Mamici de mai-iunie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 8
gabitzam spune:
danib,tzumpiloi, v-am trecut pe lista de mamici. Bine ati venit in grupul nostru, sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi sa va aduca numai bucurii! 
Azinoapte m-a terorizat bebe mic. S-a sculat ca de obicei la ora lui de papa, in jur de ora 2 (cind eram gravida in FIECARE noapte ma trezeam la ora aceea). L-am pus la tzitzi, dar a adormit bustean dupa 10 minute, nu s-a trezit nici la gidilat, nici la pupat, la nimic. Prin urmare l-am pus in patuc. Ha, visam eu ca o sa doarma 3 ore dupa aceea. Vise, maica! Dupa o ora s-a trezit. Si s-a repetat scenariul pina dimineata !! Sint cam zombie acum!
Si ghici ce se aude din camera cealalta...Oaaaa oaaaa!
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
tzumpiloi spune:
ChrisDun, da de pe site am comandat si ni l-au adus acasa...l-am comandat luna trecuta....dar daca nu mai vor, gasesti la magazinele Piciul.
Gabitzam, multumim pentru ca ne-ai adaugat pe listutza!
Mariuca mea e tare cumintzica, mananca din trei in trei ore, doarme destul de mult ....are o perioada de vreo 4 ore ziua in care este activa dar nu prea plange...
A avut si ea colici dar de vreio saptamana ii dau in fiecare zi si Bonisan si Sab Simplex si Debridat si vad ca toate impreuna au efect....
Fetelor , am inteles ca bebeii dupa ce ajung pe la 6 kg nu se mai scoala noaptea sa manance...Mariuca are unele nopti in care mananca de 2 ori pe noapte , in loc de trei , cum obisnuieste....
Voua ce v-a zis peditrul de Vigantol? Sa schimbati sticluta dupa 1 luna? Pe prospect scrie ca se inactiveaza dupa trei luni...
Ati fost careva dintre voi la controlul de 6 saptamani? V-a facut ecografie? Eu am fost ( dupa 5 saptamani) , mi-a zis ca totul e ok dar mi s-a parut ca nu a acordat cine stie ce atentie...Am inteles ca ar fi bine sa fie facuta o eco la uter.
tzumpiloi si
Mariuca (06.05.2005)
gabitzam spune:
Da, Beatrice, am trecut-o si pe Nicodoh. Ea era una din fetele cu semn de intrebare de la sfirsitul listei, chiar nu mai credeam sa mai auzim ceva de vreuna din ele. Banuiesc ca nu are timp sau nu mai poate sa intre pe net.
(25.05.05)
beatriced spune:
Saracuta de ea, nu mai are timp din cauza lui bebe. Eu vorbesc tot timpul cu ea si imi spune ca ala mic ii ocupa mai toata ziua si nu mai are timp sa intre si pe net. Azi-dimineata spre exemplu il plimba pe Alexandru-Ionut prin casa ca avea colici si incerca sa-l linisteasca!
Pupici
Mami de
Alex mancacios
beatrice
Mickyyy spune:
Pentru proaspetele mamici am o veste proasta, nu-i obligatoriu ca de la 2 luni sau 6 kg sau mai stiu eu ce alte criterii gasiti voi prin carti bebelusul sa doarma toata noaptea!! Eu una's Stan patitu, Malina mea are 1 an si 2 luni si vreo 11-12kg si pana acum a doarmit O SINGURA DATA 7 ore fara pauza, in rest are cam 2-3 treziri peste noapte in care daca nu-i dau biberonul cu laptic iese scandal! Asa ca depinde de la copil la copil, si de ce nu si de voi, cat de mult vreti sa va educati bebelusul prin plans. Eu n-am fost adepta lasatului sa planga si sincer ma bucur, chiar daca e mai bine de 1 an de cand eu pot sa spun cu mana pe inima ca n-am dormit decat o singura data 7 ore neintoarsa, in rest treziri la 2-3 sau daca am noroc 4 ore noapte de noapte! Asa ca am antrenament
, sunt pregatita 100% pentru Nr.2!! Nici nu mai stiu ce-i aia sa te pui seara in pat si sa te trezesti doar dimineata! Si nici nu cred ca o sa-mi aduc aminte prea repede, din contra, va fi distractia si mai mare...trezit si facut biberon la Malina, trezit si dat sa suga la bebitza mica (asta in speranta ca voi avea lapte si nu va trebui sa alerg si la ea tot cu biberoanele). Deci presimt treziri cam din ora-n ora pentru urmatoarele luni....asa ca la ce bun sa ma mai grabesc sa nasc
?! Stie ea cocolina mica de ce sta acolo la caldurica, chiar daca DPN-ul meu calculat dupa UM era ieri!
Mickyyy
(40 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
elly_b spune:
va multumesc mult de tot pentru urari!
dupa cum se vede, din moment ce postez la ora asta, bebelina nu mi-a facut nici un cadou. si, credeti-ma pe cuvant ca m-am straduit
ba, mai mult, azi de dimineata am fost la control si medica mi-a spus ca ne vedem in weekend 
si din cauza asta, tati (care lucreaza in c-ta) a plecat azi de dimineata la munci si m-a lasat din nou singura pe motiv ca mai bine sta cu mine "dupa" mai mult.
aaa, si vroiam sa le spun mamicilor din c-ta ca eu dupa 6 saptamani (adica primul control dupa) o sa vin si eu acolo si o sa stau cate 2, 3 saptamani pe luna asta ca am decis ca totusi nu ajung weekendurile ca tati sa se implice activ in cresterea copilului minune. si cum nu o sa stiu nici nici pe ce strada stau dar sa mai si cunosc pe cineva
ma gandeam ca poate ma adoptati si pe mine in gasca pentru mi-e groaza de cum o sa ma descurc.
nu stiu cum sunt restul burticilor, dar eu una nu mai pot. cateodata am senzatia ca o scap pe jos, de grea ce este burta mea acum. in plus, cand ma misc parca as avea un soi de febra musculara la pulpe si toata zona bazinului. 
dar nu mai e mult, nu?
elly & bb +39
elly_b spune:
si fetelor, ma tot gandesc de ceva vreme si m-am decis sa va intreb ... de lazy mai stie cineva, ceva? ea si bb or fi bine?
elly
crinuta spune:
Fetelor, am intrat sa va anunt ca a nascut Crissi azi dimineata.
I s-a rupt apa la 3 noaptea, iar cand ajuns la spital avea dilatatie 7,deci nu s-a mai putut face epidurala, iar in 40 de minute a nascut.
Theo s-a nascut cu 4 kg si 53 cm.
Crinuta si
Rayan
gabitzam spune:
Bravo Crissiiiiii!!! Felicitari! 

Sa creasca mare Theo, sa fie cuminte si sa fie mancacios, sa te refaci rapid si sa te intorci sa ne povestesti cum a fost!
(25.05.05)