Mamici de mai-iunie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Am reusit si eu sa mananc pe ziua de azi abia acum...O salata sa nu ma ingras mai tare decat sunt balena...
Nu are rost sa va zic ca Delia a adormit abia la 10 dupa baita si papa...Maine am zis ca dau cu ceaiul de tei,daca nu merge ii dau niste homeopate si naturiste, daca nici asa ...ma las pagubasa...si naiba stie ce -o sa fac...Am lasat-o sa planga vreo 5-6 minute ca sa-fi fac salata...Gata zic eu, doarme dupa urlatoare beton...Am continuat sa tai legumele cu ea in brate asa tare a obosit-o plansul...

Corni vezi ca ai selectat album privat si nu se vad pozele...Apropo ce-i aia vitamina D3 natural...?

Ada_74 frumusel foc baietu'...

Mihamiha bine ati venit, tu si bebe al tau...

Androix eu la Bianca asa instince aveam ( colcaia tineretea si prostia prin capu'meu) incat la 2 luni jumate cand la carte scria ca se da suc de mere cu morcovi si fata l-a scuipat, am tipat la plod , vezi Doamne el o fi de vina nu masa handicapata...De atunci i-am dat orice, ou la 3 luni si sarmale la 4,iar de la 7 luni lapte de vaca...La medic mai mergeam numai la vaccin si cantarit,masurat...Am fost si la plaja desi cica nu trebuia...Fiti increzatoare in instinctul tau...

Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://community.webshots.com/user/loreen31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Felicitari NewMami si NewDaddy !!!!!!! Sa se fac amare si s ava aduca numai bucurii!

Corni, bine ai venit! Mai avem putin si le egalam pe bucurestence . Eu cred ca te stresezi degeaba cu luatul in greutate. Asteapta sa vezi ce se intampla si luna asta. Citisem ca in prima luna pot lua mai putin, nu e chiar batuta in cuie regula cu ~800 g. Daca te consoleaza cu ceva, Maria a luat in prima luna ~300g. Eu chiar o infometam , dar a recuperat f.f. repede.

Cam aiurea s ama laud acum, dupa ce o incurajam pe Corni, da rnu ma pot abtine. Stefan are azi, la 6 sapt., 4.650 kg (s-a nascut cu 3,100 si a scazut in primele zile 200 g). Daca o tine in ritmul asta, intr-o luna imi rupe spatele, ca la cat il plimb in brate, mai ales noaptea !

Unghiutele i le tai si eu tot in somn. Mai incolo o sa fie mai greu, stiu eu ce zic . Acum sunt tare cumintei.

Mai vroiam sa zic cate ceva, dar s-a facut tarziu si poat eapuc sa dorm si eu ceva in noaptea asta.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Noi suntem bucuroase ca ieri am reusit sa depunem actele pentru pasaport, in doua saptamani va fi gata si mai ales pentru ca vom veni in Romania cat de curand - speram noi pe la mijlocul lunii iulie!
Asa ca abia astept sa o punem de o intalnire toate, mai ales ca atunci vor fi si bebeii mai maricei si vor fi invatati deja cu plimbarica!
Maya este la fel de cumintica, singura ei problema este ca se chinuie prea tare cand vrea sa faca kk, asa ca in fiecare dimineata o ajutam un pic, dupa care se linisteste si doarme cate trei - patru ore in sir!

NewMami - Felicitari! Sa va traiasca baietelul mult asteptat, sa va aduca numai bucurii!!!

Beatrice - noi baita ii facem in fiecare zi, au fost si cateva zile cand i-am facut doar dus, insa am observat ca doarme foarte bine dupa baita pentru ca inainte ii face tati masaj cate un sfert de ora cu ulei de masline si ii place tare mult!
Iar funduletul il dam cu crema mai mult seara, pentru ca peste noapte uneori sta mai mult de doua ore cu scutecelul ud si asa prevenim iritatia. Eu folosesc DESITIN, ni l-a recomandat medicul pediatru si pana acum nu am avut probleme.

Tina si Maya
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Buna dimineata! Chiar ca buna Am de pus trei mamicute pe lista.
Felicitari Mihamiha! Am mai primit un mail de la pisik4ever ca a nascut si ea.
Si acum 5 minute am primit un SMS de la andreea.a
"A aparut in lume Eric Andrei!Azi dim. la ora 7.E bine, sanatos, are 3kg si 50cm.Si va pupa pe toti!"

Bravo Andreea! Felicitari!!!
Ia uite ce grabit a fost bebicul tau, ca te plingeai ca esti ultima pe lista Sa fiti sanatosi amandoi!

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La multi ani, Eric Andrei! Felicitari parintilor sa va bucurati de el!

Abia astept: la noapte vine tati acasa! Deja am planificat o excursie in Cora

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

He, he, au inceput sa apara mai multe mamicute si in curand se umple lista... Si uite asa o sa vorbim toate de bebeii nostri... Ce-mi place...
Felicitari noilor mamici. Sa se bucure de bebeii lor si sa fie sanatosi si mancaciosi... Asa ca al meu!

Pupici

Mami de Alex mancacios

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Bine ai venit Eric Andrei !
Andreea sa-ti traiasca si sa va implineasca viata!

Mamici, David este cateodata f agitat in somn, adica da din piciorutze, scoate tot felul de sunete, se intinde, va intreb este normal? Si la voi bebicii fac asa?
Mai nou se scoala la 6 dimineata, il alaptez, iar dupa, orice face numai de dormit nu. Rau este ca nici noi nu putem dormi, ca se plictiseste stand singur si vrea companie. Asta pana la 8, cand, f obosit vrea iar papica si apoi adoarme.
Pentru mine ora 6 este un calvar, macar 7 sa fie, dar nimic, el tot pe a lui o tine.

Margott cu bebe David (27 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

Neata!
Felicitari fetelor care au nascut!!!Bravo Andreea si sa aveti parte de multe bucurii!

Fetelor va rog dati-mi un sfat urgent please...atata am citit despre contractii si travaliu etc. dar acuma imi dau seama ca habar nu am. Si anume de cateva ore am niste dureri de mijloc nasoale rau, din cand in cand, nu continuu, si mai ales daca stau jos sau intinsa. Si bineinteles nu sunt la intervale regulate. Dar nu simt in nici un fel burta intarita cum mi-am inchpuit eu contractiile astea. Doar durerea asta de mijloc in zona noadei. Sa fie totusi contractii sau nu, ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Androix, mergeti cu Filip la Cora?

Margott cu bebe David (27 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Felicitari noilor mamici de pe listuta! Sa creasca bebeii mai si sanatosi!

Am citit toate mesajele si observ ca nu sunt singura pe lume cu un bebe care doarme ba 2.30 ore, ba 4-5 ore linistit, pentru ca apoi sa planga si sa nu stiu de ce , chiar daca l-am hranit.
Aseara am iesit cu el 15 minute afara, in carucior. I-a placut de minune. Am intrat in casa, i-am facut baita si l-am hranit si a dormit de la 9 la 11.30, cand a inceput circul. Tipete, pus la san , tras de cateva ori, arcuit spatele, tipat, plimbat, schimbat pampers, cautat san, dat san, adormit 15-20 min., iar tipete, iar plimbat pana la 2.30, cand a mancat vreo 30 min., apoi a dormit pana la 7. Schimbat scutec, toaletat bebeu, pus la san, mancat bine, adormit in brate la mami. Acum doarme linistit, cu mama mea langa el, ca daca nu simte pe cineva urla de trezeste un cartier.
In rest, copil cuminte. Sta la baita, se distreaza privindu-si manutele si zambind stirb la noi....
Dar.... are plans ragusit. Am sunat pediatra si mi-a zis sa-i dau putin ceiut si sa-i pun ser fiziologic in nasuc. I-am pus, nu are secretii, nu fornaie, dar tot ragusit este de vreo 3 zile. Nu are febra. Ati mai intalnit asa ceva?
Nici la noi nu si-a facut Bepanthenul efectul.
Mai avem o problemuta: suge numai de la un san. Pe celalat il molfaie cateva minute, dar nu vrea sa traga. Bietul san, curge si bebele meu il refuza cu indarjire. Culmea este ca la sanul reaspectiv l-am pus prima data cand ne-am vazut. In maternitate sugea la amndoi, iar acum, nu mai vrea decat unul singur si totdeauna acelasi. Ma gandeam sa-l mulg si sa ii dau la biberon.
Voi la cat timp ati facut o calatorie mai lunga cu bebe?
Ma gandeam sa mergem vineri seara la tara (60 km) si sa ne intoarcem sambata la pranz.

Aurasa si Catalin

Mergi la inceput