Mamici de mai-iunie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Fetelor, help! Ma doare o nenorocita de masea si nu stiu ce pot sa iau si eu de durere sa nu-l afecteze pe Filip. Voi aveti idee ce pot lua?

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Te-ai uitat pe prospect la ceva si scrie ca nu se da in timpul alaptarii? Uita-te si la www.farmaline.ro , ca sint prospectele acolo la toate medicamentele, si uita-te la analgeticele cunoscute, daca au contraindicatii.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Androix, algocalmin fiole.mie mi-a dat si in spital ca facusem un pic de febra.

Matei (21.05.2005)
http://community.webshots.com/user/matei2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

AM FOST AFARA! URAAAA!!vAI, PARCA AS FI SALBATICA. Asadar azi am iesit. SINGURA. I-am umplut biberonul si i l-am lasat lui MIHAI. Pus bebe in brate si biberon in mana si mi-am permis luxul de a lipsi de acasa 3 ore. Ioooohohoooi! Tare bine o fost!:))Si cand m-am intors...ma asteptam sa fie rupt de oboseala, ca deh, eu am leganat azi copilu' 5 ore pt ca nu vroia sa doarma, dar nici poveste...A dormit de cand am plecat si nu l-a deranjat deloc pe sotul meu. Mno, ca sa vezi! ;)

Lucas, m-am prapadit de ras citind cele ce le-ai scris. Vreua si eu maseuza si coafeza. Abia m-am vopsit(pe jumatate) ieri intre 2 mese. In spate tot bruneta am ramas. Noroc ca io nu vad.:)) Cu somnul stau mai bine. Pana acum a noastra doarme noaptea o tura de 6 ore. Ii dau sa suga si doarme usor apoi. la noi e problema peste zi. Azi m-a cocsat. Pana n-a venit Mihai acasa s-o puna pe burta lui n-a dormit.

Androix...tatele mele sunt hipersensibile. Ciudat e ca daca suge Ema rezist cu stoicism, dar daca pun un tricou pe mine sau se treaca ceva de mine sar ca arsa. Mi-e ciuda ca toata sarcina m-am dat cu toate cremele posibile sa previn vergeturile, si acum cu mastita mi-a crapat pielea d p sani. Mno, asta e!

Io maine vreau sa o scot pe Ema afara. Intrebari de incepatoare: Cum o imbrac pe vremea asta? Ce pun sub ea? Dar peste ea..? :)) O sa o scot doar pe aici, printre stradute, iar in we. mergem in parc.

Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

babygirl, eu ieri am iesit cu Matei afara cred ca 2 ore dar in jurul prinzului cind e mai cald.sub el am pus ceva subtire, un scutec din bbc. pe el l-am imbracat intr-un body cu mineca scurta si o salopeta pe deasupra. peste am pus o paturica subtire. l-am scos fara caciulita ca era cald. dar eu il tin fara caciulita in mod frecvent. dar am luat o caciulita in carut, daca batea vintul sa i-o trag pe cap! sa stii ca si eu ma intrebam ieri in parc daca il tin fara caciulita e bine ca am vazut copilasi mai mari, 3 luni cu 2 caciulite pe cap!!!
aaaaaa, nu il tin la soare, trag copertina de la carut!

p.s. am citit atent mesajul tau!, ai umplut biberonul???!!!!
mey, mai bine il inveti pe sotul tau sa faca lapte!!! e mai simplu! si e usor de invatat, garantat, al meu s-a specializat!

Matei (21.05.2005)
http://community.webshots.com/user/matei2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

lucas, ok, data viitoare il pun pe sotul meu sa ma mulga.;)))

maaai, noi iar o luam de la inceput. iar e zi, iar nu doarme. noroc ca am apucat sa manac si eu ceva in diminata asta! ieri a neintoarsa cat am lipsit de acasa, noaptea s-a trezit doar sa pape, dar acum ca am ramas singura acasa iar plange. v-am lasat..

adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Salut...

V-am vazut pozele , frumosi tare copilasii, ca de sunt ai nostrii...Cel putin a meaq e frumoasa foc ... cand doarme!

Sa urez si nastere usoara celor aflate in situatie...

Am citit cate o pagina la o ora incat nu am retinut mai nimic din ca ati spus...

Eu am avut o saptamana mai buna in ceea ce priveste somnul, insa ce-a zis fi-mea... ajunge!!!!!!, te-ai lafait destul...De vreo 2 zile nici nu mai manaca cum manca, de dormit ziua pauza, iar somnul dupa baie de la 6 ore s-a scurtat la 4...Insa viata este frumoasa...Afara e cald , lumea merge la plaja, palmierii lui Mazare au inflorit, mai lipsesc maimutele...

Gata...m-am hotarat ....Ma duc la farmacie sa-mi iau pastile de slabit ca nu mai tine... Ambitie si sa am sa tin un regim nu am cum sa o fac cu Delia...MEsele mele sunt de fapt niste imbucaturi, cand si cand...Si cu toate astea nici nu dau jos, ba culmea mai si pun...Inca mai stau in dubii daca sa ma apuc de fumat sau nu...

Vorbeati la lucruri sfinte in dormitoare... Cred ca eu sunt decana de timp la pauza... Cu putin noroc fac anul in august pe 13...
Zilele astea ma racoleaza sotu' prin care cu propuneri indecente.Abia imi trecuse primul ciclu si nefiind sigura ca ala este i-am zis ca fara balonase nu...Atunci mai facem o pauza de o luna pana la urmatorul ca sa iau anticonceptionale.... Si iute asa timpul trece ,leafa merge, vorba aia...

Doarme Delia...Imi este si frica sa apas pe taste sa nu o trezesc...
Ma duc sa strang de prin casa pana una alta...De scris merge si cu o mana...

Va pup ...si ne mai auzim pe ziua de azi

Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://community.webshots.com/user/loreen31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

O noua mamica de pus in listuta! Felicitari...

Adicatelea pe data de 18 mai NICODOHOTAR la ora 9.55 a nascut prin cezariana un baiat de 3.450 si 49.5 cm la Spitalul Municipal Radauti. se numeste Alexandru Ionut.
Ea nu are timp sa intre si am zis sa intru eu s-o anunt si s-o trecem in listuta!

Mami

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

La noi totul este bine cu somnul. Imi pun baiatul in pat la ora 23.00 si doarme pana la ora 2 dimineata. Apoi tati ii da sa manance, ca-i lasa mami pregatit biberonul si doarme pana pe la 5, unde acum se trezeste mami si-i da sa manance, apoi se mai trezeste pe la 7.45. E bun programul avand in vedere ca si la facut singur. Ma scol cam buimaca pe la 5 dimineata, dar n-am ce face. Duminica acum implinim 1 luna... Uraaa! Ca cica pe la 2 luni o sa doarma si el mai bine pe noapte, se va trezi cica, doar o data... Sa speram... Ieri am fost la cumparaturi cu Alex si a dormit bustean... De-ar sti el ce bunatati am luat... Yami...
In schimb am observat ca in timpul zilei nu se satura cu lapte de la san si am inceput sa-i dau formula, care se uimirea noastra dupa ce papa, doarme parca e ametit... O fi mai tranchilizant decat laptele matern... Ha, ha...
Fetelor funduletul lui bebe s-a iritat de la scutece? Ca al nostru e un pic rosu. Si am inceput sa-l dam cu o crema care-i usuca locul iritat... Sper sa-i treaca, ca daca nu, il trecem pe alte scutece, cu toate ca folosim PAMPERS, care zic astia ca sunt cele mai bune... Mie si mila cateodata de el, ca am senzatia ca-l ustura...

O zi excelenta!

Mami de Alex mancacios

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Noi suntem la programul artistic acum...ascultam cutiuta muzicala 2, pe care incerc si eu sa o reproduc..noroc ca vecinii mei sunt la serviciu. Asa ne trece criza de dimineata. Dupa papa, saraca Alex se incordeaza, geme, tipa si singurul remediu e sa o strang tare in brate, pe burta mea si sa-i pun muzica pe care o asculta si cand era in burtica. Mi-e asa mila de ea, e transpirat toata de la efort.
Ieri i-am stricat programul si a fost cam maraita, de fapt cred ca n-a plans niciodata asa mult.Si din cauza agitatiei a adormit mult mai greu.
Pe mine ma doare rau in partea stanga a sanului drept. Nu stiu daca e vorba de un canal infundat sau ca eu imi presez sanul cand ii dau sa suga, exact in partea aia. Noduli nu am, am facut masaj in apa calda...sper sa treaca. De sfarcuri nu mai vorbesc..si de la aer ma dor.

Poze

Mergi la inceput