Mamici de iulie-august (46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

mamini, am adaugat la listutza

Andreea chiar voiam sa te intreb cum ai petrecut. Doar trebe sa-ti faci antrenamentul pentru nunta, nu?

Andreea, nicol_mada vreau si eu sa stiu ce-ati mai facut la cursurile pentru mamici, ati mai fost, ce-ati mai invatat?

Ieri a citit si sotul meu lista de cumparaturi si am reusit sa-l sperii!!! teoretic nu sunt multe, dar cand le pui una langa alta...se aduna. Iar acum i-am explicat frumusel ca pe mine ma intereseaza bagajul de spital si de restul sa se ocupe...sa vedeti ce ne-apucam si noi de umblat din WE

gabi cu burtica ne si pacalesti un pic, caci pare asha de mare din cauza pozitiei! Foarte bine ca eshti mandra de ea, in fond ascunde o minunatie acolo!

Eu asta noapte am visat ca nascusem fetitza si era cuminte si nu plangea de foame si eu nu stiam ce sa ma fac cu laptele...si am gasit-o pe mama dandu-i ciorbita, ca eu eram la o petrecere . Iar dimineatza nu voiam sa ma scol, cum sa-mi las copilul singur?????

anis trebe sa stai in zona pentru deschiderea unui nou capitol, caci katink a plecat la spital...fara geanta ideala of, of, mai, mai...

Apropos de anemie: sunt doua motive pentru care este periculoasa: primul, fiindca bebelusul nu are de unde sa-si faca rezerve atat de necesare in primele luni de viata (pana se introduc alimente solide cu cointinut de fier) si al doilea ca oricum mama pierde sange la nastere si dupa si situatia poate degenera intr-una mai severa. Eu repet analizele in curand sa vad din nou cum stau.

tot eu,

Pup you,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 32 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Irina..parca am fi surori...si eu uneori dimineata am senzatia de greata...pana acum dadeam vina pe faptul ca imi e foame...mai tot timpul de altfel ..dar se pare ca e ceva care se mai intampla si pe la alte persoane..

E normal sa ai greata acum?

AniS si bebelina mea dulce 32+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Mitub...sunt in zona azi...sper sa fie bine cu Katink...
Asa ca mai intru mai ies..de pe forum...dar sunt aici de azi incolo...mi-am aranjat casa cat de cat...si printre dat indicatii la mamici unde sa mai aseze lucrurile,stau si cu voi.La sf saptamanii vine mobila lui bebe..de abia astept sa o vad.

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Altceva...bebelina are capul pe partea stanga...nu stiu ce face..dar mai mereu pe partea aia...mi se intareste burtica...cred ca impinge cu capul...uneori simt ca da..nu gluma...dar de cele mai multe ori se impinge usor..ca si cum s-ar intinde...Sau poate e contractie??

Mergi la inceput

M-am intors si Io pe forum...si vorbesc singura de nebuna aici...si cat am lipsit ati sporavoit...sa plec iar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Irinabungau, tocmai ce-am vorbit cu mama telefon si mi-a zis ca-i creste parul la bebelusha, de-aia mi-e greata. Si ea a patit la fel cu mine, si nu a avut in rest arsuri foarte mari la stomac. Din pacate am pierdut programarea la tuns si abia pe vineri m-a reprogramat .
Andre_ea, daca ai fost la Vatza stiu unde lucrezi . Si cum de n-ai urcat cu telecabina pe cetate? Frumoasa Deva, nu-i asa?
Mitub, sa ti se implineasca visul, partea cu laptele vreau sa zic. Asta e obsesia mea. Deja ma dau cu Garmastan, dar ma cam dor sfarcurile, nu prea le stimulez cum ar trebui .
Te rog frumos trimite-mi si mie listuta la POPESCU_MONAI@YAHOO.COM . Saru-mana!

Sa auzim numai de bine.
34+ si din burtica Sara.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Nu eshti singura, anis!

Ia spune, listutza a ajuns Ok la tine?

Si bebica mea tot asha sta cu capul jos si isi mai impinge capul si mai scotoceste si cu manutele pe acolo sa vada cum sta cu spatiul...aseara era o galmita mica jos de tot inspre dreapta, zic eu ca dormea cu manuta in sus, scumpilica... Sotul s-a speriat cand a vazut cat de micuta era...

Eu nu ma plang de greturi, doar ca nu mai am spatiu fizic sa ma intind ca sa aiba loc puiutza, nici sa mananc nu ma pot apleca...

Fetele care ati intrat in luna a noua, voi ati inceput masajul sanilor, pregatirea pt alaptat? Cred ca ar cam, trebui, nu? Dar cu Garmastan va dati pe sani?

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 32 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

si eu am niste greturi si mi se intoarce micarea de o suta de ori inapoi...nu prea cred ca e mare lucru de facut. decit sa avem rabdare si o sa treaca.
ieri la curs ne-a povestit asistenta despre perioada de lauzie, cu depresia si psihoza post-partum,cu lohii si contractii si fire si infectii si mastite si febre si bebe care plinge si mi-am dat seama ca acum e o boierie...si incerc sa imi aduc aminte de chestia asta.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona79 spune:

Neata! Sunt si eu pe aici dar mai rar ca imi tot face figuri forum-ul!
Pt ce este Garmastan-ul? Poate ca este o intrebare stupida dar dr meu imi tot zice sa-mi vad de treaba si sa duc o viata normala ca nu tb sa-mi fac probleme si alea alea... ca am timp dupa ce nasc!
Daca era dupa el si hainutele si restul tot dupa tb sa le iau! Nici macar analize nu mi-a mai dat sa fac ca a zis ca atata timp cat bebe creste f bine nu are sens! Abia astept sa merg iar la control sa-l mai vad pe bebe si sa-i cer sa ma mai trimita la analize! Dar mai sunt aproape 2 sapt pana at. Daca nasc intre timp Doamne Fereste?
Simona si Mario 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Mamini, primim si dam cu placere. Te-am gasit si pe la bucatarie, chiar azi voi face aluatul de placinta si umplutura cu ceapa, ardei, rosii si piept de pui. Dar nu am stiu niciodata ce inseamna faina cat cuprinde . Eu sunt de 5 ani de cand mi-am intalnit sotul gospodina incepatoare. Nu poti sa-mi spui aprox 1/2 kg sau 350 g ?

Sa auzim numai de bine.
34+ si din burtica Sara.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput