Nunta in Timisoara

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

nu-ti mai fa atatea probleme MAJA.
mai stiu si eu pe altii, care au plecat din aceeasi casa si au o casnicie trainica.
Decat sa pleci de la nu stiu ce necunoscut, vorba ta, mai bine din casa de la socrii.

Gio,Clau & bebe
gio si bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

Merci Giova draga ca incerci sa ma linistesti, nu prea imi fac eu probleme de aici(de departe), dar mi-e frica ca pe cand ajungem in Ro o sa fie fel si fel de oameni carte or sa incerce sa vina cu idei care mai de care mai bune, si de aceea , vreau sa fiu pregatita, ca sa pot sa stau zid in fatza lor.-adica sa nu cada zidul pe mine, normal!

Peste O LUNA pe vremea asta sunt maritata! Hahaha ce bine suna, ca eu deja si asa sunt maritata, dar ...nu prea simt, sincer, ca daca nu am verigheta pe mana...colegii mei de la Faculta de ex. habar nu aveau ca eu sunt, vorba aia, "d-na"

Sa va mai intreb ceva: credeti ca e macar POSIBIL ca ceva critoreasa sa faca 4 !!! rochii de d-soare onoare in 13 zile??? Nu ne putem hotara ce sa luam si cica mai bine sa si le coasa, dar cum 2 din ele nu sunt din Timisoara,...nu o sa se poata intalni decat cu 13 zile inainte.

Credeti ca asa ceva e posibil, ca voi tre' sa le stiti pe astea cu croitoresele!

puss

maja, bride2be
www.nuntanoastra.com
http://community.webshots.com/user/ginmseb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Habar n-am.
cred ca in primul rand depinde de cat e de ocupata respectiva croitoreasa si pe urma, de cat sunt de simple sau de complicate rochitele.
Ti-ai gasit o croitoreasa buna?
nu cunosc in Timisoara nici una.

Gio,Clau & bebe
gio si bb 12+

Mergi la inceput

cineva pe aici care stie ceva??

Fetelor parca era vorba ca nu lasam subiectul sa moara...

Hai ca se apropie 30 iulie si ne-am hotarat sa stabilim meniul cand venim in Timisoara, dupa ce gustam din tot, sper sa castige pestele!!!! la fel cu tortul, o sa umblam putin sa gustam si ne vom hotara atunci. Zicea cineva ca

Cum se anunta vremea ptr. sfarsitul lui iulie???

maja, bride2be
www.nuntanoastra.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta mihaela spune:

vesti prea bune nu sunt.au spus ca in iulie din 30 de zile 20 va ploua. si simbata a fost destul de urit dar nu a plouat toata ziua.a fost destul de rece, dar intr-un fel e mai bine ca nu mor oamenii de cald in sala.sa speram ca o sa ai parte de vreme buna!

Mergi la inceput

Nu vreau

anul trecut am fost o luna in Timisoara si ne-am dus numai haine subtiri de vara, de plaja si a plouat aproape tot timpul, am fost o singura data la plaja!! Nu mai vreau , sunt satula de ploaie!

Acum -nu ma intereseaza- nu are decat sa ploua 20 din 30 de zile, dar pe 30 iulie TREBUIE sa fie frumos ca altfel....nu stiu ce ma fac cu nunta mea cu tot!!

merci Codruta mult ca m-ai informat, macar sa ne luam niste masuri de precautie...

va pup fetelor!

p.s. care e cea mai buna umplutura de tort la nunta???

maja, bride2be
www.nuntanoastra.com

Mergi la inceput

maja, cea mai buna este cea care iti place tie, daca stai sa te gindesti la ce le-ar place invitatiilor vei ajunge la nebuni.mie personal imi place cu fructe, dar asta depinde de fiecare.
eu am o alta problema:nu am mai stat la plaja de ani buni pentru ca imi ieseau pe piele pete rosii. anul asta am avut probleme doar putin la inceputul verii, dar acum am observat ca sunt bronzata ca tractoristii(pina unde incepea mineca de la tricou).ce ma fac la nunta ca am rochia cu bretelute?inca nu m-am hotarit ce imi pun pe cap:voal sau nu imi pun nimic, mai ales ca am par scurt si nu stiu ce freza se poate face din el.

Mergi la inceput

Pai singura solutie e sa te dai cu o crema autobronzanta...incearca de pe acum, nu lasa pe ultima zi. Eu folosesc si sunt multumita, am mai fost si la solar si am un ten placut acum, nu sunt nici neagra dar e ok. Nu este in Timisoara metoda de bronzat cu air brush? (la ceva salon, ma refer), ca aia e cea mai buna. Te "bronzeaza" cu un pistol pe tot corpul, foarte frumos, tine vreo 6 zile si nu e periculos deloc deloc. Intereseaza-te si...sa-mi zici si mie( ii zice cred bronzare cu pistolul de bronzat, sau asa ceva).

Voalul...eu mi l-am facut dar ma hotaresc daca sa-l am sau nu cand voi face freza de proba. Ptr. parul scurt ar fii super sa ai voal, dar neaparat scurt! nu prea merge sa ai voal lung la par scurt, nu am prea vazut. In schimb un voal scurt(pana la umeri) si des pe un par scurt stilizat ca lumea poate sa arate bestial de bine!

cauta pe www.theknot.com la hair stiles - short hair- si ai sa gasesti!

Bafta mare!

maja, bride2be
www.nuntanoastra.com

Mergi la inceput

Maja, bine ati revenit in Timisoara.Sper ca ati ajuns cu bine.Simbata a fost vreme super frumoasa si sper ca si la nunta sa ai parte tot de asa ceva.Cred ca in zilele astea esti super ocupata, pe linga revederea cu cei dragi si pregatirile pentru nunta.Astep cu nerabdare sa vad pozele de la nunta si daca ai timp sa-mi spui si mie cine te machiaza si iti face freza.Sunt super curioasa pina la urma la ce cofetarie iti faci tortul.
Oricum iti urez de pe acum Casa de Piatra!!!!!!!sa aveti parte de nunta visata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miny spune:

Ufff, ce bine ca v-am gasit. De mult tot citesc pe aici, dar nu am prea avut curaj sa scriu.
Acum sa va spun problema mea: eu am nunta in 3 sept si nu am inca pe cineva sa ma machieze.Coafeza mea a spus ca ea nu prea se baga. Cunoasteti voi pe cineva care sa vina acasa? V-as fi foarte recunoscatoare.
In rest..... ce sa va spun... Urasc toate traditiile fara rost care trebuie facute. Auzi: sa dansezi in fata blocului "ca asa e traditia" Asta ma omoara.

V-am pupat pe toate

Mergi la inceput