu va rasbund bucuroasa la orice intrebare legata de organizare.

Maja, ai emotii? Eu nu am deloc...si mai sunt 3 saptamani!
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta mihaela spune:

maja, pe fete le gasesti la forumul Prieteni dintotdeauna,subiect Mamici/Tatici din Timisoara .

Mergi la inceput

ei, Oana, normal ca nu ai emotii, ca doar esti acolo si poti sa controlezi totul. Noi organizam nunta de la distantza...ceea ce nu e tocmai usor, sa stii....

In principiu e totul rezolvat, adica stim exact unde facem tortul&restul, cu ce florarie colaborez ptr. flori, ce firma ne amenajeaza curtea de la Senator, cine ma machiaza si cine imi face parul, etc etc,....Dar in alea 2 sapt. inainte de nunta va trebui sa facem prea multe: sa gustam si sa definitivam meniul, sa fac coafura-machiaj de proba, sa stabilim exact cu fotograful ce sa nu piarda, sa fac proba de buchet, sa cumparam rochii ptr. domnisoare,sa stabilim cu cameramanii ce si cum etc etc....Din cauza asta suntem putin emotionati, nu vrem sa ne stresam prea mult si sa transformam astea 2 sapt in ceva monstruos...

In plus, eu fiind din alt oras, imi vin prietenele cu cateva zile inainte la Timisoara ca sa "ne petrecem" putin inainte de nunta, si prietenii de aici din Suedia vin si ei deodata cu noi, deci ceva timp trebuie sa petrecem si cu ei...O sa fie o adunatura de oameni acolo dar ..noi abia asteptam, oricum!

Pana acum au mers pregatirile excelent, am stiu ca al meu scump si drag va fi implicat dar nu am crezut ca in halul asta! Aproape ca a devenit un bridezillas, dar asta ma bucura infiorator de mult..... Acum, ca mi-a demonstrat-o si pe asta, ca a fost 100% angajat in organizarea nuntii, pot sa-l iau linistita de barbatel...
Da, sunt indragostita in al 9-lea cer, ....and it feels soooooo good...

In rest...mai zi-mi tu Oana cum stai cu pregatirile ...3 sapt inainte de nunta!

va pup!

maja, bride2be
www.nuntanoastra.com

Mergi la inceput

p.s. Oana, daca te intrebai de unde vine sotiorul de la servici asa de tarziu...lucreaza acum pana plecam in Romania putin extra ca si security guard. Ca am vazut ca ne-ai intrebat ce lucram;)- suntem cum ti-am zis studenti, dar avem un pic de munca extra pe vara;)

noapte buna romania!!!

maja, bride2be
www.nuntanoastra.com

Mergi la inceput