Mamici de iulie-august (46)
Raspunsuri - Pagina 9
MONAI spune:
Fetele, vad ca sunteti in mare verva, sa vad eu cum vom fi cand vom avea bebelushii
!
Azi am umblat toata ziua, am platit facturi
, am fost la epilat si fetitei mele tare nu i-a placut, drept e ca a fost cam cald si am transpirat si m-a durut parca mai tare decat altadata
. Mi-am mai facut inca o programare peste 4 saptamani, sper sa mai ajung
, ca nu vreau sa ajung la lama de ras.
Mi-am comandat si eu pompa de la Avent (mersi de pont Irinabungau). Si eu am auzit numai de bine si de pompa electrica de la Farlin, dar Avent Isis se pare ca e in top, iar diferenta de pret nu e mare. Sunt sigura ca e o investitie buna, mai ales ca eu imi doresc mai multi copii
si deci vad lucrurile in perspectiva.
Azi m-am enervat ca am comandat niste seturi de lenjerie de patut de vreo luna de zile si nu sunt in stare sa le aduca. Sunt delasatori comerciantii astia, asa ca am cumparat sifon si ma apuc de treaba. Asa nu aveam chef, dar chiar m-am enervat
.
Eu am descoperit aici in Deva o marca de produse, Canpol ii zice, care sunt la preturi foarte accesibile si de calitatea celor de la Nuk sau Chicco. E o firma poloneza care incearca sa patrunda pe piata, se pare. Am luat chestii ca tampoane pentru san, perie de par din par natural, lingurita de silicon, burete natural de baie la jumatate de pret fata de celelalte firme renumite. Daca gasiti produsele, merita sa va uitati la ele.
Va pup ca v-am impuiat capul cu minunile care ma preocupa pe mine. Ce m-as face fara voi?
Sa auzim numai de bine.
34+ si
din burtica Sara.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos
gabirus spune:
FELICITARI LAURA!
Multa sanatate pentru fericita mami si cei doi puiuti dulci.
Te asteptam inapoi cu amanunte si cu poze

Katink, draga suntem toate alturi de tine. Sigur vei sta putin de tot in spital, ai sa vezi ce repede trece. Mai ales ca este pentru cea mai nobila cauza.

Cine ma lamureste si pe mine care sunt riscurile carentei de fier? (si eu am un pic, la ultima analiza era 10,5 deci sub nivelul normal deja; trebuie sa merg sa repet). Si de unde devine ea severa si periculoasa? Si, de fapt, care este pericolul?
Zena, sa stii ca si eu am impresia ca mai este asaaaaa de mult pana in august
Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 32 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos
andre_ea spune:
Fete dragi! Tare scriitoare sunteti! N-am reusit sa va citesc, ati umplut un intreg capitol. Recuperez mai tarziu.
Cand am deschis la prima pagina a acestui capitol m-am uitat intai sa vad daca nu cumva a crescut lista de mamici. Am avut eu o presimtire. Dar lista nu era actualizata. Asa ca m-am dus la pag. 5 sa scriu si eu ceva, si ... surpriza! felicitari pentru o noua mamica! Wou, ce emotii!
Andy si
33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
ZenaO spune:
Monica, merci si tie pt. raspuns! Si eu sunt in aceeasi situatie - adica nu am cumparat inca nimic pt. bebe, da' nu stiu cat mai rezist!
Dar voi ati vazut prin magazine masutele astea? Eu le-am vazut doar pe net la magazinele on line si sincer vreau sa o vad ca lumea, sa-mi dau seama cat de mare e cadita, cat de solida e...aaa si inca ceva cum sta capacul ala ridicat fara sa cada cand ii fac baita lu bebe?
Griji de mamica incepatoare!...sunt convinsa ca sunt safe, da' sa le vad eu life intai
Gabi, ai dreptate o sa ne apuce amocul cand celelalte fete o sa aiba bebeii in brate si noi inca in burtica...important e sa vina la termen. Si oricum tu o ai pe ingerasa Eva care iti umple timpul. O s-o ai acasa pana atunci, nu?
Tzucul meu mic sughita de vreo 10 min! Iubitul lu' mama!
Zina si bb Matei 32 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos
Monica-Elena spune:
Da Zeno eu am vazut o asemenea masuta chiar ieri in Prisma(care este goala doar standul de bebei si putine haine si pantofi mai sunt). Si in Cora si Carrefour am vazut. Sora mea a folosit aceeasi masa cu cadita la ambii copilasi si inca mai rezista ptr ca cel mic are 11 luni si o mai foloseste inca.
Dar eu mai am o intrebare? Am vazut cadite anatomice dar care nu se potrivesc la genul asta de mese de infasat. Sunt bune caditele anatomice sau sunt fite? SWa nu imi ziceti de cadita normala si sa iau suportul ala ca ala mi se pare chiar f badaran si parca ar rani copilul mi se pare tare ciudata su[portul ala(sper ca ati inteles de ce suport vorbeam de cel de pus in cada sa iti usureze baita lui bebe).
Aici poate ne ajuta Gabirus si Boga mamicile cu experienta.
Monica si Bocanila de 36 sapt din burtica
AMR 24 zile
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Albinutzza spune:
FELICITARI LAURA25...SA FITI SANATOSI TOTI 
, cred ca sunteti in
SA VA INTOARCETI CU BINE ACASA...SI SA FIE MANCACIOSI SI VOIOSI...

Katink
, sanatate multa, stai linistita ca va fi bine 
Monica-Elena, nici mie nu-mi place suportul ala...primul gand a fost ca e cam dur, si va rani copilul..dar eu nu am vazut suport din acesta cu cadita, foarte stabil...toate am senzatia ca stau sa cada![]()
Cin, asteptam vesti de la echooo
Noi, am fost ieri la peste, ultimul, cel putin pt mine...foarte misto balta, frumos amenajat, numa ca mi-a fost foarte rau cand ne-am intors
, ma durea capul ingrozitor si-mi venea sa
, plus ca aveam niste arsuri ingrozitoare...am pus pe frunte felii de cartofi, am facut un ceai, si m-am chinuit sa adorm...m-am trezit de multe ori cu aceasi durere si stare de voma, dar azi mi-a fost mai bine...am dormit foarte mult...bondarelu' a fost foarte activ, deci sper ca nu l-am afectat prea tare.
Zicea cineva de arsuri, eu le am de la 3 luni...asha ca-s campioana 
Si sa nu uit AMR 35 zile
Albinutzza
35+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa
mamini spune:
cadita cred ca e ok simpla,fara minunea aia de "fixat" bebele in ea.
mie mi-a placut cum arata asta cu masa de schimbat si rafturi, e un pic mai zdravana decit aia pe picioare subtirele si e mai bine cu ea decit cu doua chestii care ocupa spatiu, ne "crutza" spatele...ma bucur daca Monica-Elena zice ca e si rezistenta.
cursul a fost o prostie despre cuplu,nu uitati sa va iubiti si sa va intelegeti si sa blah...blah...si ce face o mama buna si ce asteptati de la tati... astept cursul de sapt viitoare, sa imi zica de copil, cum am grija de bebe, aia vreau sa stiu!
M 30+
nem spune:
Felicitari Laura sa ai parte de doi bebelusi cuminti si mancaciosi, sa-ti aduca numai satisfactii si bucurii...Incep usor usor sa curga si vestile bune
Fetelor si eu am o problema.Dc ne luam caditza cu forme ( suport) cum il intoarcem pe bebe pe partea cealalta?Pupicei
Emma, 36 +
ZenaO spune:
Monica, in Cora n-am vazut, tu zici chiar inauntru in Cora? sau la magazinul ala pentru copii de pe colt? Ma duc aproape saptamanal in Cora, o sa ma uit dupa masuta. Nu stiu cum arata suportul de pus in cadita, iar caditele acelea cu forme deja turnate mi se par incomode pt. bebe. Si ai dreptate Emma, nu stiu cum il speli si pe spate daca nu sta in fundulet. In concluzie o sa luam masuta de infasat cu rafturi si cadita incorporata si cred ca o s-o folosim pana o sa inceapa bebe sa se balaceasca si sa stea in picioare.
Albinutzza, probabil te-ai obosit prea tare la peste.
Inchid acum, continuam maine.
Somn usor!
Zina si bb Matei 32 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos
gabirus spune:
Nici mie nu imi plac caditele cu suport. Mi se par incomode si nepractice. Nu le poti folosi decat foarte putin, bebe creste imediat si nu mai incape in forma aia ... Mai lasati panica, ca nu aluneca bebe din mana. Caditele simple, normale sunt cea mai buna solutie.
Parerea mea 
Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 33 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos