Mamici de mai-iunie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 4
NewMami spune:
Fetelor, in sfarsit, azi la ora 4:40 a.m. (ora Canadei) mi s-a rupt apa, au aparut si contractiile, asa ca intr-o jumatate de ora plec la spital. Sa-mi tineti pumnii ca mi-e cam frica. Doamne ajuta si sper sa revin cat de curand cu vestea cea mare.
Va pup.
NewMami &
Patrick Ryan
http://community.webshots.com/user/newmami2005
fran spune:
Buna fetele !
Ruxel - pediatra noastra zicea sa-i dam cateva lingurite de ceai de musetel cand e constipata...da' constipata e daca face kk tare- daca e moale dar mai rar- minim de 3 ori pe saptamana la copiii care papa lapte praf- cica e OK. Oricum, eu i-am dat ceai de musetel de la milupa si a fost OK-nu a facut mai moale decat de obicei...noi facem moale dar la o zi jumate-doua. Cand se chinuie sa faca- se zice ca merge si sa ii punem cu funduletul in apa calda...
Mey- la noi e circ la baie- apa ii place la nebunie, ar sta si 1 ora in cadita- da' mai nou cand ramane fara caciulita si fara manusele se trage zdravan de par cu manuta stanga- si evident incepe sa tipe ![]()
Bafta multa la viitoarele mamici...
Gabitza- cam cum crezi tu ca o sa fi in rol de soacra ? Intreb si eu din interes...![]()
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05
Luluku spune:
Andreea_a, initial si eu am crezut ca mi-au amortit degetele datorita pozitiei in somn dar nu mai trece amorteala, asa ca doctorita mi-a prescris ginkor fort si calciu.....
cat despre ameteala, mi-a zis sa iau un magne B6 si un algocalmin...si daca in 30 min nu imi trece si ameteala si starea de greata si bebe nu da nici un semn sa ma duc la un spital sa imi iau tensiunea, daca e mare tre sa ma internez urgent daca e mica sa beau o ceasca de cafea.... si am facut cum a zis ea...si tensiunea era mica...a venit sora mea cu viitorul ei sot care se pricepe la a lua tensiunea avand mamica hipertensiva...si m-au luat de acasa si am plecat spre mama si de bine ce am prins curaj m-am oprit la farmacii si am terminat si cu cumparaturile, si am bagajul complet...ca prea lasasem chestia asta pe ultima suta de metrii...si mai bagase si nasu frica in mine ca au fost si ei in situatia de a ajunge la maternitate si nu aveau nimic la ei, si s-a dus el sa ii aduca nasei cele trebuincioase sio printre altele s-a intors si cu portjartierul rosi si cu dresuri cu banda in loc de chilorti...asa ca trebuia sa o fac si pe asta...
Androix, ce imi spui tu ma ump-le de o mare bucurie..credeam ca o sa trebuiasca sa sufar, mai ales ca eu mor dupa fructe si un regim draconic m-ar fi ingropat de vie si in frustrari
Pozele mele
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
andreea.a spune:
...Hai ma, ca eu vreau sa basc mai repede!!! Daca e "gata", de ce sa mai stea in burtica? Vreau sa-l tin si eu in brate!
Oricum, daca pana la sfasitul saptamanii nu da semne clare, sunt hotarata sa fac eforturi mai mari decat pana acum. Mi-a placut ideea lui Androix, numai ca nu cred ca o sa functioneze la mine, caci pana acum (inclusiv alataieri) am dat cu aspiratorul in fiecare saptamana. Iar saptamana trecuta, pe ploaie, am impins si masina un pic caci ramasese fara baterie. Din vina mea.
Asa ca o sa ma apuc sa alerg pe scari si sa fac.. nu stiu ce, dar vad eu! 
Azi naste o prietena de-a mea. O sa ma duc la spital sa-l vad pe micut. Cine stie? Poate se ia!
Va puuuup! 
Andreea
& bb
Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg
babygirl spune:
cate ore dorm beblusii vostri? a mea nu prea doarme peste zi.noaptea n-am probleme, dar ziua e dezastru. la 10 min dupa ce o pun in pat plange si tre' sa o iau in brate sau pe burtica.
avem si noi cateva poze noi: http://community.webshots.com/user/thethreeofus
Luluku spune:
Andreea_a, am incercat si eu cu maturatu'si smotruitu prin casa si nu m-am ales cu nimic, decat cu o oboseala groaznica...si care credeam ca poate sotu o sa ma ajute un pic...dar a devenit atat de grijuliu si ingrijorat de parca il rog sa faca cine stie ce...acuma stiu ca nu mai arat ca acum 9 luni
, dar mai exista si sex de mila...nu?
dar el nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....ca daca ii face rau fetei.........aoleuuuu...si daca nu ma chinui sa il conving, deja ma simt ca si cum i-as propune sa il violez....
Pozele mele
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
anky spune:
HAI NEW MAMI!!!!!,incep sa iti fac galerie

Nastere usoara iti doresc si astept cu nerabdare vestea cea mare
Succes
http://community.webshots.com/user/cristil102
http://community.webshots.com/user/anky2100
Anca
Cristian Lucian 12.05.05 si Bianca Melissa 02.02.03
Androix spune:
NewMami bafta multa, sa te intorci sanatoasa cu bebe in brate, dupa o nastere usoara ca un fulg!
Mickyyy, exact pe sufletul meu cu alaptatul in parc. Daca as putea sa ma lipsesc de nenorocitele de silicoane ce as mai sta si eu in parc cu orele...
Adina, ce faci cum te mai simti cu tzitzi? cred ca fetita ta s-a smekerit cum a facut si Filip al meu si s-a invatat in brate la mami. ![]()
Dana, bine ai venit printre noi. Baietii nostri sunt tizi
Nu te descuraja cu alaptatul. Si la noi se intampla cateodata si mese la o ora. Am citit in cartea mea ca se calculeaza incepand cu ora la care a inceput sa manance masa precedenta si nu cand a terminat. Astfel ce crezi tu ca sunt 2 ore pot fi defapt 2 ore si 30-40 de minute. Pe mine "psihic" m-a ajutat foarte tare informatia asta...![]()
Iuliana, are mama doua fete frumusele foc, la fel ca mamica lor...
Bey, alooo fetele cu aspiratoru! Mamica, io dadeam cu aspiratorul in fiecare zi si tin minte ca am avut o zi in care am repetat figura de doua ori!
Nebunie de gravida...
Hai va pup ca plecam in parc 
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
ChrisDun spune:
apropo de glicerina boraxata: mi-am amintit ce mi-a recomandat doctorita de familie: glicerina cu nistatin. cica ar fi mai buna... n-am incercat pana acum.
Am si eu o intrebare: ce (marca de) carut ati luat? de unde? cu cat?
Am gasit la Piciul niste carucioare BabyCare - ce stiti despre ele? Langa blocul meu e un magazin care are aceleasi carucioare ca la Piciul, insa cu aprox. 500 000 mai ieftine (fiecare model)!!!
De la ce varsta putem pune pe bb in marsupiu?
Va multumesc de raspunsuri,
p.s.: avem o problema tampita cu bebelina: am facut acnee ! am aruncat o intrebare si la "clubul scutecelor", si la "parintii intreaba..." ... cica e ceva hormonal... voi stiti ceva in sensul asta?