Mamici de iulie-august (46)
Raspunsuri - Pagina 8
corbioana spune:
Oana pupici multi Laurei si strumfilor sa fie sanatosi si sa le traiasca si ti enpoteii, Laurei refacere usoara si laptic, si bebei sanatosi !!!! FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!
Dar cate sapt avea fetelor Laura de a si nascut? Nu parca trebuia sa mai astepte putin?
Ufff sa ajung si eu in sapt 37 macar ca sa pot fi la termen si sa facem cezariana...
Ioana
sapt.35
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
mitub spune:
katink bafta muuulta la spital si sa te intorci cat mai repede si cu anemia rezolvata!
Adriana oau ce harnicutza ai fost! Mie nu-mi poea vine sa ma urnesc cu una cu doua in cele doua zile libere pe care le am. Dar poate dc imi ies ploile intru din nou la program cu 1 zi libera pe saptamana si atunci promit sa rezolv toate restantele!
Monica bafta multa la control, sa vii cu vesti bune!
Eu tocmai ce-am verificaT data programarii si am constatat ca peste o saptamana ma prezint la medic.
IoanaCo numarul tau inca lipseste din listutza.
Giana, Anis, pe unde sunteti ca nu am reusit sa va prind on-line sa va pot trimite lista, iar PM-ul nu merge cu attachment.
mamini, Monica si eu citeam saptamana trecuta de tinerele casnicii ale marii majoritati a burticilor si incepusem sa ma simt batrana... noi facem 9 ani de casnicie la toamna si parac lucrurile merg din bine spre mai bine...
kultasa stii ca te mai asteptam cu vesti, macar la cateva zile sa stim ca esti OK, desi intelegem ca iti va fi greut singura cu Danutza
Irda ce zice medicul tau de toate starile astea proaste ale tale???????
Sper sa nu fi uitat pe nimeni, irina, lory, monai, cin, ioana etc. sa stiti ca m-am gandit si la voi;)
Pupici,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 32 + (DPN 1 august)
mamini spune:
Laura, felicitari pt 
! sa va traiasca si sa fie sanatosi!
Katink, ai grija de tine si sa te intorci repede acasa, incep sa ma sperii, am inceput sa iau si eu fier, a cam picat dramatic si al meu( am avut 148 la inceput si acum e 100- oricum, e inca ok, fata de al tau)...
Oana(ZenaO) eu am luat masa de schimbat cu cadita sub( si astea au tub de scurgere), cu rafturi pt cosmetice si buzunarele de pampersi, e practica- mie asa mi s-a parut...
M 30+
irinabungau spune:
Burtici, ce surpriza am avut cand la ora 2,30 am primit un mesaj pe mobil de la Laura care m-a anuntat ca a nascut , nici nu va pot descrie starea de fericire pe care am avut-o!!! Am sunat-o imediat sa o felicit, am felicitat-o si din partea voastra, ea se simte bine, ca dupa operatie, era obosita si din cauza anesteziei cred. Oricum, este o mamica fericita, se simtea din vocea ei.
FELICITARI LAURA , SANATATE MULTA SI TIE SI STRUMPHILOR TAI, SA FIE MANCACIOSI SI SA FIE COPII CUMINTI!!!!!!
Eu am fost la plimbare, am dat o raita pe la banca sa mai scot ceva lovele de cheltuiala... o sa ies la pepeni cu cheltuielile!!!! Dar mi-am propus sa am totul gata cumparat, spalat, calcat. Oricum, nu vreau sa nasc inainte de termen (cine vrea???!!!) pentru ca in spitalul din Cta am inteles ca nu sunt conditii pentru prematuri, lucru care m-a speriat rau!! Bebelusha mea TREBUIE sa stea cuminte la mami in burtik ca nicaieri nu-i mai bine decat acolo!!!!
Katink, draga mea, sa stii ca ne gandim si noi la tine, o sa ne lipsesti de pe forum cele cateva zile in care vei sta in spital, oricum eu sunt convinsa ca te vor pune rapid pe picioare!!!
multi si daca ai un mobil te tinem la curent cu activitatea de pe forum prin SMS-uri. Am vazut ca ai mobil, asa ca te tinem la curent.
Cin, ai vazut ca a fost floare la ureche??? Ma bucur ca te-ai linistit si in privinta spitalului unde vei naste, deci toate sunt ok!!! Cool!!
Gabi, initial si eu am vrut sa-mi iau pompa electrica de la Farlin, ca era mult mai ieftina decat cea manuala de la Avent pe care am cumparat-o , dar am tot cerut pareri despre Farlin si nu am primit nici o parere. Majoritatea fetelor au folosit de la Avent Isis pompa manuala si sunt multumite, pana si cumnata mea in Irlanda tot din aceea a folosit si mi-a spus ca-i ok. N-am vrut sa ma risc, avand in vedere cat este de utila in primele zile... mai ales ca eu n-am sfarcuri!!!
Monica, bafta la echo miercuri!!!!!
Boga, iti dau 
inapoi!! ![]()
![]()
AULEU fetelor, incepe distractia cu nasterile!!! nu mi-am imaginat ca va incepe asa curand!!!!
Oricum, incepe perioada de incurajari... eu vreau sa citesc tot mai mult si sa incep sa ma autosugestionez... sa vad daca merge si de data asta, ca de obicei a mers...
Pupici, merg sa pap ceva,
Irina si bebe 31 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
andre_ea spune:
Felicitari Laura!
Refacere rapida! Multa sanatate puiutilor si putere, mai ales pentru cea mica!

Doamne ce emotii!!!
Andy si
33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
nicoll_mada spune:
Buna,buna!!!
LAURA FELICITARI!!!SA FITI SANATOSI CU TOTII SI SA AVETI PARTE DE TOT CE E MAI BUN IN LUME!
Din partea noastr multi
si refacere rapida!
Doamne,se pare ca gata,nu mai avem decar ultima turnanta inaintea liniei drepte...Fetelor,ma cuprind niste emotii cand ma gandesc ca nu va mai trece mult si voi avea si eu zanica in brate!!!Si ca in curand vom deschide la rubrica "Mamici de iulie-august"!!!
Sa va spun ca si azi am fost la gimnastica de gravidute si am rugat-o pe tanti de acolo sa ma palpeze sa vada cum e BB.Si vreau sa va spun ca am o fetita taaare cuminte,este deja intoarsa cu capsorul in jos.Sa o pupe mami pe ea de micuta!!!
Kulta,
LA MULTI ANI,sa fii sanatoasa si sa iti creasca copilasii mari si sanatosi!!!Felicitari pt angajarea sotului!
Monai,Monica-Elena,Adriana sa fiti fericite alaturi de cei cu care ati hotarat sa va petreceti viata!!!Multi ani fericiti si BB-i sanatosi si mancaciosi!!!
Corbioana bine ai revenit si sanatate multa in continuare!
Katink, imi pare rau ca nu ti-au iesit analizele bune.Ai grija de tine si BB,deci nu te stresa foarte tare,vei urma indicatiile medicului si totul va fi bine!
Boga,multumesc mult pt listuta
pt tine si Mirunica!
Gata fetelor,mai vorbim maine,va pupic dulcic,
nicoll_mada
34s pline,azi incepem sapt 35
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
cin spune:
Fetelor..o seara minunata sa aveti..eu ma duc sa-mi vad bebelul la eco...mor de nerabdare..

http://photos.yahoo.com/chireanicoleta
KULTA spune:
Laura, felicitari pentru bebelusi si sa va dea Dumnezeu sanatate.
Noi suntem ok, obositi, dar inca ok.Azi mi s-au umflat rau miinile si picioarele si ma simt ca un balon.Bb loveste noaptea si mami nu prea poate dormi iar Danuta a intrat in perioada cind face crize de nervi daca nu-i convine ceva si ma imbolnaveste cu nervisorii ei. Sper sa treaca. Abia o astept pe mama in August ca mi se lungesc urechile pina atunci.
Va pupic pe toate si sanatate.
K30+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Monica-Elena spune:
Lasa Boga ca tot tinerele suntem mai
ce daca avem noi mai multi anisori.
Zeno eu am vazut la sora mea ca i-a fost super utila masa de infasat cu cadita sub salteluta si doua sertare jos. A folosit si la primul si la al doilea copil. Si eu tot ca a ei de care spunea si mamini o sa imi cumpar. Eu ma numar printre cele care vor cumpara tot la bebe dupa nastere(superstitia bato vina dupa 11 ani asta este
).
Laura inca odata felicitari si refacecere rapida si putere ptr cei doi ingerasi.
Monica si Bocanila de 36 sapt din burtica
AMR 24 zile
Esentele tari se tin in sticlute mici.
ZenaO spune:
Si uite asa apare generatia iulie-august 2005! Da' suntem in iunie!
Laura sa-ti traiasca gemenii! Sa fie sanatosi! 
Of! Doamne! mi se pare ca o sa nasc ultima - pana pe 15.08 mai e o vesnicie. Nu aveti acelasi sentiment?
Mamini, merci pt. raspuns, inclin catre masa de infasat cu cadita, mai ales ca spui ca e practica.
Boga, vreau si eu listuta, te rog.
Zina si bb Matei 32 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos