Mamici de mai-iunie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

ChrisDun, eu am luat de la Graco, si am cumparat de la BabyExpo, cu niste preturi de nu imi venea sa cred...adica super economie...nu gluma! Nu prea ma pricep la restul...cat despre marsupiu, parca am citit ca de la 2 luni in colo poti sa il utilizezi

Pozele mele

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

Newmami, iti tin pumnii sa mearga totul bine si repede!
Abia astept sa ne dai vestea cea mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Sunt mamica de nov si ma uitam pe la voi sa vad cum nasteti ...
Androix, eu mai am o fetita de 3 ani. Cand era bb si sughita aplicam urmataoarea metoda (oarecum sadica dar eficienta) o tineam de nas cateva secunde, pana incepea sa planga. Apoi o corcoleam sa-i treaca plansul si gata sughitul! Ideea e ca-i provoci apnee. Si tu cand sughiti, daca iti tii respiratia iti trece.

Succes cu bebelusii, spor la alaptat si nastere usoara la cele care mai aveti de nascut! Lavi 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Filip Stefan! Ce baiat mare! Hai ca mai e putin pana la majorat .

Iuliana, pupici fetelor. Emma e intr-adevar tare, tare scumpa. Mie mi-a fost tare greu sa nu zic nu, dar ai dreptate, cred ca asta e secretul. Totusi, Maria nu e mereu asa de iubitoare .

NewMami, iti tinem pumnii! Nastere usoara! Te asteptam cu povesti despre bebe.

Fran, super ca ii place la baie. Noi avem inca probleme, dar ce s afacem, trebuie s ase obisnuiasca. Sunt putin derutata, ca Maria era mare amatoare de baie.

Mickyyy, odihneste-te pe ultima suta de metri! (cu toate ca nu prea esti persoana care sa se odihneasca, dar zic si eu, poate incerci totusi )

Adina, habar nu am cat doarme, dar dupa parerea mea, prea putin . D efapt doarme destul, dar din pacate, cand e trea plange. Vreau si eu sa stea treaz si sa ne jucam, dar se pare ca mai am de asteptat.

ChrisDun, din cate am auzit BabyCare nu sunt prea rezistente. Mie mi-au placut ca aspect si ca pret , dar nu am avut. EU am carucior Marco, d ela Maria si Graco, dar nu cine stie c emodel. Au mai trecut intre timp pe la un bb, nu arata cine stie ce, dar inca mai "duc".

Marsupiul e una dintre probelemele controversate. Pe Maria am purtat-o destul de mult, intai in pozitit orizontala, iar cand nu a mai avut loc am tinut-o vertical. Pe Stefan l-am pus o singura data in pozitie orizontala, dar nu i-a placut. Acum nu mai are loc si o sa mai incerc s ail plimb in marsupiu in pozitie verticala, daca ma tine spatele, pe la doua luni.

Acnee se pare ca sunt si bubutele noastre. Inca nu le-am gasit leacul. Am citti ca trec pe la 6 sapt., dar lui inca nu i-au trecut.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

NewMami, nastere usoara, desi e posibil ca la ora asta sa-ti ti deja puiutul in brate!
Cred ca eu urmez la rand.....numai ca bebitza nu da nici un semn!

Mickyyy (40 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Noi abia ne-am intors din parc, acum Alex a papat si a adormit din nou. Se pare ca aerul curat o oboseste foarte tare. cat sta afara doarme si acasa nici nu apuca sa goleasca o tzitzi ca o ia iar somnicul. Ieri am avut o zi plina.Am iesit in parc la pitici cu Cornelia(cu Maria si Stefan) si cu Loreen (cu Bianca si Delia).Ne-am intors acasa, am papat si am plecat la Selgros, unde am stat vreo 2 ore. cand ne-am intors, a venit coafeza sa ma faca "frumoasa" si am brevetat o noua metoda - alaptatul in timpul vopsitului. Pentru ca suvitarea a durat ceva timp, am pus-o pe Alex la san, am protejat-o cu un prosopel si am impuscat doi iepuri dintr-o lovitura. Sera eram franta de oboseala, noroc ca am fetita cuminte care a dormit de la 23 la 4.30 si de la 5.30 la 8. M-am obisnuit cu programul ei, e foarte linistita cu exceptia a doua reprize de plans si chinuri pe zi - dimineata si seara cate o ora jumate.

New Mami, nastere usoara si bb sanatos si mancacios!

Mygirl si Alexandra (18 mai 2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mygirl, brava fata fromoasa! Uite ce idee beton sa chemi acasa coafeza. As chema si eu dar nu am una anume deci...
Cornelia multumim!
Mickyyy, noi doua am avut gura aurita azi: Filip s-a hotarat sa-mi faca pocinogul azi in parc. Nici nu ajunsesem bine ca a inceput sa scanceasca si in scurt timp plangea in toata regula de foame. Bine, eu sunt de vina ca dupa ce i-am dat sa pape m-am invartit ca un coi intr-o caldare pana sa plec cu copilul Asa ca a trebuit s-o iau la sanatoasa de-a dreptu' ca sa ajung cu copilu acasa si nu ma gandeam la altcceva decat la "nenorocitele de silicoane"

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Am pus poze noi in album. Cu intalnirea din parc, cu bb Stefan si bb Delia. Bineinteles, si cu Alexandra.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanarules/album?.dir=407f&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph/oanarules/my_photos

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Cornelia, uite aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50999& despre acnee.

Va multumesc pentru raspunsuri ref la carucioare.

Nastere usoara burticoaselor!
Si bebelaci sanatosi tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

luluku, te inteleg perfect! si eu am avut aceeasi problema cu tati de o luna in coace
lucrurile care pana acum erau firesti, acum sunt de neimaginat. ma rog, eu una peste alta am rezolvat problema. tinand cont de faptul ca azi avem +39 fix si ca eu sunt cu nervii la pamant si in plus mai este si ziua mea. am reusit sa-l conving azi-noapte sa ne faca un cadou, ca poate, poate vine gaga astazi
si culmea !!! a zis ca nu a fost rau deloc. pai bravo! de asta ne-am uitat unul la altul timp de o luna (si chiar si jumatate cred)
dar oricum gaga nu da semne. desi incerc sa o conving, sa-i explic, sa-i povestesc ce frumos si ce cald e afara si despre cum e viata .... degeaba.
dar mai e pana la 12:00 noaptea
si poate imi tin si eu bebelina in brate, ca tare invidioasa mai sunt pe mamicile noastre

elly & bb +39

Mergi la inceput