Mamici de mai-iunie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 6
tzumpiloi spune:
Multumesc gabitzam ca "m-ai pescuit"....
Imi pare rau ca am deschis subiectul cu bebei de mai -iunie 2005 inainte de a naste toate mamicile!
Nastere usoara lui NewMami si La multi ani elly_b!
ChrisDun, si eu am un carucior baby care pe care l-am comandat pe Internet, am dat pe el 2700000 si sunt foarte multumita de el- il folosesc si pe post de leganel, se poate folosi si ca scaunel de masina ( nu am incercat asta deocamdata pt ca e recomandat ca pana la 4 luni sa fie folosite doar scaunele tip scoica). Daca vrei sa-l vezi intra pe site(http://www.babycarero.netfirms.com/carucioare.htm ), este modelul M205 dar vad ca acum costa 3 mil.
Noi ne-am tot gandit daca sa luam un carucior mai de calitate sau unul oarecare ( cel de la babycare are f mult plastic in el, nu e de cine stie ce calitate dar mie imi mai place ca are rotile mari si se conduce si f usor) si l-am luat pe cel de la baby care ....am zis ca atunci cand se va strica ii vom lua altul potrivit nevoilor de atunci...
tzumpiloi , mamica
Mariucai ( 06.05.2005)
tzumpiloi
Luluku spune:
Elly, eu sa fiu sincera nu as face sex cu mine...sunt o balena care se plange de dureri pe orice parte m-as aseza...asa ca va trebui sa ma astept...sau poate sex de caritate? da, da...cum sa nu.poate peste vre-o 2 luni, cand o sa am niste dimensiuni mai umane...
ELLY, LA MULTI ANI! multa sanatate si un cadou frumos, frumos si mancacios si santos...

Pozele mele
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
Androix spune:
Elly, la multi ani! 

Pai sa fii sanatoasa, tu vorbesti o luna jumate??? Asta nu e nimic! Eu mai am putin si fac jumatea anului!![]()
![]()
![]()
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
lucas spune:
buna fetele si bebeii,
ce imi doresc este:
- sa dorm si eu odata 3 ore legate, eventual noaptea
- sa nu mai existe colici pe lumea asta si nici sughitat in miez de noapte cite un sfert de ora, azi noapte am numarat pasii cu el in brate: 716, dupa care nu a mai sughitat, da a mai vrut lapte.
avem probleme cu constipatia, mami a mincat capsuni si de azi dimineata sunt bubite pe fata. am avut si bubite ca acnee, da au trecut.
- sa scada BURTAAAAAAAAAA asta odata, sa pot sa ma imbrac si eu cu hainele mele vechi, antice si de demult.
Sfat ptr. viitoare mamici: dormiti, dormiti si iarasi dormiti.
ce o sa va mai lipseasca!!!
am ajuns sa fiu fericita daca dorm si un sfert de ora, si culmea mai si visez!!!!
nu vine nimeni in parcul tei sau la circ? eu stau exact intre cele doua.
vorbeati de carucioare, eu am luat Graco-Quatro tour.He, he, nu intra in lift decit pliat, ceea ce inseamna ca cineva trebuie sa tina copilu si cineva caruciorul! deocamdata nu pot singura! in rest carutul este ok! sunt multumita de el.
vreau si eu coafeza acasa, si cosmeticiana sa ma epileze si maseuza sa ma maseze pe spate ca inebunesc de dureri de spate.
hai, ca azi ati fost pestisorul de aur!
Matei (21.05.2005)
http://community.webshots.com/user/matei2005
amutza spune:
Buna fetelor si mamici si burtici!
Sunt si eu pe ultima suta de metrii ca si Mickyyy, monicica si crissu. Am niste emotii cat casa. Fetelor eu nu mai am picioarele umflate de vreo cateva zile. Ati patit si voi la fel? Am burtica parca mai jos, asa imi zice toata lumea, dar cred ca e ok poate iese mai repede bb si nu avem probleme. Noi cand am fost la control a zis ca avem deja 3500g am luat cam un kg in trei sapt. Nenea dr ne-a spus ca pe 16.06 ar fi marele eveniment. Dar daca nu se intampla nimic in aceste zile sa mergem miercuri iar la control.
Nu v-am mai citit de multishor si mi-am facut acum timp si parca mi-e frica de ce va urma. Mai intai nasterea, oare cum va fi, iar apoi bb cum se va comporta, ce probleme va avea si toate cele. Asta este toate trecem prin asa ceva. Si noi o sa ne luam pompa de muls dupa ce voi naste sa vedem daca alaptam sau nu. Mai am cateva intrebari : cu ce apa ii faceti baitza la bb o fierbeti sau direct de la robinet? ii spalati cu sapun de bb sau cu altceva? si cam la doua zile ii faceti baitza in prima saptamana?
Va dorim o zi linistita si insotita
Amutza + bb
Androix spune:
Lucas, suntem relativ vecine. Eu stau la intersectia D-na Ghica si ies cu piciul in Plumbuita. Care e parcul Tei? Daca ecel de vis-a vis de fac. de constructii poate ne vedem o data pe-acolo. M-as incumeta sa conduc caruciorul pana acolo o data, ca trotuarele sunt pline de masini sau de gropi
Cat despre hainele de demult eu m-am intors cu drag la pantalonii pe care i-am urit sincer toata sarcina: pantalonii cu burta
Nu lipseste mult si ma dau si la salopeta
Amutza, eu i-am facut baita din a 4 zi, nici nu-i cazuse buricul. I-a cazut in skimb in noapte aia
dar nu ma consider cu nimic vinovata ca asa m-a invatat din maternitate, sa-i fac baie indiferent de buric. Plus ca s-a vindecat super frumos. Baia in fiecare seara, o singura data am sarit peste pentru ca mancase piciul si cand s-a trezit iar era deja tarziu in noapte. Il spal cu sapunel de bebei de la Nivea, tot cu el si pe caputz, mai am si sampon Jhonson fara lacrimi dar il folosesc mai rar.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
gabitzam spune:
Azi prestat si la mine coafeza acasa
, tuns scurt-scurt, sa ma scape de-o grija pentru vreo 2 luni.
Baita facem in fiecare zi, cu apa de la chiuveta, la care am pus filtre, si pe calda si pe rece. Spalam cu Sanosan, care e si pentru par si corp.
Burtica si la mine arata cam de gravidutza in lunile mici, blugii cu burta inca merg si la mine.
Ma gindesc cu groaza la momentul cind voi iesi cu caruciorul afara. Stau la et.3, nu avem lift, caruciorul e cit o limuzina, Graco Quatro Tour. Tre' sa inventez un algoritm de permutari, sa duc si copilu' si carutul afara.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
ChrisDun spune:
tzumpiloi, ai comandat de pe site-ul respectiv? eu am sunat zilele trecute la numarul de telefon de pe site si tipul mi-a zis ca el vinde en gros...
gabitzam, si eu tot la 3 stau, si mi-e groaza sa plimb carutzu' pe scari, iar la boxa sau spalatorie nu vreau sa apelez pentru ca am deja o vecina care isi lasa caruciorul in spalatorie. tu nu ai putea folosi spalatoria?
Amutza, baita i-am facut din a sasea zi (in maternitate i-au facut baitza la chiuveta) - dupa ce i-a cazut buricul. Ieri am sarit-o... drept urmare, azi m-a certat pediatra pentru ca baita trebuie facuta zilnic !
lucas, acum adorm imediat ce pun capul pe perna. si in jumatate de ora sunt fresh, in timp ce sotzul meu nici n-apuca sa adoarma! [/d]
andreea.a spune:
Fetelor, si la mine e la fel in ceea ce priveste sexul. Bine, nici eu nu mai sunt "doritoare", dar chiar daca imi vine cheful sotul meu mai are un pic si o ia la fuga.. ca ii e frica sa nu-i faca rau lui bb. I-am explicat ca nu are cum sa-l deranjeze, dar el nu si nu.. Lasa, ca mai avem un pic de asteptat!
Gravidutelor, voi aveti stare? Ca eu de vreo 4 zile imi terorizez barbatul, in sensul in care in plimb pe strazi si in toate directiile posibile. Nu pot sa stau acasa de nici o culoare, nu stiu ce am. Hi hi hi..
Andreea
& bb
Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg
lucas spune:
androix, ala e parcul.
gabitzam si eu tot carut din ala am. si tu vrei sa il cobori singura 3 etaje!!!!!!!!!!!!!????? mey si fara copil este destul de greu. sa-ti spun din propria experienta, atunci cind este pliat sa nu uiti sa pui piedica, undeva in lateral, pentru ca altfel pliat finnd se desface. se invirt rotile....distractie mare. dar in parc fiind merge foarte misto, este usor de condus, rotile se rotesc usor. si tu coafezaaaaaaaaaa
si eu vreau sa ma tund! acum am parul strins, si noaptea ma enerveaza cind ii dau sa suga ca imi vine peste fata, pina sa ajung sa-l prind.
crisdun cam asa sunt si eu!! intr-o noapte a dormit saracul copil de la 11 la 5 dimineata, iar noi ne-am trezit ca desteptii la 2.30 si asteptam sa se trezeasca, am adormit la loc si cind a inceput sa plinga la 5 ne intrebam daca nu cumva o fi plins intre timp si noi nu l-am auzit!!!
eu tot cu pantalonii cu burta umblu![]()
, da dupa cit timp se retrage burta, ca de kg. nu mai zic!!!!
si noi tot in august,la final vrem sa facem botezul, dar as vrea pe o terasa, undeva, cu iarba verde. voi ati intrebat de restaurante?
eu am gasit text ptr. invitatia la botez!
new mami cred ca ai nascut deja. sa-ti traiasca bebitu!!!este prinz la voi!
Matei (21.05.2005)
http://community.webshots.com/user/matei2005