Mamici de iulie-august (46)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorel spune:

Buna dimineata!
Cand credeam ca sunt si eu prima intr-o zi, na ca mi-a luat-o altcineva inainte. La noi e o vreme superba si voi iesi azi la plimbare, ceea ce va recomand si voua ... sa profitam putin de soare.
Cin - multumesc de vestile cu spitalul Giulesti ... m-ai linistit ... poate ne scrii si cat a "cotizat" prietena ta, parca acum 3 luni ai zis ca a nascut, si ce anestezia a facut.
Am citit toate parerile despre caditze si pana la urma tot nu stiu ce sa i-au. Voi vedeam joi, la fata locului, care mi-i se par mai comode.
M-ati cam speriat cand ati spus ca durerile spatelui, (noada fundului) prevestesc apropierea travaliului. Pe mine ma doare de 2 sapt., dar contractii dureroase nu am deloc, ... cred totusi ca voi duce sarcina pana la capat, DPN 08 iulie. oricum joi merg la dr. si vedem ce ne spune. O zi superba va doresc tuturor.
Felicitari Laura pt. bebeii tai si da-ne de stire cand ajungi acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Buna dimineatza, fetelor!!!

In legatura cu caditele, eu personal vi le recomand pe cele obisnuite, cu cat mai mari, cu atat mai bine. In cele cu forma anatomica incape bebe pana la 1 luna, maxim 2, apoi e mai mare chinul, o sa vedeti ca le place la nebunie sa dea din picioruse si n-au unde.
Oricum, in cadita daca nu are salteaua aceea moale de care zicea andreea AC, trebuie pus un scutecel sau un prosop, ca sa nu alunece, si de asemnea cel putin la inceput trebuie invelit bebe cu prosopelul si lasat descoperita doar portiunea de spalat.

Inca o strigare pentru fetele care nu au lasat numerele de telefon:

17lory
alina78
Av_crina
BB23
Blackpanterro
Cin
Clauela
Cocoloasha
deny_82
letitia maria
Mamini
Monicutz
Nique15
peca
petra
Ursuletulpanda2005

Ne mai auzim,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 32 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Stati linistite, durerile acelea de spate jos de tot nu inseamna ca debuteaza travaliul! Eu le-am avut la prima sarcina in ultimele 2 luni si nu am nascut 2 luni la rand .
Inseamna doar ca se pregatesc oasele pentru nastere, incep sa se dilate si e chiar foarte bine sa o faca din timp. Daca se intampla totul brusc la nastere e mai dureros ...
Sorel, bine faci ca iesi la plimbare; in acest ultim trimestru e cea mai buna pregatire pe care o putem face. Asa ca andreea_ea, eu te felicit ca ai avut asa multa energie in excursie; nu poate sa-ti faca decat bine si sa-ti usureze travaliul.
Si eu incerc sa ma mentin cat mai activa, toata lumea m-a sfatuit sa fac asa si simt si eu ca imi este mai bine.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 33 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

FELICITARI LAURA......SA-TI TRAIASCA INGERASII SI te asteptam sa ne povestestesti cum a decurs cezariana.Woauuuaaaa 3 pana acum...

MONAI...eu am luat totul ,adica biberoane..pompa,suzete numai de la Avent...stiu din discutiile mamicilor mai in varsta ca noi, cu bebelusi de 1-2 ani...ca sunt cele mai bune.

Voi cu ce detergent spalati hainutele lui bebe???

AniS si bebelina mea dulce 32+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata burticutze...
Am fost aseara la eco...a vazut mami bebe... e un dulcic, a stat cumintel cat am facut ecografia, ne-a facut cu manutza la un mom. dat si i se vedea gurita cum se inchide si deschide..si..a pozat nenea doctorul bijuteriile baiatului..eu inca ma uit la poza si nu vad nimic..desi ne-a explicat.. Bebe s-a intors cu capul in jos..si eu care eram convinsa ca nu s-a intamplat asta...ce mama denaturata..nu mi-am putut da seama...asta e.. acuma stim..
Am mai luat vreo 2 kile de luna trecuta..si in rest, totul e bine..
L-am intrebat pe dr ce fac daca se intampla sa ma apuce sa nasc...si mi-a zis ca n-am voie... ca bebe tre sa mai stea inca minim 6 saptamani..
Am uitat...placenta s-a mai ridicat..si mi-a zis ca daca o tine tot asa, am mari sanse sa nasc normal...
Si mi-a zis ca daca voi face anestezie, sa nu uit sa am ultimele analize la mine (analize recente) ca sa vada anestezistul timpii de coagulare..etc.. asa ca sa nu uitati de analize..
Sorel, ma intrebai de anestezist..prietena mea a facut epidurala, care oricum se plateste, dar nu stiu exact pretul trusei...stiu doar ca anestezistul i-a zis ca o costa 2.5 milioane.. si ea atat i-a dat..cred ca era inclus si tariful anestezistului..
Cred ca am mai spus odata "cotizatiile"..sper sa nu se supere nimeni ca reiau: 150 euro dr , 500 moasa, 1000 neonatolog, asistentelor de la copii: 100-300, si alte maruntisuri..20-50 mii..
Nicoleta (33s)

http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

MonaI, multumesc.pt Sara.
Andre_ea, bravo, f frumos ca te-ai simtit bine si te-ai relaxat in week-end. bravo!
Boga, eu nu am trimis nr de tel fiindca ma indoiesc ca ma suna cineva, poate doar Kulta. dar iti dau un pm cu nr. si in fond se poate si sms.
aici iar e mohorit...ieri a plouat si la 10-11 grade nu e fun. ma bucur ca nu e canicula, dar imi pare rau ca e asa urit, ca as iesi si eu la o plimbare.
sa aveti o zi frumoasa,
M 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza burtici,

hop si noi la raportul de dimineatza!!! Aseara cand sa ma bag la nani - dupa o zi in care bebelusha mea s-a foit in burtica la mami - a protestat... vroia sa vada ce se intampla cu Michael Jackson pana la urma, daca este sau nu condamnat , asa ca a trebuit sa stau in pozitie de drepti sa vada fata daca scapa MJ sau nu... Cred ca-i fana!!! Cum s-a dat verdictul, am reusit s-o bag la nani... ce copil, dom'le!!!
Mai pe dupa amiaza merg si eu la tuns, ca nu-mi mai suport parul, a crescut mult si n-are nici o forma!!!

Anis, eu am cumparat Dermalin de la Sensi Blue, special pentru bebelusi.

Andre_ea, ma bucur ca te-ai simtit bine, cred ca si bebe s-a simtit bine de te-a lasat sa faci toate nebuniile de care ne-ai povestit!!!

Monai, si mie mi se mai intampla sa ma trezesc dimineatza cu greata, bine ca nu mi se intampla zilnic!!! Dar o data la 3-4 zile tot am senzatia aia de la inceputul sarcinii... Nu-mi explic nici eu din ce cauza se intampla!!!

Ce-o face mamica noastra cea proaspata???!!! Cred ca la ora asta se chinuie sa se dea jos din pat, este prima proba - si cea mai grea dupa operatie... Dupa aceea primul drum cred ca va fi la patutul bebelusilor!!!! Doamne ce frumos!!!!!

Pupici la toate burticile,

Irina si bebe 31 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Mey Mamini, cum adica nu crezi ca te va suna nimeni??? Daca ai un mobil, macar un sms dam si noi, ca nu saracim!!! Chiar acum i-am trimis un sms lui Katink, sper ca este bun numarul si va primi sms-ul. I-am transmis din partea voastra toti pupicii!!!
Asa ca... ia incearca-ne!!!

Cin, deci si tu esti cu placenta laterala ca si mine???!!! La mine la ultimul echo nu s-a vazut daca s-a ridicat pentru ca era capul bebelushei si n-a reusit sa vada cat de jos este... Ma bucur ca bebe boy al tau este bine, si eu am fotografia cu "bijuteria" de familie... Sa vezi ce-o sa mai pazesc bijuteria peste vreo 15 ani!!!!! Ta-su cica isi cumpara pusca ... glumim si noi...

Pupici,

Irina si bebe 31 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Neata, fetele!
Emaaimee, si pe mine ma doare spatele-noada, dar fara sa se extinda durerea spre burta. Eu ma gandesc ca spatele meu saracul nu e invatat sa care ditamai burtoiul si de-aia ma doare, si e valabila si explicatia lui Gabi.
Ce week-end plin ai avut Andy! Sotului meu ii e frica sa mergem si pana la Ploiesti la socrii.
Nicoleta, ai fost haioasa la faza cu bijuteriile, nici eu nu le vad in poza!

Zina si bb Matei 32 sapt.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

gata, dragelor, am trimis la Boga nr.
Irina, adevarul e ca voi sunteti altfel, din pacate am prietene mai vechi de la care as mai astepta cite un mesaj sau un mail din cind in cind si...teapa! dar stiu ca fiecare are viata si familie si greutati, deh.
pe noi ne unesc acum asteptarea,burticile, problemele...ma simt bine cu voi si ma bucur ca suntem toate... sau-cind suntem organizate...
M

Mergi la inceput