Mamici de mai-iunie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Felicitari, NewMami !!!
Tare e dragalas micutul! Sa va traiasca, sa fie sanatos si mancacios, tu sa te refaci repede dupa operatie si sa te bucuri de bebic!

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Felicitari pt NewMami si Crissy, sa va traiasca copilasii si sa va bucurati de ei!

Corni, intr-adevar printesa ta a luat putintel in greutate dar nu trebuie sa te alarmezi. Mie mi-a zis medicul pediatru ca ar trebui sa ia intre min750g si 1kg pe luna.
Pe Ana Maria am nascut-o tot normal, fara epidurala dar a fost cam maricica si am avut ceva probleme( mi-a rupt vaginul, colul si o coasta...) S-a nascut la 3800g si 51 cm iar in prima luna a luat in greutate 1200 g ( am hranit-o numai la san).Mie mi-a spus pediatra ca daca nu ia in greutate cum trebuie ( min 750 g / luna ) sa ii dau la masa de seara completare biberon.

In ceea ce priveste somnicul bebeilor , cred ca depinde de la bebe la bebe....Eu una nu ma straduiesc sa nu fac zgomote si imi fac toate treburile ca si cum bebe nu ar fi si se pare ca s-a obisnuit f bine cu zgomotele din jur...Ii place sa adoarma cu muzica, de oricare, nu e prea selectiva.

tzumpiloi si Mariuca ( 06.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Buna dimineata

NewMami, felicitari!! Sa va traiasca micutul Patrick si sa va aduca numai bucurii!

Corni, bine ai venit. Vad ca bebelusa ta si bebelusul meu s-au nascut in aceeasi zi, la acelasi spital, doar ca Timeea este mai mare decat Sergiu cu o ora (exact o ora, el s-a nascut la 13.55).

Lucas, mie mi s-a intamplat sa atipesc in timp ce alaptam. Bine, nu am ajuns sa il scap, dar nici nu mai aveam mult. Mi se relaxasera mainile si bietul copil se tinea cu disperare de sfarc (doar se tinea, ca de supt nu mai putea fi vorba ).

Metoda preferata de adormit copilul: ii dau sa manance stand intinsa in pat (si el intins langa mine). El oricum adormea la san, iar in felul asta nu mai trebuie sa il misc dupa ce adoarme si sa ii dau ocazia sa se trezeasca. Partea proasta este ca s-a cam obisnuit sa doarma in pat cu mine.

V-am pupat,

Lili si Sergiu (11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

la multi ani, patriick!!! felicitari new mammy&daddy!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

NewMami,FELICITARI,aveti un copilas tare tare frumusel,sa creasca mare,frumos si sa va bucurati de el.Iti doresc refacere rapida si mai vorbim la .

Numai bine

http://community.webshots.com/user/cristil102
http://community.webshots.com/user/anky2100

Anca Criatian Lucian 12.05.05 si Bianca Melissa 02.02.03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Am mai pus niste poze cu Sergiu.

http://community.webshots.com/user/ada_74

Lili si Sergiu (11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danib spune:

fetelor, multumim de urari si ca ne-ati primit in grupul vostru si deasemenea felicitari noilor mamici, sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi, voiosi, voinici .

Tzumpiloi, sper ca am scris bine, am mai auzit de povestea asta cu Vigantolul inactivat dupa o luna cand era fetita noastra mica ( adica acum 4 ani si jum ), asa ca pentru siguranta eu il folosesc doar o luna la amandoi copiii .

Cu mititelul nostru, Filip, acum e un pic mai bine de cand tragem laptic in biberon si cateodata mai completam cu 30 ml milumil.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

Felicitari Newmami, sa iti traiasca bebelusul si refacere usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

In prospect la Vigantol scrie de 6 luni, nu de una sau trei cum aud pe aici la voi. Doctorita nu mi-a zis nimic apropo de asta, nici pediatra, nici neonatologul din maternitate.

Voi ati taiat unghiutele la bebe? Azi deabia am reusit, dupa ce si-a facut numai dire pe fata. Ca nu stau deloc manuselele alea pe mainile lui. Cred ca ar trebui unele cu elastic sau siret, dar n-am gasit.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Buna,
In legatura cu caruciorul am cules cateva informatii de la voi si i le-am transmis sotului, astazi il va cumpara si sper sa faca o alegere buna.

Tzumpiloi,bebele tau a mancat dublu fata de a mea,chiar ca acum imi fac probleme.Vineri m-a chemat doctorita la ea la cabinet ca sa o cantarim pe cantarul electronic.Si doctorita se gandea sa suplimentam cu lapte praf dar eu nu asi vrea.In primul rand ca eu am lapte suficient numai ca ea oboseste repede la supt si adoarme .
Ar insemna sa nu-i mai dau sa suga si in schimb sa-i dau lapte praf,
ceea ce nu vad logica , la noi este problema cu cantitatea de lapte pe care o suge nu cu calitatea.

Ada 74, ma bucur ca Sergiu s-a nascut in aceeasi zi cu Timeea, pe el l-am vazut in poze dar pe tine nu si nu pot sa-mi dau seama daca te-am intalnit trecator in spital.Eu am fost la etajul 7 la dr.Rusa.

Gabitzam, pana acum i-am taiat ungiutele de doua ori, prima data i le-a taiat doctorita pentru ca mie imi era teama sa nu-i tai din pielita si a stat cuminte iar a doua oara i le-am taiat eu si m-am cam chinuit iar acum are niste unghii mari ,in schimb ii pun manusi, exact cum spuneai tu , sunt cu elastic ,am si alt model dar pe acelea le scoate imediat.
Eu ma cam chinui sa-i scot muculetii din nas,ma ajut de pompita si cand sunt aproape de iesirea din nara folosesc penseta.Voi cum procedati.
Doctorita noastra ne-a administrat Vitamina D3 Natural, zice ca este mai eficienta decat Vigantolul,parerile sunt impartite . Si in prima luna ne-a dat si Calciu gluconic, 10 fiole .Jumatate din fiola ii dadeam ei, adica 5 ml si diferenta o beam eu.

Corni si bebe (Timeea)
poze tot n-am reusit sa atasez dar mai incerc.

Mergi la inceput