Mamici de iulie-august (46)
Raspunsuri - Pagina 10
simona79 spune:
Felicitari Laura!!!!!!!

Oana te rog sa-i transmiti si din partea mea multe felicitari, urari de sanatate pt ea si bebeii ei, sa fie sanatosi si papaciosi si fetita sa recupereze repede! Si Laurei refacere rapida!
Felicitari si tie pt nepoteii tai si te rugam sa ne mai tii si pe noi la curent cu ce se mai intampla pana vine ea!
Katink, multa sanatate si curaj! Fii barbata Zoe ca va fi bine. La fel si celorlalte fete care sunt suparate.(si eu sunt un pic suoarata ca bebe al meu a fost cam lenes azi si a miscat putinel de tot fata de alte zile

)
Simona
si
Mario 33+
irinabungau spune:
Emma, bebe fiind micutz va trebui sustinut oricum cu o mana macar capusorul - daca este pus intr-o caditza cu forme. Pentru a-l spala pe spate se sprijina cu o mana si se lasa doar cu piciosusele in apa, deci suportul nu este folositor si pentru cand il speli pe spate. Parerea mea este ca cele mai bune sunt caditzele simple, pot fi folosite si dupa ce bebe mai creste putin.
Noapte buna burtici, somn usor,
Irina si bebe 31 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
emaaimee spune:
FELICITARI LAURA SA ITI TRAIASCA STRUMFISHORII SI TE ASTEPTAM CU DETALII
!
Katink-ai sa vezi ca o sa fie bine!
Eu tot cu netul dial-up ma chinui,care merge ca naiba,abia astept sa imi instaleze broadbandul!
Azi am fost la dr-i-am zis ca ma doare teribil spatele(de la mijloc spre noada de abia pot merge) si imi zice ca e semn bun
,dupa care zice ca inseamna ca bb e cu capul jos de tot,engaged
Si ma programeaza peste 3 sapt la urmat control-eu zic are u joking me?Iar el zice hai fie peste 2 sapt-ca nu are rost mai devreme ca te simti bine,bb e ok
Asta e-avantaje si dezavantaje!
Am fost si la orele antenatale-ne-a vorbit de alaptat la san sau cu formula si eu am vrut sa merg sa vad delivery suites si cu toate facilitatile-mi-a placut mult ce am vazut:curatenie luna si tot ce mi-as putea dori!
mamini-ziceai ca eu si Irina suntem role model pt tine-cand te refereai la frica-mie tot nu mi-e frica-sunt asa fericita si toata lumea observa si la telefon chiar imi spun cunostintele ca se observa!
Voi o sa purtati chilotei burtiera-eu mi-am luat pana la urma elastici sa imi tina burta dupa nastere-ca la noi in familie au cam ramas dnele cu muschii lasati cu toate exercitiile pt muschii burtii!
si pestiuc iubit&saltaret de 36s+
emaaimee spune:
La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc ani mai putini sau mai multi de casnicie!Sa aveti toate nasteri cat mai usoare si bebelusi sanatosi!
Apropos de tehnica de spalat bb!Sa va zic cum ne-au invatat pe noi sa spalam bb:apa 37g+o canita de apa curata!Se spala intai bb la capusor(il apleci un pic-nu ii vine sangele in cap
),se clateste samponelul cu apa din canita,infasuram repede capusorul in prosopel.Apoi dezbracam bb de hainute,pampers si il spalam la corpusor,inistam la cutitze,clatim bb repede si il stergem si f mare atentie iar sa ii uscam bine toate cutele!Pt ca sunt micuti bebicii,in general, raspund la udatul capusorului facand pisulik.De aceea e de preferat sa ii spalam intai la capusor si e si mai practic ca nu stau mult dezbracati total!
In legatura cu caditele-o cadita normala de bb zic eu ca e ok-eu am luat de aici un burete contur bb(nu are nici un suport -e doar un burete pe care incape bb) pe care il pun in cadita sa nu alunece micut!Nici eu nu am incredere in alte chestii care sutin bb-suspensoare sau cum se cheama,imi par cam periculoase!
In legatura cu facutul curateniei-nu am mai dat cu aspiratorul de f mult timp-as face curat,dar nu am voie si am incercat o data sa dau cu aspiratorul-viteaza ca de obicei s- m-a durut spatele o saptamana!
Nu fac decat mancare,daca obosesc ma opresc,pun rufe la masina si le pun la balcon la uscat!
Mie mai nou imi zice sotul foca-ca respir greu si ma misc ca o focutza cu cocutza
-asa i se pare lui!
si pestiuc iubit&saltaret de 36s+ 24 zile pana la

mamini spune:
Emaaimee, chiar ma gindeam ce faci, ca nu ai mai intrat pe net,ma bucur pt tine ca esti in continuare viteaza si sunt sigura ca asa e cel mai bine, eu ma framint ingrozitor si am fel si fel de angoase...dar asta cred ca tzine de natura fiecareia dintre noi si nu prea am cum schimba cine sunt sau ce simt...ma straduiesc sa fie totul cit mai bine...
si eu obosesc imediat si nu mai stiu...e de la bebe care apasa, de la kg mele sau de la hemoglobina aia mica, stiu ca o sa fie si mai rau asa ca nu ma pling inca.
burtiera o sa imi iau si eu, cred, desi nu stiu cit ajuta...
M 30+
Monicutz spune:
Bravo Laura! Sa-ti traiasca bebelusii si sa te bucuri de ei. Sa creasca mair si frumosi si destepti si sanatosi
Oana C spune:
Emaaimee, aici dupa 35 sapt te programeaza la control in fiecare saptamina, chiar daca nu ai nici o problema. Cred ca asa ar trebui sa fie peste tot, mai ales ca daac incepi sa te dilati putin cite putin nu iti dai seama. Sint f surprinsa ca dr ala vroia sa te programeze peste 3 saptamini
. Ce, vroia sa incepi sa nasti acasa si el sa scape de bataie de cap? Cred ca ar trebui sa il suni si sa ii ceri sa te programeze saptaminal, pentru ca in mod normal asa se face, ti-am spus, chiar si fara probleme.
Durerea de spate, de la mijloc in jos, care incepe sa cuprinda si abdomenul jos, este un semn de contractie cu dilatare sau chiar unul din semnele de inceput de nastere. Cel putin asa mi-a zis dr mea si am citit prin cartile astea. Asa ca daca dr tau ti-a spus ca este "semn bun", sigur se referea la semne de travaliu. De-asta ma mira ffff mult ca initial a spus sa vii la control peste 3 saptamini si ti-a facut programarea peste 2. Ai grija de tine si fii mai ferma cu ei, ca nu e de joaca.
Si eu am inceput sa am dureri de spate, jos. Miine dimineata merg la control. Sa vad ce zice dr. Ma gindesc ca daca la eco de 31+ sapt, bebelusa arata mare cit pt 34+ saptamini, sa nu vrea sa vina mai repede. Am o prietena care mi-a zis ca o amica de-a ei, care a nascut acum citeva saptamini, cu 3 saptamini mai devreme decit DPN, bebelusul avea peste 3500 g. Deci cred ca daca bebe e mare, stie el/ea cind sa vina, indiferent de DPN
.
Eu chiar nu mi-am facut bagajelul pt spital; cred ca-s cea mai inconstienta de pe aici. Oricum, trebuie doar sa imi cumpar o camasa de noapte care se deschide in fata, halat si sutien pt alaptat. Dar stiu ca astia iti dau imbracaminte si chestii pt bebe la spital.
Cam atit.
Va pup.
Oana C si
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
AC spune:
Laura FELICITARI Sa-ti traiasca bebelusii, sa va faca fericiti si sa creasca marei, sanatosi, frumosi si destepti
Eu am folosit o cadita cu suport acoperit cu un fel de plastic moale pana pe la patru luni si a fost grozava. Am avut apoi a cadita cu suport turnat. Daca primele bai le dai in doi e ok orice cadita, dar eu eram adesea de una singura si capul lui bebe luneca daca nu sta pe ceva. Acum la bebe doi m-as descurca si cu o cadita normala, dar atunci eram fricoasa si mi-era tot timpul frica ca nu-i sustin bine capul.
Apoi spalatul pe spate
. Un bebe trebuie spalat bine la fundut, in rest mai mult clatit decat sapunit grozav si spalat. Deci dureaza foarte putin sa-l clatesti pe spate, pe cand la fundut ar fi bine sa ai doua maini.
Abia cand mananca diversificat, cand alearga pe afara incepi sa te intrebi cum se pote murdari in asa hal. Un bebe mic trebuie spalat pe peste tot pentru ca transpira in primul rand.
Andreea si galusca
si ghemotocul
asteptat pe 4 iulie 2005
MONAI spune:
Salutare, burtici!
Mamini, cred ca toate femeile se framanta mult in aceasta perioada, ma refer la cele responsabile si constiente cat de cat de ceea ce le asteapta. Pentru mine esti una din persoanele de aici a caror pareri cantaresc greu
.
Eu m-am trezit cu o mare stare de greata, am
si sunt un pic speriata pentru ca nu am mai patit asa ceva pana acum. Ma voi duce sa-mi fac niste paine prajita si sper sa ma simt mai bine ca vreau sa merg sa ma tund, sa mai scap de-o grija. Cred ca Irda mai patea chestii din astea, sunt tare nasoale, eu am avut ceva greturi la inceputul sarcinii, dar ma apucau seara
.
Va pup si
Sa auzim numai de bine.
34+ si
din burtica Sara.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos
andre_ea spune:
'Neata burtici si mamici! Inca n-am reusit sa recuperez ceea ce s-a scris peste week-end, dar hai sa va spun cum am petrecut noi.
Am fost la "Vatza de Jos" prin judetul Hunedoara. Dupa 7 ore de mers cu masina ma durea fundul... Am ajuns acolo ultimii, pe la 10.30 dar am fost bine dispusa, si un coleg mai in varsta, si mai cu chef in acel moment, m-a luat la dans. Si nu ar fi asta problema, pentru ca ma bataiam doar putin, ci faptul ca dupa aceea a inceput "meniaito" si am dansat![]()
Se pare ca o sa raman in memoria colectivului drept nebuna care topaia in luna a 8a pe melodia "meniaito". 
Sotii a 2 colege s-au impacientat "opriti-o ca nu e maternitate in statiune!". O colega: "Vrei sa scrie pe certificatul de nastere Vatza de Jos?"
Din nefericire nu am nici o poza demonstrativa.
M-am simtit foarte bine, numai ca sambata bebe nu m-a mai lasat sa fac acelasi lucru. Am dansat mai static si putin si aveam un chef!!!!!!!!!!!!!
La un moment dat chiar a protestat la niste melodii naspa si prea stridente, prea tare. Zau ca a lovit asa nervos ca mi-a fost clar ca protesta.
Am vizitat castelul de la Hunedoara care mi-a placut f. mult. Am urcat si la cetatea de la Deva, lucru care nu a fost prea inspirat pentru o gravida. A fost greu urcusul.
Cam asta a fost aventura mea din week-end. Cand o sa ma invrednicesc, voi pune si poze.
Pupici pentru burtici si bebelusi!
Andy si
33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos